Εκτρώματα του καπιταλισμού

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

bald_killer

Death Knight
Σίγουρα δεν είμαι το άτομο που πάει 100% κόντρα στο καπιταλιστικό/φιλελεύθερο σύστημα, το ποσοστό μου όμως, εκείνο που κατακρίνει, είναι (μαζί φυσικά με ό,τι έχει να κάνει με στέρηση εργασιακών δικαιωμάτων και το AirBnB ως θεσμός) κάτι εκτρώματα σαν και την φώτο που ο κάθε παπάρας προσπαθεί να βγάλει κάποια γκλαμουριά, να πουλήσει πάνω στο hype (τρομάρα τους) αψηφόντας βασικούς παραδοσιακούς κανόνες, όλα στο βωμό του κέρδους κ της αρπαχτής.

472316221_906921081584400_3560553812129322503_n.jpg

Last edited:
Αν άλλαζε την μορταδελα με παστουρμά και έτριβε λίγο αποδομημένο και αποξηραμένο τζατζίκι θα το απογείωνε! Συνοδευτικό με dressing υγρού κόλυβου!

Last edited:
Αυτό το παπατζιλίκι που όταν πας να φύγεις, πέφτουν στα πόδια σου και σου κάνουν καλύτερη προσφορά από αυτήν που είχες....
Λόγω μετανάστευσης δήλωσα απόλυση από το καρτοσυμβόλαιό μου και μου έστειλαν email να το ξανασκεφτώ, "OmG!!Μη φεύγεις!!1" προσφέροντάς μου 15gb LTE + απεριόριστη ομιλία σε σταθερά κ κινητά για 7€. Αυτό που είχα μέχρι τώρα ήταν στα 10gb LTE + απεριόριστα για 10€.

74474.JPG

κλαίγομαι κι εγώ 3€ κ δε βλέπω τις τιμές στην Ελλάδα πως είναι. Ακόμα κάνουν προσφορές σε SMS εκεί κάτω αλήθεια?

Βγαλμενο απο horror fps αλλης δεκαετιας... Μοιαζει επισης και σαν ανοιγμενο αυγο Alien που βρεθηκε στο δρομο μεθυσμενου αγγλου ξημερωματα.

Τα γεμιστα βυζια με κασερι εκει αριστερα, τι ειναι;

Είχα δει κάποτε βιντεάκι που μια πανάκριβη ποικιλία από την Αφρική όπου ελέφαντες τρώγανε καρπούς καφέ και ο παραγωγός (του κώλου) τον έπερνε από πίσω (και με τις δύο σημασίες) και τον πούλαγε για κάτι χιλιαρικάκια το σακουλάκι.

@bald_killer περιοχή που εντοπίστηκε το horror roadkill??
Δεν έχω ιδέα, στο ιντερνέτ το βρήκα. Λογικά από Αθήνα, από πού αλλού. :trollface:

Είχα δει κάποτε βιντεάκι που μια πανάκριβη ποικιλία από την Αφρική όπου ελέφαντες τρώγανε καρπούς καφέ και ο παραγωγός (του κώλου) τον έπερνε από πίσω (και με τις δύο σημασίες) και τον πούλαγε για κάτι χιλιαρικάκια το σακουλάκι.
Στην Ασία δεν έχουν κάτι τέτοιο; Όπου μαζεύουν τα κόπρανα αγριόγατας στην Ινδονησία νομίζω; Που είχε φάει κόκους καφέ πριν.

Είχε πάει ένα φιλικό ζευγάρι γαμήλιο ταξίδι προς τα εκεί κι όταν ήρθαν με ρώτησαν αν θέλω να πιω αυτό τον καφέ.

Φραπέ ήπια.

Στην Ασία δεν έχουν κάτι τέτοιο; Όπου μαζεύουν τα κόπρανα αγριόγατας στην Ινδονησία νομίζω; Που είχε φάει κόκους καφέ πριν.

Είχε πάει ένα φιλικό ζευγάρι γαμήλιο ταξίδι προς τα εκεί κι όταν ήρθαν με ρώτησαν αν θέλω να πιω αυτό τον καφέ.

Φραπέ ήπια.
Καπως ετσι απεκτησε ο Πητερ Παρκερ τις δυναμεις του, μην το σνομπαρεις.

Last edited:
Back