lelos kounelos
Tarrasque
Εχει ξεκινησει ενα σοβαρο project, αλλα τα ατομα που θα ηθελα διπλα μου εχουν αλλες υποχρεωσεις. Επειδη με τον κοσμο του Ragequit υπαρχει μια γνωριμια αρκετων ετων, ειπα να σας ενημερωσω. Με το πεδιο μου ειμαι πολυ σκληρος καργιολης, δεν θα πεσω στον random τυπο.
Αν ψαχνεις για δουλεια, δεν πιστευεις στο 9με5 στο γραφειο, δεν εισαι κολημενος με το σπιτι και την καφετερια στην γωνια και δεν φοβασαι συνεχισε να διαβαζεις.
Χωρις να μπω σε λεπτομερεις για το αντικειμενο.
Εχει ξεκινησει η αναζητηση για ατομο με τουλαχιστον βασικες γνωσεις ηλεκτρονικων.
Να ειναι σε θεση να ξεχωριζει τον πυκνωτη απο το μπιλιαρδο και η γνωση για την σωστη τοποθετηση του ηλεκτρολυτικου βοηθαει.
Να γνωριζει οτι το πολυμετρο δεν ειναι το μετρο που μετραει πολλα μηκη ταυτοχρονα.
Να ξερει οτι τα 220V σκοτωνουν, να ξερει να τραβαει κανενα καλωδιο δικτυου, να ξερει οτι τα καλωδια του δικτυου εχουν χρωματακια, να εχει ξαναδει UPS οχι τα φορτηγακια της μεταφορικης κτλ.
Η Θεσσαλονικη σαν περιοχη θα ελεγα οτι ειναι μονοδρομος αλλα δεν θα το αποκαλεσω μονοδρομο επειδη υπαρχουν και οι αιλουροι.
Σαν δουλεια εχει πολυ αεροδρομιο και ο μισθος δεν θα ειναι σαν του ξαδερφου που του δινουν 5-10.000€ οταν τον στελνουν στο εξωτερικο. Το ακριβες ποσο δεν το γνωριζω επειδη ακομα δεν εχω υπογραψει συμβολαιο. Σημαντικο, να μην υπαρχει μελανι στο ποινικο μητρωο και το συγκεκριμενο χαρτι πρεπει να περασει απο official μεταφραση.
Πολυ αεροδρομιο σημαινει καμια 10αρια μερες στην Ασια και μετα πχ Goa στην Ινδια για 5-6 μερες.
Απο την προσωπικη μου εμπειρια. μπορει το 8ωρο να φανταζει ονειρο μακρυνο, εξαιτιας των χρονοδιαγραμματων, αλλα ειναι καλη δουλεια και προσφερει απιστευτες εμπειριες.
ισως μια μερα να δουμε και σχολιο οτι ο κουνελος δεν μας παραμυθιαζε τοσα χρονια. Μονο εγω θα πινω καφε με στρατηγους;
Επειδη θα υπαρξουν και στενοτητες χρονου πχ το τσαφ που εκαψε την πλακετα εκαψε και εμας, οι αποστολες δεν θα ειναι σολο. συνηθως.
Θα υπαρξει training και οι προορισμοι (εκει που θα παιζει το αραγμα/δουλεια) θα ειναι, στην χειροτερη, απο εδω και περα ξεκιναει η χλιδα. Ο χωρος εργασιας θα ειναι μεσα στους χλιδατους χωρους και τις χαμαλικες θα τις κανουν αυτοι που δεν ετυχε να διαβασουν καρλ μαρξ. Αυτο σημαινει πολλες κοινωνικοτητες και προσοχη στις λυκαινες.
Ολα πρεπει να γινονται με οργανωση, ποιοτητα αλεξισφαιρου γιατι δεν θελεις να ξαναπας στην Goa για 2 μερες επειδη εβαλες καλωδιο εκει που πατανε ολοι.
ο αυτοσχεδιασμος χρειαζεται. Δεν θα την ελεγα δουλεια που σου προσφερει σπασμενο κορμακι το βραδυ.
Εννοειται ολα πληρωμενα και υπαρχει περιπτωση, ο χορηγος, εκτος των αλλων, να προσφερει ξεναγηση στην νυχτερινη ζωη της περιοχης και λογικα το event θα ειναι δωρεαν.
Υπαρχει χρονος για σκεψη και ψυχολογικη προετοιμασια επειδη, συνορα. Τα νεα ειναι πολυ καλα.
Για το σοβαρο σκελος της συζητησης, οποιος γουσταρει και ταιριαζει στην περιγραφη, μπορει να μου στειλει PM. Ηρθε ο καιρος να κουνηθω και εγω γιατι θα καταντησω καρεκλοκωλης.
Last edited: