Εξαρτάται τί Flight Sims θέλετε να παίξετε:<br><br>Πολιτικούς (Civilian) ή πολεμικούς (Combat) <br><br> Για Civilian προτείνω την Steam Edition του Microsoft Flight Simulation. Μην κάνετε το λάθος και ξεκινήσετε με κάνα 747 Jumbo, γιατί το έχω δει και αυτό!!!. Trike στην αρχή, και το αρχικό Cesna βαριά βαριά!! Λίγο που έχω ασχοληθεί μέχρι γενικής αεροπορίας δικινητήρια έχω φτάσει (Piagio P-180). Τα μεγαλύτερα είναι λεωφορεία στην ουσία. Και αρχίστε με τα stock αεροσκάφη, γιατί τα ξεχωριστά που είναι διαθέσιμα για αγορά, φτάνουν την εξομοίωση σε επίπεδο βίδας!!! (Άλλωστε υπάρχουν χιλιάδες τύποι αεροσκαφών, διαθέσιμοι δωρεάν). <br><br> Για το πτητικό μοντέλο αρχίστε με το πολύ απλό, χωρίς joystick, και όταν βελτιωθείτε και αγοράσετε ένα Joystick (ένα καλό stick της Logitech, με τέσσερις άξονες, το βρήκα περίπου στα 50 ευρώ. Δεν χρειάζεστε τίποτα παραπάνω για gaming χρήση), ανεβάζετε το μοντέλο πτήσης στο μεσαίο. Αποφύγετε hard core καταστάσεις, όπως μίγμα καυσίμου, βήμα έλικας κλπ, και γενικά τα πολύ ρεαλιστικά μοντέλα πτήσης, γιατί προυποθέτουν να γνωρίζεις πως συμπεριφέρεται το πραγματικό αεροσκάφος!!<br><br> Αν υπάρξει ενδιαφέρον αύριο με Combat Sims!!! <br><br> <br><br><br>