GAMERS’ THEORY: η νέα σειρά podcast του Ragequit.gr

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Έπειτα από ζωντανή συζήτηση και έντονες διεργασίες η συντακτική ομάδα του Ragequit.gr είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα σειρά podcast: Gamers’ Theory! Αφουγκραζόμενοι τον παλμό της κοινωνίας αλλά και τις γεωπολιτικές εξελίξεις, το podcast θα έχει ως στόχο την ανάλυση των σύγχρονων γεγονότων εφαρμόζοντας τις αρχές της Θεωρίας Παιγνίων, όπως την έχουμε μάθει …

See full article...

Καλό μήνα! :);)

Edit: Αν και θα μ' άρεσε η ιδέα να κάνετε podcast και να μιλάτε για τα video games για να έχω ακόμα μια επιλογή ακρόασης όταν είμαι μόνος στο αυτοκίνητο.

Ξεχάσατε το λίνκ για ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ RageCoins, περιμένουμε με τους μπρόζ μπρόζ μπρόζ μου στο eToro, διψασμένοι για γρήγορο και άμεσο πλούτο.

Καλό μήνα ρε. Από την αρχή κατάλαβα οτι κάνατε πλάκα πρωταπριλιάτικη αλλά όταν διάβασα για το νέο κρύπτο, τότε διαπίστωσα οτι το άρθρο είναι πέρα για πέρα αληθινό. Συγχαρητήρια για τη νέα αυτή κίνηση, θα αγοράσω κρυπτο pre IPO και θα τα κονομήσω. Έτσι θα επεκτείνω και θα γιγαντώσω την επιχείρησή μου.

Μέχρι το RageCoin, είχα "ψαρώσει" πάντως! 🙃

(Καλή ιδέα το Podcast ομως... 👍 )

Η αλήθεια είναι πως, μετά από την περσινή "κλειστού κύκλου" συνδρομή, είδα διαφορά στα κέρδη μου.

Οφείλω επίσης να ομολογήσω πως το παθητικό μου εισόδημα έχει πλέον αυξηθεί (αυτό οφείλεται κυρίως στη δεύτερη συνδρομή στο πατρεον σας. Που περιέχει μια πληθώρα χρηματοικονομικων ποντκαστς IQ 204).
Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια και με βοηθήσατε να γίνω και εγώ ένας σαξεσφουλ εντεπρενουερ.

Και να θυμάστε. Οι πάπιες κλαίνε μόνο μία φορά!

Eντάξει στο πρώτο μισό δεν πήρα καν χαμπάρι ότι κάτι πάει στραβά, νορμάλ πράματα σκέφτηκα, καιρό είχαμε να ακούσουμε την αισθησιακή φωνή του βιοκαφρούλη, σωλ γκούντμαν. Στο δεύτερο μισό το τερματίσατε τελείως σε φάση που σκέφτηκα ότι οκ μισό άρθρο πρωταπριλιάτικο και μισό λέτζιτ πρώτη φορά βλέπω. Το πρώτο μισό ήταν πλάκα, ε;

Back