Epitaph
Death Knight
Ναι ναι... Φτιάχνω ΠΑΛΙ θρεντ.<br>Λοιπόν αρχίζω :<br><br>Το πρόβλημα μου είναι εντοπίστηκε από τότε που άλλαξα κάρτα γραφικών. Από τότε που πήγα δηλαδή απ την GT430 στην GTX 750Ti. <br>Καθώς παίζω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ μόνο, το PC θα κολλήσει, θα ακούσεις τον εκάστοτε ήχο που θα παίζει εκείνη την ώρα να επαναλαμβάνεται 6 φορές σε ένα δευτερόλεπτο και θα σβήσει η οθόνη. Ούτε μπλου σκρην θα πετάξει ούτε γω μπορώ να κάνω κάτι άλλο εκτός απ το να πατήσω Power Off.<br><br>Πάμε τώρα στο περίεργο. Αυτό το κάνει σε συγκεκριμένα παιχνίδια μόνο.<br>Darksiders 2 <br>Lord Of The Rings Online<br>Call Of Juarez : The Cartel<br>The Talos Principle<br>Painkiller : Hell and Damnation<br><br>ενώ δεν το χει κάνει ΠΟΤΕ στα παρακάτω παιχνίδια :<br>Counterstrike : Global Offensive<br>Team Fortress 2 <br>Carmageddon : Reincarnation<br>Double Dragon : Neon<br>Wolfenstein : The New Order<br>Middle Earth : Shadow Of Mordor<br>Doom 3 : BFG Edition<br>RAGE<br>Duke Nukem Forever<br>LA NOIRE<br><br>επίσης το κανε πριν καν εγκαταστήσω το MSI AFterburner, και μετά που το εγκατέστησα δεν έδειξε να επηρεάζει τη συχνότητα που γινόταν.<br>Τέλος όπως εχω δει απ το Afterburner οι υψηλές θερμοκρασίες, δεν δείχνουν να επιταχύνουν ή να συμβάλλουν στο φαινόμενο, καθώς σε games που είμαι σε idle κατάσταση με χαμηλή θερμοκρασία θα μου κρασάρει.<br><br>Επίσης να αναφέρω ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν κρασάρει εντελώς, freezarei το Frame και ακούς την μουσική ή τους ήχους να επιβραδύνονται κατά πολύ.<br><br>Όταν δεν είμαι σε παιχνίδι, δεν το χει κάνει ποτέ.<br>Drivers έχω αλλάξει πολλούς καμιά διαφορά.<br><br>Τα συστήματα είναι αυτά :<br><br>Ιούνιος 2012 - Σεπτέμβρης 2014<br><blockquote>i5-3470<br>Gigabyte GA-Z77X-D3H<br>Nvidia GT430<br>8 GB Ram Corsair Vengeance<br>Windows 7 64bit<br>πάνω στο SSD 840 Samsung<br>και έναν ταπεινό 300GB HDD Toshiba.</blockquote><br><br>Εδώ δεν εμφάνιζε πρόβλημα σε κανένα παιχνίδι (βασικά μόνο Lord Of The Rings έπαιζα τότε, Portal 2, και Dear Esther).<br><br><b>Σεπτέμβρης 2014 - Ιούνιος 2015 (τη μέρα που πέθανε ο Κρίστοφερ Λη)</b><br><blockquote>i5-3470<br>Gigabyte GA-Z77X-D3H<br>GTX 750Ti 2GB<br>8 GB Ram Corsair Vengeance<br>Windows 7 64bit<br>πάνω στο SSD 840 Samsung<br>και έναν ταπεινό 300GB HDD Toshiba.</blockquote><br><br>εδώ άρχιζε να τα εμφανίζει και μάλιστα πρώτη φορά στο Darksiders 2.<br><br><br><b>Ιούνιος 2015-τώρα</b><br><blockquote>i5-3470<br>Gigabyte GA-Z77X-D3H<br>GTX 750Ti 2GB<br><b>12 GB Ram</b> Corsair Vengeance<br>Windows 7 64bit<br>πάνω στο SSD 840 Samsung<br>SSD 850 EVO 500Gbyte<br>και έναν ταπεινό 300GB HDD Toshiba.</blockquote><br><br>Tα παιχνίδια σε οποιονδήποτε απ τους 3 δίσκους τα βάλω θα κολλήσουν. Οπότε το πρόβλημα δεν πρέπει να ναι στους δίσκους.<br>Επίσης είχα παίξει λίγο με τις ρυθμίσεις των γραφικών, αλλά ούτε αυτά παίζουν ρόλο αν θυμάμαι καλά.<br>Λέτε να φταίει το Direct X; Υπάρχει κάποια λίστα να δω ποια παιχνίδια χρησιμοποιούν direct X ;