BOOTMGR is missing - Press Ctrl+Alt+Del to restart

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

jimmy213 wrote:
Τότε κάτι φταίει με το δισκάκι και κατά 97% δεν είναι bootable όπως είπε και ο RCkiller.
Είναι αυθεντικό; Αν όχι, τότε δεν έχεις σωστό αντίγραφο.</blockquote>

Και όμως... είναι αυθεντικό... Δεν βρίσκω λόγο για το τι άλλο μπορεί να φταίει... :whistle:

jimmy213 wrote:
Τότε κάτι φταίει με το δισκάκι και κατά 97% δεν είναι bootable όπως είπε και ο RCkiller.
Είναι αυθεντικό; Αν όχι, τότε δεν έχεις σωστό αντίγραφο.</blockquote>

Δεν κόβω και το χέρι μου, αλλά έχω την ισχυρή εντύπωση ότι τα πρώτα CD των Windows 2000 δεν ήταν bootable. Για αυτό είπα να δοκιμάσει τον παλιό τρόπο με τη δισκέτα.

Καλημέρες.
Αν κατάλαβα καλά, έχεις βάλει τον σκληρό που θέλει φορμάρισμα ως δευτερεύων στο βασικό σου σύστημα, σωστά; Αν ναί, τότε, Δεξί κλίκ στο My Computer->Manage. Στο Computer Management επιλέγεις Storage (στο αριστερό μενού), και μετά Disk management. Λογικά θα δείς ότι drives υπάρχουν στο PC. Επιλέγεις αυτό που θές για το format.

Να σημειώσω πως στον υπολογιστή δεν έχω λειτουργικό. Οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Aν το CD των Win 2000 είναι OEM, φίλε μάλλον την πάτησες. (Αυτό πρέπει να παίζει στην περίπτωσή σου). Τα ΟΕΜ "δένουν" με την μητρική, κάτι που αποκλείει την εγκατάσταση σε άλλο σύστημα...
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.

Grmadness wrote:
Aν το CD των Win 2000 είναι OEM, φίλε μάλλον την πάτησες. (Αυτό πρέπει να παίζει στην περίπτωσή σου). Τα ΟΕΜ "δένουν" με την μητρική, κάτι που αποκλείει την εγκατάσταση σε άλλο σύστημα...
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
</blockquote>

Όντως, το cd είναι OEM...

<span class="bbcode_spoiler"> :trollface: Με trollάρει το pc ή μου φαίνεται; :trollface: </span>

Tο CD είναι σε καλή κατάσταση; Έχεις άλλο CD-ROM drive για να το δοκιμάσεις;

vtheofilis wrote:
Tο CD είναι σε καλή κατάσταση; Έχεις άλλο CD-ROM drive για να το δοκιμάσεις;</blockquote>

Εννοείται, δεν έχει την παραμικρή γρατσουνιά! Το δοκίμασα και σε άλλο CD-ROM drive, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο...

Back