God of War σε PC στις 14/01/2022

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εμείς που δεν ξέρουμε εγγλέζικα, θα μπορούμε να το παίξουμε με ελληνικούς υπότιτλους;

Δεν έχει ελληνικό βόις όβερ με Τσιμιτσέλη και Μπιμπίλα σε πρωταγωνιστικούς ρόλους; Λέημ εντ μλκ.

Ναι από ό,τι έχω δει σε σχόλια παντού, μιλάνε για εξαιρετική μεταφορά.
Way to go Sony, χωρίς ειρωνεία.

Το πάθημα με το Horizon Zero Dawn, που χρειάστηκε 5-6 patches για να γίνει playable, έγινε μάθημα.

Μετά το Days Gone, η Sony έχει το 2/2, οπότε μάλλον βρήκε το δρόμο της και λογικά τα Uncharted θα βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο ποιότητας.

Ξεκιηνσα το φοβερο GOD OF WAR! Παιχνιδαρα ειναι! Και εννοειται το παιζω στα Ελληνικα οπως πρεπει! Εχω παιξει 2 ωρες μεχρι τωρα! τΟ καλυτερο παιχνιδι της sony που εχω παιξει!

2cwof2nzrwb81.jpg

Κι όμως μπορείς να παίξεις κανονικότατα την PC έκδοση του God of War σε κονσόλα ΧΒΟΧ

To gaming έχει ξεφύγει από το αγοράζω δισκάκι->βάζω δισκάκι->παίζω. Οι cloud υπηρεσίες είναι εδώ και σπάνε τα exclusivities.

Last edited:
Ξεκινησε να σπαει ρεκορ

Ξεκινησε να σπαει ρεκορ

Δεν μου κανει εντυπωση! Και μακαρι να τα βλεπει αυτα η sony και να δουμε πολλα αλλα παιχνιδια της στο pc και στο steam!

Ερχεται και το ragnaro στο pc!! God of War: Ragnarok PC Port Evidence Surfaces Online
https://www.youtube.com/watch?v=DN4Wj3hcXgU&t=6s

Tωρα πρεπει να καταλαβε η sony ποσα λεφτα εχανε με το να μην βγαζει τα παιχνιδια της και για pc τοσα χρονια! Και οτι μονο το pc μπορει να παιξει με 10 φορες καλυτερα γραφικα αποδοση τα ολα τα παιχνδιια και οχι τα playstation και xbox! Να δουμε ποτε θα βγει το ragnarok αλλα σιγουρα θα βγει πιο γρηφορα αυτο ειναι βεβαιο!!

Back