ΕΡΧΕΤΑΙ (νέο/νέα Silent Hill)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral

Το μενού προβλέπεται να έχει κάτι από αυτά:

• Silent Hill 5 - Masahiro Ito and Japanese developer
  • Silent Hill 2 Remake- Bloober Team
  • Silent Hill episodic spin-off - Annapurna Interactive
  • Return to Silent Hill movie - Christophe Gans

Last edited:

ελπίζω να μην ρίξουν ανακοίνωση για το remake

ελπίζω να μην ρίξουν ανακοίνωση για το remake
Γιατί ρε; Beggars can't be chosers Εντάξει κι εγώ θα προτιμούσα νέο μέρος, αλλά και ένα remake στυλ RE2 δε θα με χάλαγε.

Βρε σεις, είπαμε να βάζετε τίτλους που να είναι searchable για το βασικό θέμα!

Βρε σεις, είπαμε να βάζετε τίτλους που να είναι searchable για το βασικό θέμα!
ΚΑΝΕΜΕ NEWS EDITOR ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ;

μόνο Survival Horror με Σταθερή Κάμερα και Achievements θέλουμε! Ή τουλάχιστον με τα remakes κάντε ρημάστερ και τα παλιά

Δεν εχω παιξει κανενα silent hill αλλα λεω τωρα να ξεκινησω μολις βγει το καινουργιο. Γιατι απο οτι ειχα δει εχουν πολλους γριφους και λιγη δραση σαν τα παλια resident evil γι αυτο και δεν επαιξα κανενα μεχρι τωρα. Ετσι ειναι?

310767801_10223135649119085_926138911781432530_n.jpg

Ετσι ειναι?
Ναι, τα πρώτα 3 είχαν γρίφους (πιο δύσκολους από των Resident Evil). Τα μεταγενέστερα είχαν ελάχιστους.

Βλέπω να ρίχνουν κάνα short game experience τύπου P.T και εκεί να γίνει η αποκάλυψη για το νέο Silent Hill.

Στα του Part 1. Konami είναι αυτή. Όλα είναι πιθανά....

Η Konami καρφώθηκε μέσω των video tags στο Youtube. Στην εικόνα φαίνονται τα ονόματα των projects και οι platforms.

unknown.png

48 λεπτά θα κρατήσει το όλο πράγμα. Άντε να δούμε...

Οι γαβ-γαβ το ανέβασαν όλο

4 νέα Silent Hill games + 1 ταινία (ίσως δείξουν κάτι καινούργιο και στον Dorito Pope)

Last edited:
Double ποσταδόρες για αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον

χολυ fακ! Η ομάδα πίσω από το Re:Verse

Τρομερό το trailer(?) του Silent Hill f, ελπίζω το game να στέκεται στο ύψος των προσδοκιών που δημιουργεί ό,τι είδος κι αν είναι.

Το SH2 είναι το μόνο της σειράς που έχω παίξει, οπότε είμαι κάπως διχασμένος για το remake, θα προτιμούσα να ξεκινούσαν από το 1. Επίσης, δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα την Bloober, ειδικά στον τεχνικό τομέα, αλλά περιμένω να δω gameplay trailer για να κρίνω καλύτερα.

Όσο για το Townfall, ελάχιστα πράγματα είδαμε. Έχοντας παίξει το Stories Untold, πιστεύω πως θα δούμε κάτι με ιδιαίτερο gameplay/παρουσίαση αλλά ελπίζω να έχουν βελτιώσει πολύ και τα υπόλοιπα στοιχεία.

Γενικά περιμένω όλες τις παραγωγές με επιφύλαξη αλλά κι αρκετό ενδιαφέρον (εκτός από το "live event" που κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι για μένα).

Last edited:
Για το Silent Hill f μου βάζουν την NeoBards; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΝΑΜΙ?
Δύσκολα να βγάλουν το Silent Hill 1 (εκτός και αν τα πάει περίφημα το remake του 2) μιας και δεν ήταν το πιο "εμπορικό" της σειράς.

Δεν ξέρω αν θα τους πετύχει η όλη εργολαβία. Ευελπιστώ σε κάνα νέο Silent Hill (από ορθόδοξη τζαπανέζικη ομάδα) στο show του Dorito

Aνατριχίλα στο τρέιλερ του αγαπημένου μου της σειράς 2 που ήταν και το πρώτο που έπαιξα και μετά πήραν σειρά όλα τα υπόλοιπα ανεξαιρέτως. Για το F αυτό χαίρομαι που θα είναι κάτι νέο. Για τη ταινία χαίρομαι επίσης. Το άλλο δεν μπορώ να πω πως χάρηκα. Προτιμούσα να βγει μια σειρά σε κανένα netflix αντί αυτού. Δεν νομίζω να ασχοληθώ. Δεν μου άρεσε που δεν είπαν κουβέντα για ports των παλιών παιχνιδιών ενώ μας τα είχαν φόρα παρτίδα στο site τους. Πιστεύω πως το πήγαν safe με το remake του 2 τώρα. Αν έχει επιτυχία αυτό (που θα έχει) θα παρει σειρά και το 1 που θέλει και πολύ περισσότερη δουλειά για να φτιαχτεί ξανά. Προσωπικά θα προτιμούσα να έκαναν ένα παιχνίδι συνδυάζοντας τα Origins, 1, 3. Θα ήθελα μετά από αυτό στο μέλλον remakes των the room, homecoming (λατρείες και τα δύο) και downpour (could do better). Aντέ να παίρνει σειρά τώρα ένα remake του πρώτου Metal Gear Solid να πωρωθούμε ακόμα περισσότερο!
Δεν μπορώ να το πιστέψω πως η ίσως πιο αγαπημένη μου σειρά videogames ever επέστρεψε!

Attachments

• 312217960_1150252582250563_2535060605563253758_n.jpg
    312217960_1150252582250563_2535060605563253758_n.jpg
    58.6 KB · Views: 5
Last edited:
Back