arena revisited

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

devilride74

Gelatinous Cube
θεωρω τον εαυτο μου απο τους τυχερους ανθρωπους στο κοσμο του gaming...
έχω δει και έχω παίξει με πάρα πολλά μηχανήματα από τις αρχές της δεκαετίας του 80...και παίζω ακόμα (προσπαθώ δηλαδή)..
μεγάλη μου αγάπη να φτιάχνω και να σετάρω υπολογιστές με ότι configuration μπορώ να έχω διαθέσιμο...
Οι παλαιότεροι ίσως θυμάστε τα " αρενα " threads με τα sli benchmarks κ τα μηχανήματα από παλαιότερες εποχές (υπάρχουν ακόμα! στο site - τα τσεκαρα..αλλα΄λείπουν όλες οι φωτογραφίες με τα γραφήματα - :(
Τότε είχε απολογηθεί για την απώλεια ο κυρ - Στέφανος και τα είχε ρίξει στον αιθίοπα κακομοίρη που μαστίγωνε τα βραδια , προκειμένου να γίνει η μεταφορά του ιστότοπου στο νέο server(?) στην ώρα της - κάτι τέτοιο :ROFLMAO:...
Όπως και να έχει κάπου εκεί ατόνησε το παιχνίδι αυτό...Δεν σταμάτησα όμως να μαζεύω υλικό.
Έτσι μετά από χρόνια και έχοντας πλέον ένα ολόκληρο χώρο γεμάτο hardware απο τη δεκαετία του 80+ .. αποφάσισα να ξαναρχίσω να φτιαχνω μηχανάκια και να τα βλέπουμε εδώ.
Θα έχουμε απ'ολα..χαμένους θρύλους ..μηχανάκια με 3 gpu....με 4 gpu....διπλές cpu ...
Βασικά κατεβαίνω κάτω(έπαψε να υπάρχει το παταρι του hardware όσοι θυμάστε - πλέον είναι όροφος του hardware)...ψάχνω κουτιά και ότι μου κινεί ενδιαφέρον το ανεβάζω επάνω k το ετοιμάζω...

Πάμε ένα πρώτο γύρο;
resize1.jpg

ε, οχι και αιθιοπας ο αστικος μυθος της φορουμάρας.
νομιζω οτι ηταν ινδος ο μυθικος hu, που εστησε λιθαρακι λιθαρακι τον ιερο χωρο που συνευρισκομαστε (μμμμμμμ....) καθημερινα.

ευγε ντεβιλραιντ, μια παρατηρηση μόνο. υποθετω πρωην παιδικο δωματιο που εγινε πισί ρουμ. Απλά ως χρόνιος και παντοτινος mancaver, τρελαινομαι οταν βλεπω τοσο φως στο δωματιο. γουστα ειν αυτα, αλλά θα εβαζα επειγοντως κουρτιναρα (η ξερωγω κατι κομματακι πιο ριζικό, οπως να εχτιζα τα παραθυρα ασπούμε 😄 ).

καλως ξαναρθες.

Και έλεγα που ήταν αυτή η ψυχή.

Αναμένουμε.

Αν δε υπάρχει τίποτα σε early 3D accelaration ( πριν τις Voodoo ), αναμένουμε με αγωνία.

για να μην νομιζετε πως καθομαι ε;;; :):)

PS : το δωματιο παραμενει το γραφειο των κοριτσιων αλλα τωρα ειναι κατασκηνωση..μετα διακοπές..οπότε..έκανα κατάληψη :):)

ps2 : προ voodoo2..πρεπει να εχω viper 330 , 550 , 770(με ένα ερωτηματικό), S3 savage ...

Attachments

• voodoo5500-3.jpg
    voodoo5500-3.jpg
    624.2 KB · Views: 11
  • voodoo5500-2.jpg
    voodoo5500-2.jpg
    443.2 KB · Views: 11
  • voodoo5500-1.jpg
    voodoo5500-1.jpg
    559.4 KB · Views: 12
  • voodoo5500.jpg
    voodoo5500.jpg
    564.8 KB · Views: 12
  • voodoo2-2.jpg
    voodoo2-2.jpg
    634.6 KB · Views: 12
  • voodoo2-1.jpg
    voodoo2-1.jpg
    534.4 KB · Views: 11
  • geforce ti4200.jpg
    geforce ti4200.jpg
    452.1 KB · Views: 12
Last edited:
...Devil-1 – pilot.

