DC FanDome, 22 Αυγούστου 20:00. Νέα για games, ταινίες και series της DC

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Σήμερα περιμένουμε σημαντικές ανακοινώσεις στην online εκδήλωση DC FanDome που θα προβληθεί αποκλειστικά στο παρακάτω site:

Το (κλεμμένο από το Resetera) πρόγραμμα για τα events που ενδιαφέρουν περισσότερο έχει ως εξής (υπολογίστε τις ώρες με έναρξη στις 20:00 για το πρώτο event):

Ncx0cHi_d.webp

cNhdD1s.jpg

rtqBMoE.jpg

YdKBjoM.jpg

Από όλα τα panels ίσως το πιο σημαντικό είναι το Justice League Snyder Cut που ήταν urban myth για αρκετά χρόνια.

Από όλα τα panels ίσως το πιο σημαντικό είναι το Justice League Snyder Cut που ήταν urban myth για αρκετά χρόνια.

Πιθανότατα. Εγώ περιμένω κυρίως τα gaming panels (Gotham Knights της WB Montreal και Suicide Squad της Rocksteady) και από ταινίες σίγουρα το νέο Batman και το Flash που λέγεται ότι θα είναι μεταφορά του Flashpoint.

Πριν καναδυό μέρες είχαμε δηλώσεις για σέξουαλ αζάλτερς στην ροκστέντι, οπότε έλα να ζεσταινόμαστε σιγά σιγά.

Έχουμε κορόνα και κυκλοφορεί με τα σώβρακα και δίχως μάσκα; ΑΙΣΧΟΣ!
Αυτά τα παραδείγματα παίρνει η νεολαία!!!!111!

Δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα ποιο θα είναι χειρότερο, αυτό ή το marvel's avengers. Το avengers έχει πάρει προβάδισμα είναι η αλήθεια.

Αυτό που δεν είναι Επικ εξκλουσιβ, θα είναι και το χειρότερο!

Το Batman θα ειναι καλυτερο. Επαιξα beta του avenger και ειναι φοβερο. Ολα τα batman ειναι πολυ καλα και αυτα ειμαι σιγουρος οτι το Suicide Squad θα ειναι παιχνιδαρα αλλα και το Gotham Knight καλο φαινεται αν και χειροτερο απο suicide squad !

Φοβερο το Suice squad αλλα κανονικα θ επρεπε να βγει φετος. Εχει περασει τοσος καιρος απο τοτε που βγηκε το Batman Arkham Knight που θα επρεπε να ειχαν βγαλει αλλα 2 παιχνιδια και δεν εχουν βγαλει τιποτα. Φημες ελεγαν οτι θα βγει Νοεμβριο. Περιμενουμε να δουμε αν αργοτερα σημερα θα ανακοινωθει και το Superman που και αυτο φημολογειται εδω και καιρο.

Παίζει ο σρε να είναι το μοναδικό άτομο στο σύμπαν που είδα να λέει καλά λόγια για την μπετά του avengers.

Last edited:
Θα ειναι και το πρωτο παιχνιδι που θα θελει SSD για ultra και βγαινει μολις 3+
εβδομαδες αφου πηρα το θηριο MP 600 πως να μην λεω καλα λογια? Εχει πολλη δραση και σφαγη οπως οι τιανιες Avengers ε τι αλλο θελουμε? Frame stuttering ετσι που πεταει το pc μου. Marvel’s Avengers File Size and PC Requirements Revealed, Recommended Spec Requires an SSD
Το gameplay του Gotham knights ειναι σαν τα Batman Arkham . Αυτοι που δεν τους αρεσει λενε οτι ηθελαν να ειναι και ο Batman. .

Δεν ξέρω σρε ότι έχω δει έως τώρα μετριαντζα στην καλύτερη. Και κρίμα γιατί δεν πήραμε καινούριο deus ex πιο γρήγορα γι'αυτό το πράγμα.

Back