για να κανω και εγω τον καμποσο.
οτι εντοπισε ενα antivirus μια απειλη, δεν σημαινει οτι ειναι και ιος, και γενικα οτι ανηκει στην οικογενεια των "τραβαω τα μαλλια μου".
δοκιμασατε ενα τυχαιο, απο τα απειρα antivirus που κυκλοφορουν, με αρχειο που γνωριζετε οτι ειναι μολυσμενο και δεν "χτυπησε";
το θεμα δεν ειναι μονο ο εντοπισμος
απο παλαιοτερες εμπειριες
εχω δει mcafee να "τρωει" τον εαυτο του. αυτοπροστασια μηδεν.
ειναι και θεμα βασης δεδομενων.
εχω δει norton να μην αναγνωριζει μολυσμενο αρχειο, που ηξερα οτι ειναι μολυσμενο. (home edition).
του πηρε λιγο μεχρι να μαθει την υπαρξη του ιου.
panda antivirus, το ειχα δοκιμασει και καθησε σαν βαρυ πεπονι στον υπολογιστη.
το θεμα antivirus ειναι και λιγο μοδα. καποτε ειχαν ολοι norton, αφου το χαριζαν με οτιδηποτε αγοραζες.
το mcafee μοδα και αυτο που περασε, κανενας δεν μιλαει πλεον για αυτο.
comodo, καποτε το ειχαν ολοι, τωρα δεν μιλαει κανενας για αυτο.
καποια στιγμη εσκασε μυτη και το panda.
avg, avast τωρα ολοι μιλανε για αυτα.
100 antivirus να ονομασω, θα εχουμε 300 διαφορετικες γνωμες.
κανω λαθος; ας δουμε την συζητηση που εγινε εδω.
ποσες απαιτησεις μπορουμε να εχουμε απο freeware εφαρμογες και σπασμενα antivirus;
το antivirus που χρησιμοποιω το αγοραζω, ειναι δοκιμασμενο και καποιες φορες βαραινε, ομως το διορθωναν. δινω 50 euro για ενα χρονο, και οχι δεν θα αφησω τα αρχεια μου στα χερια ενος freeware.
οχι πως δεν θα κανω την δουλεια μου με ενα avast ή ενα avg.
αν και το εμπιστευομαι, εχω ευκαιρο ενα boot antivirus και εχω παρει image τον δισκο με το λειτουργικο. δεν κατεβαζω οτι βρω και δεν ειχα και προβλημα.
στο θεμα internet, ειναι θεμα περιοχης και σε αυτο μπλεκονται πολλοι παραγοντες. οτι ο ξαδερφος στην λαρισσα εχει προβλημα με τον οτε, δεν σημαινει οτι θα εχει προβλημα με τον οτε και η κυρα ουρανια που μενει τζιτζιφιες.
οι μετρησεις δεν ειναι εγγυηση αξιοπιστιας. τα ιδια νουμερα θα παρουμε το πρωι, μεσημερι,βραδυ και αργα το πρωι;
εχω conxx και ενας γειτονας ειχε wind και τωρα cyta, ηρθαν και τραβηξαν διαφορετικες γραμμες;
οποτε εχω προβλημα εχει και αυτος. αυτο που αλλαζει ειναι η εξυπηρετηση και σε ποιον θα πεσεις.
την wind την χαρακτηριζω δημοσια υπηρεσια της δεκαετιας του 80.
παραδοξως, με οτε δεν εχω προβλημα με την εξυπηρετηση.
τελος εφημεριδας.