blu ray recording software

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

devilride

Blackguard
παιδες καλημερα.<br><br>Απλη ερωτηση.<br>Εχουμε σε δισκο ταινιες με ογκο μεγαλυτερο των 10 γιγα.<br>Πως μπορω να τις καψω σε blu ray disk ωστε να διαβαστουν κ σε απλο player του εμποριου - ενα βασικο μενου να προστεθει δηλαδη κ επιλογη του φορμα ηχου αν υπαρχει διαθεσιμο.<br>To hardware υπαρχει reader/recorder/ σκετη συσκευη player..... <br>Με ενδιαφερει η επιλογη του software / αν υπαρχει σουιτα all in one ακομα καλυτερα - δυστχως δεν εχω καμια γνωση κ εμπειρια στο θεμα οποτε χρειαζομαι βοηθεια εδω.<br>Σας ευχαριστω πολυ<br>

Θες λογισμικό για Authoring δλδ, να σου ετοιμάσει το δισκάκι με την κατάλληλη δομή, και να μετατρέψει τα βίντεο ώστε να τα διαβάζει το απλό player.<br><br><strike>Σε πειράζει να δουλέψεις με πολλά προγράμματα, ή θες ένα που να τα κάνει όλα;</strike><br><br>Τώρα είδα ότι προτιμάς κάτι όλα σε ένα. Σε πειράζει να πληρώσεις ή θες κάτι τσάμπα;

αν δε ξεφευγει η τιμη πανω απο κανα 40-50αρι δε με πειραζει V.<br>Εναλλακτικα κινουμαστε για δωρεαν σουιτα.<br>ευχαριστω! :drinks:

Επειδή δεν βρήκα κάτι σίγουρο από Freeware/Open Source, θα έλεγα να κατεβάσεις μια trial του Nero Suite, έχει ότι χρειάζεσαι μέσα για να κάνεις τώρα την δουλειά σου. Δεν ξέρω αν μπορεί το Αvidemux να μετατρέψει Ματρόσκες σε Blu-ray Format, και να σου ετοιμάσει δομή φακέλων για εγγραφή (την οποία μπορείς να κάνεις με το CDBurnerXP). Αν θες να το κάνεις και άλλη φορά, ή αγοράζεις το Nero Suite, ή πειραματίζεσαι με Avidemux και CDBurnerXP.

Sony DVD Architect Studio<br><br>Χρησιμοποιώ χρόνια επαγγελματικά το ανωτέρω software.<br><br><br>Απ&#039; όσον ξέρω υπάρχει και σε trial<br>[hide post=100]Υπάρχει φυσικά και πειρατικό<br>https://www.youtube.com/watch?v=TC3l0xVJIiE<br>[/hide]<br>

Back