...και κάπως έτσι μετά από τόσο καιρό ξεκινάμε πάλι..:)

...πρώτο μηχάνημα...κάτι απλό..να μπούμε με το μαλακό στο κλίμα του pc builder…

the year is 2002..η AMD βγάζει τον athlon xp 1800+ για socket A .

Μία πολύ ανταγωνιστική επιλογή στους αντίστοιχους μπλε – κ οικονομικότερη.

Κάρτα γραφικών μία geforce ti 4200. Κατά λίγους μήνες γηραιότερη του επεξεργαστή μας (2002). Ήταν η entry κάρτα στο τότε high end segment της NVIDIA. DX 8.1 capable ταιριάζει μιά χαρά στο πρώτο μας dual boot pc. Η εποχή που τα ΧΡ είναι πιά κυρίαρχα , αλλά τα 98 δεν έχουν εξαφανιστεί ακόμα .

Τα υπόλοιπα υποσυστήματα , απλα.

Μητρική βασισμένη στo VIA chipset , 512 mb ddr RAM , IDE 80 gb hd , partitioned se fat/ntfs , IDE CDRW ,400araki psu κ ενα κουτι από eshop τύπου deck κ όχι κλασσικού desktop.

Ένα καλό σύστημα της χρονιάς εκείνης.IMG20250617151508.jpggeforce ti4200.jpgIMG20250617151524.jpg
...retro nostalgia...
IMG20250617161423.jpgIMG20250617164906.jpgIMG20250617180620.jpgIMG20250617230307.jpg

...και...dual boot..
Αφού εγκατέστησα οδηγούς..μητρικές , καρτες γραφικων , service packs...it's play time....

Πρώτο τεστ – και ένα πρόγραμμα που θα μπορεί να τρέχει σε κάθε υπολογιστή που θα φτιαχνουμε(από το νεότερο μέχρι το γηραιότερο θα είναι αυτό – CRYSTAL MARK RETRO .

Φτιάχτηκε για να μπορούμε να μετρήσουμε/συγκρίνουμε ακριβώς συστήματα από άλλες εποχές.
(ετοιμάζω και ένα εξελάκι όπου θα κρατάω όλες τις μετρήσεις σε όλα τα μηχανήματα και σιγά σιγά θα γεμίζει :) )

Για αρχή πάντως στο pc αυτό έχω το εξής παράδοξο.Στα ΧΡ κ στα 98 η gpu είναι ίδια αλλά η ανάλυση που μπορώ να έχω το desktop δεν είναι η ίδια κ δεν γνωρίζω γιατί.

Στα ΧΡ είναι 1680χ1050 , στα 98 η ανάλυση αυτή δεν υπάρχει και μου δίνει ως επιλογή το 1600χ1024 ως πλησιέστερο.

devil 1 crystal mark win98 (2).jpgdevil 1 crystal mark.jpg
και σιγα σιγα στα benchmarks...

Last edited:
ξεκινάμε με 3dmark 99max σε περιβάλλον 98 (γιατι εκεί το γνωρίσαμε :) )
μία μέτρηση με default κ μία στα 1600χ1024 maxed out

devil 1 3d99max 1600.jpgdevil 1 3d99max def.jpg

κ συνεχίζουμε με 3dmark 2k
devil 1 3d2k 1680 (2).jpgdevil 1 3d2k def.jpg
Ξανά με μία μέτρηση default και μία στα 1680χ1050 maxed

...3dmark 2k1
devil 1 3d2k1 1680.jpgdevil 1 3d2k1 def.jpg
αυτές οι μετρήσεις τώρα ...δε λένε και πολλά..αλλά θα γίνονται πιο ενδιαφέρουσες όσο θα προσθέτουμε συστήματα και θα τα καταχωρούμε στο excel. Περιοδικά θα το ανεβάζω με τα νούμερα των pc που θα φτιάχνουμε.

συνεχιζουμε λοιπόν και με 3dmark2k3
devil 1 3d2k3 def.jpgdevil 1 3dmark 2k3 1680.jpg

:):):).....καθαρά το τελευταίο δεn είναι για εδώ..τα τριψήφια νούμερα μου λένε πως πρέπει να το κρατήσω για πιο μετά..πιο μεγάλα μηχανάκια

...κ λίγο παιχνίδια;;; :):)

Last edited:
τι έπαιζαν όλοι κ γονάτιζε τις κάρτες την περίοδο που μεσουρανούσαν τα 98;;

timedemo 1
devil 1 quake 2 1280.jpg
στα 1280x1024

κ μετά..SS 1st k 2nd encounter
serious sam 2nd 1280.jpgserious sam 2nd.jpgserious sam 1280 (2).jpgserious sam 1280.jpg

στα 1280 με τα πάντα στο τέρμα η 4200 δίνει ένα σχεδόν αξιοπρεπέστατο σχεδον 50αρι που για την εποχή και την ανάλυση μάλλον ήταν εξόχως καλό.

