Καλησπέρα σε όλους!<br><br>Όπως αναφέρεται και στον τίτλο, βρήκα στο (τρόπος του λέγειν) "πατάρι" αυτό το παλιό παιχνίδι που είχε αγοραστεί πριν χρόνια. Επειδή δεν θα το ξέρετε μάλλον οι περισσότεροι, πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κράμα RPG, RTS και Stealth με full 3D γραφικά, υψηλή δυσκολία και κυκλοφόρησε το πολύ μακρινό 2000!! Μιλάμε λοιπόν για ένα ποιοτικό παιχνίδι, παραγνωρισμένο και ξεχασμένο εντελώς, το οποίο εγώ ποτέ δεν έπαιξα αλλά θυμάμαι ότι δούλευε σε WindowsXP αν και δεν συμπεριλαμβάνεται στα υποστηριζόμενα λειτουργικά. Δεν θέλω να το δώσω σε κανά Public αλλά σε κάποιον που θα το εκτιμήσει, θα το παίξει και θα το χαρεί. Το παιχνίδι είναι σε φυσική μορφή, με το μεγάλο χάρτινο κουτί του και ότι περιείχε μέσα, δηλαδή το δίσκο και ένα όμορφο manual 60+ σελίδων με έγχρωμο καλλιτεχνικό εξώφυλλο. <br><br>Για να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι:<br><br><ul><br><li>Μπορείτε να διαβάσετε το ριβιού από το ΙΓΝ που του έδωσε 8,7: http://www.ign.com/games/evil-islands-curse-of-the-lost-soul/pc-14183<br><br>Μπορείτε να δείτε ένα ΛΠ βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=YrI4XrqpMwE<br><br>Επίσης μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι στη τιμή των 5 ευρώ περίπου και στο GoG και να διαβάσετε κριτικές και λοιπά χρήσιμα σχόλια.</li><br><li></li><br>[/list]<br><br><br>Επιθυμώ όπως ανέφερα να το δώσω σε κάποιον φίλο των πραγματικά old-school RPGs που θα το παίξει και θα το εκτιμήσει. Αν υπάρξουν πολλοί ενδιαφερόμενοι, θα γίνει κλήρωση μέσω random. Το παιχνίδι είτε θα δοθεί χέρι-χέρι επειδή έχω γυρίσει Ελλάδα και είμαι Αθήνα αυτή την εποχή, είτε ταχυδρομικά άμα ο νικητής είναι εκτός Αθηνών ή αν αλλάξει το πρόγραμμα μου. Εναλλακτικά υπάρχει και η περίπτωση να δοθεί σε κάποιο μελλοντικό meeting άμα παρευρεθώ. Προς το παρόν, ας ορίσουμε καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής, χωρίς κάποιο άλλον περιορισμό, τη Κυριακή του Πάσχα στις 12:00 (μεσημέρι) ώστε να γίνει η κλήρωση την ίδια μέρα και μέχρι το βράδυ να έχουμε τον νικητή.<br><br>Εμπρός λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι, καλή τύχη και καλό Πάσχα σε όλους!