What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

{GIVEAWAY} In knowing this community, you *know* friends. This I *know*

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,248
Icewind Dale 2 (enhanced edition)<br>Baldur&#039;s Gate 1 <br>Baldur&#039;s Gate 2<br>Neverwinter Nights<br>Temple of Elemental Evil ( troika  :mosh: )<br><br><br>Μεσα για το "grim fandango remastered" των rpgs  :salute:
 

mindraven

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral Order of Alucard
Joined
Jan 22, 2013
Messages
322
<blockquote><br>Μεσα για το "grim fandango remastered" των rpgs  :salute:<br></blockquote><br>Για να πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν έχω τελειώσει ποτέ το Torment, παρόλο που το έχω ξεκινήσει δυο φορές. Το φέρνω βαρέως.<br>Ό,τι έχω δει από αυτό το κατατάσσει στην πρώτη θέση. :mosh:<br>Μετά Neverwinter Nights 2 με τα expansions του.<br>Icewind Dale<br>Baldur&#039;s Gate 2<br>Temple of Elemental Evil<br><br>Έχει έρθει η στιγμή να συναντηθώ με την ιστορία. Μέσα για να διορθώσω ένα κρίμα. :pope:
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Θα πω και εγώ την πικρή μου ιστορία για τα παιχνίδια στον κόσμο του dnd όπου..... δεν έχω σχεδόν κανένα..... Δεν θα τα κατατάξω σε top 5, γιατί λόγο διαφόρων συγκυριών έχω τερματίσει ελάχιστα και δεν συνηθίζω να αφήνω παιχνίδια στην μέση. <br><br>Icewind Dale 1. <br>Το έχω ξαναπεί, αλλά η σχέση μας με το παιχνίδι άρχισε κάπως παράξενα. Όταν το συζητούσα φίλους μου, μου το παρουσίαζαν σαν να παίζεις Dnd. Ίσως και καλύτερο μάλιστα... Εκείνη την εποχή λοιπόν λιώναμε κάθε Σαββατοκύριακο dnd. Όταν λοιπόν επιτέλους απέκτησα το παιχνίδι, από pc master ίσως, περίμενα πολύ περισσότερα από θέμα rp. Μάλλον αυτοί που μου το παρουσίαζαν ήταν οι κλασικοί Kick the Door τύποι οπότε όσο περισσότερο ξύλο τόσο το καλύτερο για αυτούς. Αποτέλεσμα ήταν να ξινίσω με το παιχνίδι και να το αφήσω. Τα κακά της λάθος διαφήμισης.... Μετά από λίγο καιρό , και ενώ ήξερα τι με περιμένει πλέον, ξεκίνησα να το παίζω σε co op με έναν γνωστό μου. Εκεί μπορώ να πω ότι το καταφχαριστήθηκα. Αλλά αλίμονο δεν το προχωρήσαμε πολύ. Και ούτε θυμάμαι γιατί. <br><br>Icewind dale 2 . <br>Αυτό με ενθουσίασε. Το κακό είναι ότι τον ενθουσίασε και αυτόν που του το δάνεισα... Με αποτέλεσμα να μην το προχωρήσω πολύ...<br><br>Neverwinter . <br>Dwarf Fighter και πάμε!!! Αυτό μου άρεσε πολύ. Ενδέχεται να έκανα και δεύτερο gameplay με μάγο. ( Έναν μάγο σε rpg τον θυμάμαι να βαράει fireballia. Αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν στο neverwinter. αλλά αν δεν ήταν εκεί που;;;  :hmm: )<br><br>Neverwinter 2<br>Epic. Μέχρι να πέσω σε ένα Bug, και να το προσπεράσω με την βοήθεια της κονσόλας ώστε να μην κάνω Load 4 ώρες πίσω... Αποτέλεσμα να γίνει μια χιονοστιβάδα από bugs τα οποία με τυραννάν τόσο που αναγκάζομαι να προβώ σε ragequit κάθε φορά. Αλλά μετά κόπων και βασάνων έχω φτάσει στο τέλος. Νομίζω.. <br><br>Baldur&#039;s gate <br>δεν τα έχω παίξει  :blush2: <br>Μόνο Demos. Καταραμένη Μύκονος.... Για να πάρουμε ένα παιχνιδάκι έπρεπε είτε κάποιος να πάει Αθήνα είτε να κάνουμε Ταρζανιές με τον Παπασωτηρίου και να το στείλουν από Αθήνα... <br><br>Καλοκαίρι έρχεται... Έχω να καλύψω χαμένο έδαφος....<br><br>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,655
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν και να μοιραστούν αγαπημένες στιγμές (αυτός ο MaverickStrange που ήταν άραγε :hmm:). Έμαθα κάποια νέα (παλιά) παιχνίδια που τα είχα κάτω από το radar. Δεν θα μακρυγορήσω περαιτέρω αφού θέλετε να μάθετε τον νικητή. Ο οποίος είναι:<br><br><span class="bbcode_spoiler"><br><span style="font-size:18pt"><span style="color:yellow"><b>Great0ldOne</b></span></span><br><img src="http://vorace-art.com/wp-content/uploads/2012/11/great_old_one.jpg" alt="great_old_one.jpg" class="bbcode_img" /><br><br><img src="http://i.imgur.com/hiPV8rT.png" alt="hiPV8rT.png" class="bbcode_img" /></span><br><br> :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: Ελπίζω να μην το παραφήσει ο νικητής να ωριμάσει στο backlog. :trollface:
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
<img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> Πού βρήκες τη φωτογραφία μου;!11!<br><br>Holy cow! The best eldritch horror won!<br><br>Χίλια ευχαριστώ  :drinks: :drinks: :drinks:.<br><br>Ίσα-ίσα να σιτέψει λίγο θα το αφήσω, και μετά πάω για 100% ach hunting, honest.
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Συγχαρητήρια μεγάλε παλιέ και μπράβο για το giveaway (σλουυυρπ) !!  :thumbsup: :thumbsup:<br>Καλό κάψιμο και περιμένω ποστ στο ατσίβμεντ χορ θρεντ! <br><br>Ευτυχώς δε κέρδισα, με αυτά που έχω να παίξω θα πήγαινε για χειμώνα  :silly:
 
Top Bottom