...κάπου εδώ τελειώσαμε με το πρώτο...όπως είπαμε ήταν pc ...πιλότος...

να ξεμουδιάσουμε...να φρεσκαριστούμε...να θυμηθούμε τα παλιά μεγαλεία...και να αρχίσουμε πάλι...
ήδη είναι έτοιμα κ τα δύο επόμενα οπότε..θα τα πούμε πολύ πολύ σύντομα για να αρχίσουμε και τις συγκρισεις...:)

see ya!

Celeron Northwood A 1.8GHz και Ti4200 128MB ήταν το τίμιο PCάκι μου εκείνη την εποχή. Σε 17" CRT έπαιζα σε 1024x768 ή, βαριά, 1280x1024 και δεν αγχωνόταν. Καλή εποχή για το προσιτό hardware.

Ω τε φίλε θρεντάρα! Που ήμουν και την έχασα;..... α,ναι, απουσίαζα σε παράλληλη ύπαρξη. Για αρκετό καιρό ώστε όλα τα ρέτρο pc, εξαρτήματα κλπ εξαφανίστηκαν από το υπόγειο στο πατρικό μου και κατάλαβα τον πρώτο αδελφοκτόνο λίγο καλύτερα.
Μου θύμισες εποχή Diamond Stealth 2000 3D με Soundblaster Pro 16bit σε P4 με ούτε θυμάμαι πόση RAM για να παίζω Quake. Ρε φίλε, ΓΕΡΑΣΑΜΕ τώρα στην εφηβεία.

...H AMD προχώρησε τη πλατφορμα με το socket A κ η επόμενη φουρνιά cpu ήταν οι Barton .
Διπλασίασε την cache δευτερου επιπέδου , σήκωσε τα ρολόγια κ έδωσε τη δυνατότητα στο fsb να φτασει στα 400Mhz επιτρέποντας καλύτερο overclocking. To 2003 η AMD βγάζει τον 2500+ .H ιδιαιτερότητά του;;...αν ήθελες τον σήκωνες άνετα στα επίπεδα των 3000+ κ δεν ίδρωνε το αυτί του.
Σήμερα δεν έχουμε λόγο να το κάνουμε αυτό. Άλλωστε μπορεί να παίξει σχεδόν τα πάντα κ η καρτα γραφικών απο πίσω τον συμπληρώνει μια χαρά.
The year is 2004 .NVIDIA releases the GF6800 .
Ειλικρινά δεν θυμάμαι άλλη καρτα να έχει τόσες πολλές εκδοσεις -ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΙΠ !(NV40 / 41 / 42 / 48 ) .
ultra , gt , std , xe , le , gts , gs , gto - όλες 6800 κάτι....
τι στο διάολο;;;;;;;;
όπως και να έχει το συγκεκριμένο build θα μας ήταν παντελώς αδιάφορο αν δεν συνοδευόταν από το χρυσό δισκοπότηρο του 3d acceleration της προηγούμενης δεκαετίας :)
devil 2 (2).jpgdevil 2 (3).jpgdevil 2 (5).jpg
Glide se 1024x768. Οι κάρτες της 3DFX ζάλιζαν με την ταχύτητά τους . Η δεύτερη κάρτα σου έδινε την δυνατοτητα για αψεγαδιαστο παιχνίδι στην απίστευτη τότε ανάλυση των 1024 στα 15αρια , 17αρια , αντε και 19αρια(ολίγων τυχερών) μονιτορ που μαγεμένοι χαζεύαμε
devil 2 (1).jpgdevil 2 (4).jpgdevil 2 (7).jpg

