Για μένα τρία είναι τα game που περιμένω να τα δω στο pc. Το πρώτο στην λίστα είναι φυσικά το Heavy Rain μετά έρχετε το red dead redemtion και τελευταίο το indie διαμάντι Journey
Αν και ποτέ μου δεν είχα καμιά επιθυμία για κάποιο port, τελικά έχω παίξει (μάλλον προσπαθήσει τελευταία) όλα τα γνωστά. Οπότε αν αυτό το RDR τελικά κυκλοφορήσει στα πισια και έχει την ποιότητα του l.a. noire π.χ. εννοείτε θα ενδώσω.
Και στη τελική η τεχνολογία δεν έχει σημασία. Αν το επίπεδο γραφικών δεν είναι κοντά στα πισι λίγοι θα παραπονεθούν. Αυτό που έχει "κάψει" τα περισσότερα πορτ είναι ο χειρισμός.
To Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Είναι το μόνο που δεν έχω παίξει (αυτό και εκείνα που βγήκαν στο PSP και σε κάτι κινητά τηλέφωνα), και πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση (ούτε λεφτά) να πάρω κονσόλα μόνο και μόνο γι αυτό. Και για το Heavy Rain ¨εχω ακούσει επίσης διθυραμβικά σχόλια, και θα ήθελα να το δω.
Γενικά το μόνο παιχνίδι κονσόλας που πραγματικά με πονάει που δεν το έχω είναι το Gran Turismo. Εννοείται ότι έχω λιώσει τα πρώτα δύο, καθώς και το τρία σε ένα φίλο που είχε PS2 (δεν έχω κονσόλα πέρα από το PS1), αλλά πραγματικά θα ήθελα να παίξω το 5. Βλέπω εικόνες και το λιγουρεύομαι.