FIFA 2014

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

tasos9851

Gelatinous Cube
Καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ εχω ενα προβλημα με το fifa 2014 μετα απο 3 4 λεπτα παιχνιδιου αρχιζει και κανει το παιχνιδι στιγμιαια παγωματα ειμαι σιγουρος οτι το συστημα μου πλρει τις απαιτησεις του παιχνιδιου γιατι με το fifa 2013 δεν ειχα κανενα προβλημα.Απο ενα ψαξιμο στο ιντερνετ διαπιστωσα οτι αρκετοι εχουν παρομοιο προβλημα αλλα δεν βρηκα καποια λυση.Αν υπαρχει καποιος που εχει παρομοιο προβλημα και το εχει λυσει θα ηθελα τα φωτα του γιατι με το συγκεκριμενο προβλημα δεν μπορω να απολαυσω το παιχνιδι.

Πρώτα από όλα καλωσόρισες.
Μπορείς να μας πεις τι σύστημα έχεις; Και τι θερμοκρασίες πιάνει όταν τρέχει το παιχνίδι;

AMD Athlon(tm) II X4 640 Processor 3GHZ
Gigabyte Technology GA-880GM-UD2H
4GB RAM DDR3 1333
AMD RADEON HD 7750 1024 MB DDR3 (ΠΥΡΗΝΑΣ 800ΜΗΖ,ΜΝΗΜΗ 800ΜΗΖ)
WESTERN DIGITAL 500 GB SATA 3
PSU CHIEFTEC 650W
WINDOWS 7 ULTIMATE 64

Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση το παραπανω ειναι το συστημα μου και οι θερμοκρασιες που πιανει η καρτα στο παιχνιδι ειναι γυρω στο 50αρι.

Δες μήπως βγήκαν νεότεροι drivers για την κάρτα σου.
Το σύστημα σου φαίνεται επαρκές, και από ότι λες, δεν σηκώνει υπερβολική θερμοκρασία.
Το τροφοδοτικό σου με προβληματίζει λίγο, αλλά και πάλι με το σύστημα που έχεις, αν δεν έχεις υπερχρονίσει, δεν ζορίζεται.
Η δίκια μου κάρτα πάντως κάνει παρόμοια νούμερα όταν ζεσταίνεται πολύ. Με τι κοιτάς τις θερμοκρασίες σου;

με τον catalyst τις καρτας και με το speedfun το υπολοιπο συστημα.αυτο που λες τωρα με τις θερμοκρασιες με προβληματιζει αλλα στο φιφα 2013 γιατι
δεν μου το κανε στην ουσια ιδια γραφικα εχουν.Θα κοιταξω λιγο τι παιζει με τους drivers.

tasos9851 wrote:
......ειμαι σιγουρος οτι το συστημα μου πλρει τις απαιτησεις του παιχνιδιου γιατι με το fifa 2013 δεν ειχα κανενα προβλημα.........</blockquote>

εχεις κανει debug στα fifa 2013 και 2014?
μιλας δηλαδη με τοση σιγουρια? ή μηπως η σιγουρια πηγαζει απο καπου αλλου?

btw welcome to this forum.... εδω θα βρεις σιγουρα την απαντηση. προσωπικα δεν παιζω 'φιφες' για να βοηθησω λιγο παραπανω.

Back