Έτσι εδώ το pc μας είναι ένας athlonXP 2500+ , 512 mb ddr , ASROCK MB βασισμένη σε SIS chipset ,ASUS GF 6800 , ένας 250αρης WD δισκος με partitions fat/ntfs/ntfs (3 partitions ;όπου το τελευταίο κρατάει images των λειτουργικών , όλους τους οδηγους για ΧΡ/98 , τα service packs - ώστε ότι χρειαστώ να μην το ψάχνω πλέον γύρω γύρω) , IDE cdrw , sff 420w psu ,ενα soprano case πάλι ως deck κ όχι desktop , και πολλοι ανεμιστηρες:).
Δύο πίσω από τον επεξεργαστή , ένας απο τα πλάγια , και ένας ακριβώς πίσω από τις voodoo2 - στις οποίες όπως βλέπετε έχω βάλει και ψύκτρες γιατί με το παιχνίδι ζεσταίνονται..κ πολύ εύκολα μπορεί να κολλήσουν τα πάντα.
Είμαστε σε μια εποχή που οι κάρτες γραφικών ακόμα δεν χρειάζονται ούτε καν παθητική ψύξη.
Μιλάμε για gpu που έτρεχαν στην εξωφρενική ταχύτητα των 93 Mhz :):)
..ok...dual boot - checked! ..... drivers - checked!...
παιχνίδια τώρα...παιχνίδια...μιλάμε έπεσα στη δίνη του πατέρα χρόνου και δεν ήθελα να βγω απο εκεί μέσα...
Ψάχνοντας στα ράφια έλεγα παρε αυτό...πάρε και αυτό...κ αυτο...κ εκείνο..μιλάμε εγκαθιστούσα ...επαιζα...εγκαθιστούσα έπαιζα κ κοιταζα συνέχεια το ρολόι μου μήπως γράψει 1997
devil 2 games (2).jpgdevil 2 games.jpg
ούτε έλεγα να συνέλθω....ούτε ήθελα να συνέλθω:):):):)
οπότε μετά απο δύο ολόκληρα βράδια που δεν κοιμήθηκα μία ωρα παίζοντας jedi night k diablo το ένα κ system shock2 το άλλο..είπα πως έπρεπε να συνεχίσω με τις δοκιμές...

όπως και με το προηγούμενο λοιπόν σύστημά μας...crystal mark..

devilride 2 crystalmark.jpg
..double score περίπου (ταχύτερος επεξεργαστης , κάρτα γραφικών , κατά πολύ νεότερος δίσκος 7200 κ οχι 5400rpm με διπλάσια cache )
...οπότε και προχωράμε στα benchmarks;

Attachments

• devil 2 (6).jpg
    devil 2 (6).jpg
    634.6 KB · Views: 8
Last edited:
ξεκινάμε με τα γνωστά...3dmark 99 max
default για 6800 / voodoo2 sli .
Και 1024 x768 με τις voodoo. ψάχνω που είναι το αντίστοιχο της 6800 κ δεν το βλέπω :):)
devil 2 3d99max gf6800 def.jpgdevil-2 3dmark99 -voodoo2 1024.jpgdevil-2 3dmark99 voodoo2 default.jpg

....3d2k gf 6800 def . πάλι δεν βρίσκω το screenshot των voodoo 2 τώρα , οπότε θα επανέλθω με ότι χρωστάω
devil 2 3d2k gf6800 def.jpg

...3d2k1 gf6800 def και voodoo2 sli def στα 1024 - εντάξει η 6800 κατακρεουργεί τις voodoo αλλά το σκεπτικό είναι άλλο.
Παίζουμε τα πάντα με την 6800 κ όλα τα glide με τις diamond

devil 2 3d 2k1 1024 gf6800.jpgdevil 2 3d2k1 def voodoo2.jpg

έτσι για teaser...
devil 2 sphere def voodoo.jpgdevil-2 donut 1024.jpg
η σφαίρα κα το θρυλικό donut .
DEMOes της 3dfx στα 220 κ 150 fps αντίστοιχα.
Για όποιον τα τελευταία δύο δεν σημαίνουν τίποτα , παρακαλείται ευγενικά να περάσει έξω από την αίθουσα.. :p

Λοιπόν για ότι χρωστάω θα πάω πάλι κάτω να φέρω το μηχανάκι να το ξανακάνω.
Κάθε ένα pc που φτιάχνουμε αφού ολοκληρώσει τις δοκιμές του , πακετάρεται σε bubble wrap κ πηγαίνει στον όροφο κάτω περιμένοντας.... :):) ...τι;...δε ξέρω..

