Απορία για Steam

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

dervast

Hobgoblin Captain
Χαίρεται,
θα ήθελα να παίξω μέσω steam c&c3 με έναν φίλο μου.
Στο steam τα παιχνίδια κοστίζουνε 15 ευρώ ενώ στην αγορά τα βρίσωκ από 7

http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B001TDKPBG/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν αγοράσω τα παιχνίδια (2 αντίγραφα) από το εμπόριο, όπου τα βρίσωκ φθηνότερα εάν θα μπορώ να παίξω το παιχνίδι μετά μέσω steam ή όχι;

Ευχαριστώ
Α.

Χμμ.. σύμφωνα με https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601" class="bbcode_url">αυτή τη λίστα όχι (έχει και μια σημείωση κάτω σε πράσινο πλαίσιο), αλλά περίμενε και για άλλες γνώμες μήπως κάνω λάθος.

Όπως είπε και ο Adhan, το πιο πιθανό ειναι ότι δεν μπορείς δυστυχώς.

Ωραία μια ακόμα ερώτηση.. εάν το αγοράσω μέσω steam θα μπορούσα να το κατεβάσω το παιχνίδι από άλλο υπολογιστή και να το μεταφέρω σε αυτό του σπιτιού; Στην δουλειά έχω πρόσβαση σε πολύ γρήγορη ταχύτητα

Ευχαριστω

(Προϋποθέτωντας οτι κατέβασες στη δουλειά το Steam και έκανες login με το account σου) - Πατάς δεξί-click στο παιχνίδι (αφού το κατέβασες ήδη), επιλέγεις <b>Backup Game Files...</b>, βεβαιώνεσαι πως είναι επιλεγμένο το παιχνίδι που θες να μεταφέρεις (πιάνει και για πολλαπλά παιχνίδι ταυτόχρονα), πατάς Next και επιλέγεις την τοποθεσία που θες να αποθηκεύσει το backup.

Στο επόμενο βήμα αν θες ονομάζεις το backup και επιλέγεις μέγεθος του backup file (πας απο <b>File Size > Custom...</b>,αν δεν υπάρχει θέμα με την χωρητικότητα του αποθηκευτικού μέσου, είναι καλό να το βάζεις όσο πιο κοντά στο μέγεθος του παιχνιδιού γίνεται), μετά ξανά Next και περιμένεις να ολοκληρωθεί το backup.

Όταν θες να το εγκαταστήσεις σπίτι, απο το μενού Steam (πάνω αριστερά) επιλέγεις <b>Backup and Restore Games...> Restore a Game Backup</b> και επιλέγεις τον φάκελο που περιέχει το backup του παιχνιδιού. Αν όλα πήγαν καλά, θα πρέπει να γράψει στο παράθυρο "Game Backups found: Command and Conquer 3", οπότε πατάς Next και περιμένεις να ολοκληρωθεί.

Ευχαριστώ πολύ. Δοκιμάζω και αναφέρω πίσω!

Μια ακόμα ερώτηση. Το βράδυ εγώ και ο φίλος μου θα έχουνε το παιχνίδι. Πως στην ευχή θα μπορέσουμε να παίξουμε μαζί εναντίον του υπολογιστή; Το παιχνίδι το υποστηρίζει μια χαρά.. απλά απορώ πως θα παίξει μέσω steam

και τω΄ρα πως παίζω μέσω steam???? Το παιχνίδι εγκαταστάθηκε, μπορώ να πατήσω Play. το παιχνίδι ξεκινά αλλά δεν βλέπω πως στην ευχή μπορώ να παίξω με άλλους στεαμ παίχτες..... ψιλο έλεος βασικά.

Απο μέσα το παιχνίδι μου λέει να παίξω μέσω game spy αφού πρώτα κάνω εγγραφή!

Καμμια ιδεά πως μπορώ να βρω συμπαίκτες απο steam και να παίξω;

Στο serious sam που παίζω με κάτι φίλους, ο ένας κάνει server και οι υπόλοιποι απλά πάμε εκεί που λέει στο steam view friends list στο όνομα του φίλου που έκανε τον server και δεξί κλικ και join game

dervast wrote:
και τω΄ρα πως παίζω μέσω steam???? Το παιχνίδι εγκαταστάθηκε, μπορώ να πατήσω Play. το παιχνίδι ξεκινά αλλά δεν βλέπω πως στην ευχή μπορώ να παίξω με άλλους στεαμ παίχτες..... ψιλο έλεος βασικά.
</blockquote>

Αν θυμάμαι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει Steamworks integration (χωρίς να είμαι σίγουρος, εγώ έχω την retail έκδοση), που αν ισχύει σημαίνει πως θες ξεχωριστό account (δεν "βλέπει" friend list απο Steam) - αν δεν κάνω λάθος δημιουργούσες profile μέσω της EA και απο εκεί είχες ξεχωριστό in-game friend list.

Edit: Δες και http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2786634" class="bbcode_url">αυτό το topic στα forum του Steam για περισσότερες πληροφορίες.

Back