Διάδρομος γυμναστικής (λέμε τώρα)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Με τον παραπλανητικό τίτλο για να νομίζετε όλοι οτι είμαι φετόνι και όχι κανας νέρντουλας, σκέφτομαι να αγοράσω έναν διάδρομο γυμναστικής που θα αντικαταστήσει το ελλειπτικό. Το τελευταίο έχει αρχίσει να κάνει νερά, όπως να μη ρυθμίζεται η αντίσταση και να ξεφλουδίζει ο ιμάντας. Θέλω έναν σε κομπακτ μέγεθος για να μπει στην κρεβατοκάμαρα και σε νορμαλ τιμή, κοντά στο 500άρικο.
Έχει κανείς εμπειρία ή να προτείνει κάτι; Μούτσος γκράτσιας.

Θα τον χρησιμοποιήσεις και για τίποτα άλλο εκτός από κρέμασμα ρούχων; Γιατί κομματάκι τσιμπημένη μου φαίνεται η τιμή μόνο για αυτό. Καμιά 150 πιτόγυρα είναι αυτά.

Κοιτα εμπλεκεται και η κυρα στην υποθεση, οποτε θα χρησιμοποιηθει εκτος των αλλων και για το λογο κατασκευης του. Θα δουλεψει και κανονικα δηλαδη.

Α! Εχω φίλο του τρεξίματος εδώ μέσα. Δυστηχώς δεν εχω ιδέα από διαδρόμους μια και βγαίνω πάντα έξω και τρέχω.

Τρέξιμο έξω, σε κανένα πάρκο ή κάτι ανάλογο. Δεν ξέρω πού μένεις και κατά πόσο υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά όσες φορές καταλήγω λόγω ανωτέρας βίας να τρέχω στο γυμναστήριο αντί για έξω, πάω τάπα για να τελειώνω. Δεν παλεύεται, αισθάνομαι σαν χάμστερ στη ρόδα.

Και εγω προτιμω το τρεξιμο εξω χωρις συζητηση. Αλλα το χειμωνα με το κρυο και τη βροχη δεν το ρισκαρω. Τωρα που θα καλοκαιριασει καποια στιγμη θα ξεκινησει παλι το καθημερινο περπατημα/τρεξιμο, ο διαδρομος ουσιαστικα θα αποτελει το μπακ απ.

Back