...κ τέλος...games :)

σιγά σιγά θα ανοίγω λίγο τη βεντάλια με τα παιχνίδια...
Κάποια θα μένουν , άλλα θα φεύγουν κ θα έρχονται άλλα .
Τα κρατάω όλα στο εξελακι που έγραφα παραπάνω κ γίνεται όλο και πιο τροφαντό :):)
...
quake 2 , 1024x768 . Η 6800 δίνει 370+ fps , ενώ η voodoo 2 ένα 75.5 ! Μιλάμε για το quake 2 και 1024χ768 ανάλυση το 1998.Το νούμερο είναι σούπερ!

devil 2 quake 2 (1).jpgdevil 2 quake 2 (2).jpg

Επόμενο το serious sam 1st enc. ( δεν βάζω πλέον κ το 2nd γιατί ουσιαστικά είναι η ίδια μηχανη με μικρα tweaks , οπότε..
devil 2 serious sam (1).jpgdevil 2 serious sam (2).jpgdevil 2 serious sam (3).jpgdevil 2 serious sam (4).jpgdevil 2 serious sam (5).jpg
Εδώ λοιπόν έχω ένα πρώτο glitch.
Στις οθόνες με τις επιλογές δείτε πως το συστημα αναγνωρίζει διαφορετικά τις voodoo 2 σε περιβαλλον 98 / ΧΡ .
Τα 98 τις αναγνωριζουν κανονικά ως diamond monster II κ δίνουν επιλογή για 1024χ768 . Στην ανάλυση αυτή κ με το quality preset οι voodoo δινουν ενα 35 αρι fps περιπου που το λες αξιοπρεπές(λίγο stuttering - αλλά παίζουν καλά).
Η 6800 ειναι κατηγορία μόνη της παίζοντας στα 150 fps.
Στα ΧΡ όμως η voodoo δε λέει να δουλέψει. Εδώ βέβαια χρησιμοποιώ τους οδηγούς από το site της 3dfx zone (οδηγοί του 2004 μεν για ΧΡ , οι οποίοι βλέπουν το sli...αλλά στο παιχνίδι μέσα ..καταφέρνουν ενα ...11αρι fps. Μικρό το κακό όμως...σιγά μη παίξω glide games se XP..:))

Αφού λοιπόν δεν εχουμε ss 2nd...τότε...
devil 2 unreal (1).jpgdevil 2 unreal (3).jpgdevil 2 unreal (4).jpg
unreal it is...
και συγκεκριμένα το entry demo του Return to NaPali .
Πάλι σε 1024χ768 όπου σε open gl η 6800 δινει 154 fps , αλλά κ οι voodoo πάνε εξαιρετικά καλά καθώς το optimisation του παιχνιδιου για αυτες τις καρτες ήταν τόσο καλό που έπαιζαν στα 80 fps σε αυτή την ανάλυση (κάνοντας βέβαια και κάτι 13αρια lows).Very respectable όμως ...

Κάπου εδώ θα κλείσω και με το δεύτερο της σειράς...(χρωστάω δύο τεστ- θα τα ανεβάσω μόλις φέρω κ το επόμενο μηχάνημα για φτιάξιμο :) )
Το τρίτο pc ξεκίνησε όπως το είχα στις πρώτες φωτό στην αρχή του θρεντ...όμως ψάχνοντας βρήκα κάτι ..μακράν καλύτερο για να συνοδέψει μια κάρτα πολύ αγαπημένη..
τα λέμε πολύ σύντομα...

Welcome back

Πολυ ωραιο το θεμα και απιθανη η δουλεια. Μπλαστ φρομ δε παστ οι εικονες με τα 98 να μπουταρουν, αγαπημενο πρωτο λειτουργικο στο μπεζ κομπιουτερ του σπιτιου ( intel celeron 333 - εκτοτε μονο AMD). Τα 3.1 και τα 95 τα ειχα δουλεψει στο σκουλειο, μεμορις!
Κοιτωντας ωστοσο τις φωτογραφιες μου δημιουργηθηκε μια ειλικρινης απορια χωρις δοση παραμικρης ειρωνιας. Το γραφειο στην πρωτη φωτο ειναι πανω απο το καλοριφερ, οταν αναβει τον χειμωνα για να ζεσταθει το δωματιο δεν επηρεαζει τη θερμοκρασια του πισιου;

:)..καλημέρες σε όλους!...Κανένα θέμα Vlad!
Τα pc είναι όλα στα αριστερά. Μόνο το sff της κόρης κάθεται εκεί κοντά κ επειδή το γραφείο έχει γρίλλιες πίσω που δεν φαίνονται δεν είναι ποτέ θέμα η θερμοκρασία...το έχουν μελετήσει άλλοι
Τώρα αυτά που φτιάχνω απλά μπαίνουν εκεί...γιατί έχει χώρο και βολεύει..(όσο οι κόρες δε ζητάνε τα γραφεία τους πίσω δηλαδή...
:ROFLMAO::ROFLMAO:

