DRAGON QUEST VII – REIMAGINED

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Άλλη μια φορά που βλέπω τζαπανεζιά, με ρίχνει με το εικαστικό κομμάτι και εντός ολίγων λεπτών με κάνει να το βγάζω από το μυαλό μου επειδή πλέον βαριέμαι εύκολα.

Θα περιμένω την Rereimagined για να γλιτώσω το grinding.

Μας την έφερες Ζώρζ :p

Θα παιχτεί σίγουρα και αυτό, αλλά προφανώς δεν περιμέναμε (ψιλοφαινότανε νομίζω) ίδιο επίπεδο ποιότητας σε σχέση με το υπέροχο XI και τα αξιαγάπητα remakes των 3-1-2.
Ελπίζω να γίνει καλύτερη δουλειά στο remake του VIII

Ευχαριστούμε για το ριβιού!

Άλλη μια φορά που βλέπω τζαπανεζιά, με ρίχνει με το εικαστικό κομμάτι και εντός ολίγων λεπτών με κάνει να το βγάζω από το μυαλό μου επειδή πλέον βαριέμαι εύκολα.

Θα περιμένω την Rereimagined για να γλιτώσω το grinding.

Μας την έφερες Ζώρζ :p
Αν βλέπεις γραμμένο το όνομα του Akira Toriyama, τότε το εικαστικό κομμάτι θα είναι πάντα έτσι. Θέμα γούστου, αν και συχνά το παιχνίδι δείχνει πολύ πιο "παιδικό" απ'ότι πραγματικά είναι - τουλάχιστον σε κάποιες από τις ιστορίες που διηγείται.

Θα παιχτεί σίγουρα και αυτό, αλλά προφανώς δεν περιμέναμε (ψιλοφαινότανε νομίζω) ίδιο επίπεδο ποιότητας σε σχέση με το υπέροχο XI και τα αξιαγάπητα remakes των 3-1-2.
Ελπίζω να γίνει καλύτερη δουλειά στο remake του VIII

Ευχαριστούμε για το ριβιού!

Αν δεν είχα να κάνω review, ίσως να το άφηνα νωρίτερα. Η αλήθεια είναι ότι το (μακροσκελές, γύρω στις τρεις ώρες) demo του ήταν η αφορμή για να ασχοληθώ μαζί του, γιατί μου άρεσε το premise. Όταν όμως περνάς γύρω στις 25+ ώρες στο ίδιο μοτίβο, χωρίς η ιστορία του να σε ξετρελαίνει, κάπου κουράζεσαι. Θα το σκεφτώ να ασχοληθώ με κάποιο άλλο της σειράς, γιατί και το XI, παρ'ότι αξιόλογο, το βαρέθηκα από ένα σημείο και έπειτα...

Ναι, το εικαστικό παραπληροφορεί είναι η αλήθεια, έτσι και στο ΧΙ, εξερευνούσε καμπόσα adult themes το παιχνίδι.
Γενικά απ' ότι έχω καταλάβει κι εγώ, είναι απ' τις πιο hit or miss σειρές το Dragon Quest, καθώς αν δεν σε "πιάσουν" καναδυό παιχνίδια που θα δοκιμάσεις, δύσκολα να σε "πιάσει" κάποιο επόμενο, καθώς επαναλαμβάνει κάποια πράγματα, η μάχη και οι μηχανισμοί είναι συνήθως μια απ' τα ίδια με λίγες διαφορές κλπ. Δεν είναι FF ή YS ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, που τα παιχνίδια είναι συνήθως διαφορετικά μεταξύ τους.

Για μένα το εικαστικό είναι αυτό που με τραβά πρωτίστως στα DQ παιχνίδια, καθώς η λατρεία στον Τοριγιάμα και το DBZ δεν αφήνει άλλα περιθώρια. Το 11 μιας και το αναφέρατε είναι ίσως το magnum opus της σειράς και ένα υπεραξιόλογο jrpg.

Back