Ε μα ειπα κ εγω. Αυτος ο Διαολοκαβαλαρης κανει παπαδες με τα πισια, αποκλειεται να του ξεφευγε κατι τετοιο :p

η ώρα της 5500...native sli σε ενα pcb...
ξεκίνησα τις μετρήσεις αλλά δε μου κόλλαγε..
Ένας κακομοίρης PII στα 400 mhz...για μια 5500???
Δε λέω.Ήταν ένας εξαιρετικός επεξεργαστής...αλλά και δύο χρόνια γηραιότερος της voodoo 5. Ποιό πολύ θα ταίριαζε με μία 3000.
Άσε που κράταγε τη κάρτα αρκετά χαμηλά (πολλές φορές τα νούμερά της ήταν οριακά μεγαλύτερα από τα νούμερα που έδιναν οι voodoo 2 (οφειλόμενα βεβαίως στον κατά πολύ ισχυρότερο κ νεότερο athlon που τράβαγε κ τις κάρτες σε καλύτερα νούμερα)...
Έπρεπε να βρώ κάτι άλλο...οπότε και αποφάσισα να φτάξω ένα τελείως extreme μηχάνημα-το προσπαθώ τουλάχιστον :):) )
devil 3 (1).jpgdevil 3 (2).jpgdevil 3 (3).jpgdevil 3 (4).jpgdevil 3 (5).jpg
...scrap λοιπόν το παλαιότερο σύστημα κ από την αρχή αυτό :
dual cpus - PIII 500 , 4x 256 pc133 sdram sticks (1γιγα για win98...xoxoxoxo),
μία TOPCALL International AG TC10.1 μητρική, voodoo 5 5500 gpu , μία συστοιχία έξι SCSI δίσκων (είτε με το δικό τους controller , είτε με τον ενσωματωμένο της μητρικής ) , ένα sata cdrw με ide μετατροπέα γιατί δεν έβρισκα ένα κλασσικό ide εκείνη τη στιγμή :):) , ενα 500αρι τροφοδοτικο της thermaltake με εξαρι pin για τους δίσκους και μια soundblaster 5.1
...κουτί..ακόμα δεν αποφάσισα αλλά μάλλον θα πάνε σε ένα sonus ή κάτι παρόμοιο για να μπορούν να χωρέσουν οι δίσκοι
( όλοι compaq 36.4 gb scsi 3 )...
Προς το παρόν όλα είναι πάνω σε ένα test board..οπότε..λίγο υπομονή να το τελειώσω κ να το δουμε...:):)
θενκ γιουυυυ...:):)

Last edited:
ψάχνοντας πάντως να βρώ πως θα φτιάξω το pc για τη voodoo 5 , έπεσα σε άλλα πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια που έφερα πάνω..θυμόμουν τον vtheo που μου ζήτησε να δω μήπως κ έχω κάτι της εποχής εκείνης κ ξετρύπωσα αυτές...
gpu (1).jpg
Μία GF 3 ti 200 , μία tnt2 , μία manli savage 4 και μία prophet kyro 2-προς το παρών..:):)

(μήπως να φτιάξω ένα test bench κ να τις βλέπουμε μία μία εκεί πως παίζουν; - όπως είχε γίνει στο δεύτερο arena θρεντ - όλες εκείνες οι κάρτες που είχαμε δει τότε, ακόμα ζουν και βασιλεύουν :):) )...

Πάντως μου καρφώθηκε η ιδέα να φτιάξω και ένα τέτοιο.... και όταν βρήκα και τις παρακάτω σκέφτηκα πως αξίζει με τα χίλια ..
gpu (2).jpggpu (3).jpggpu (4).jpggpu (5).jpggpu (7).jpg
;quad sli and crossfire X gpu testing coming up! :):)

see ya!

Last edited:
Kyro 2... τίμιες κάρτες, αλλά δεν είχαν TnL. Βέβαια, το κατά πόσο μπορούσαν να παίξουν οι Geforce 256 πχ, τα πρώτα παιχνίδια που απαιτούσαν TnL ( γύρω στο 2002 άρχισαν να εμφανίζονται ), είναι ένα ερώτημα.

Θες να το απαντήσεις @devilride74;

Back