Γραμμή ίντερνετ σε άλλον ορόφο

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Τα φώτα σας συνάδελφοι.
Θέλω να έχω ίντερνετ σε άλλον ορόφο του σπιτιού, κατώι, για να βλέπω ταινίες όλων των μεγεθών με την ησυχία μου.
Θα ήθελα να αποφύγω την ασύρματη σύνδεση για να διατηρήσω την ταχύτητα σε σοβαρά επίπεδα, αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω ενσύρματα.
Καταρχάς δε θέλω να κάνω τρύπες στην πλάκα. Δεύτερον, εξωτερικά να το κρεμάσω δεν γίνεται. Το δοκίμασα και επειδή οι μπαλκονόπορτες είναι παλαιού τύπου, πιστεύω ότι στο εξάμηνο το πολύ, θα έχει κοπεί από το ανοιγοκλειμα. Κι εκτός αυτού θα κρέμεται έρμαιο στα στοιχειά της Φύσης.
Ο χώρος έχει δικό του ηλεκτρολογικό πινακα, είχε σχέδια ο παππούς, αλλά αν και με ξεχωριστό μετρητή, κουμπώνει στην ίδια παροχή ρεύματος με του υπόλοιπου σπιτιού.
Οπότε κάποια λύση power link θα λειτουργούσε;
Καμιά άλλη ιδέα;
Αν αποτύχουν όλα, αναγκαστικά θα βάλω έναν ενισχυτή σήματος και μία usb κάρτα δικτύου στο πισι, να σώσω οτιδήποτε αν σώζεται.
Μας φτιάξαν το δίκτυο και πιάνουμε 45μβς, κρίμα να πέσω πάλι στα δέκα και στα δώδεκα.

3φασικό ή μονοφασικό ρεύμα δίνει η παροχή;

Αν είναι μονοφασικό το powerlink δουλεύει. Αν είναι τριφασικό θα πρέπει οι δύο πρίζες που θα χρησιμοποιήσεις να τροφοδοτούνται από την ίδια φάση για να δουλέψει. Τέλος αν δεν είναι στην ίδια φάση, τώρα τελευταία κάπου είχα δει powerlink που νομίζω ότι χρησιμοιποιεί τον αγωγό γείωσης, γιατί έλεγε ότι δουλεύει και μεταξύ φάσεων.

Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος χώρο παίρνει εξ ολοκλήρου δικιά του φάση. Οπότε θα κοιτάξω για αυτό με την γείωση
Θενκς

Το γεγονός ότι έχεις ξεχωριστώ μετρητή ,μάλλον θα σου κόψει αρκετά την ταχύτητα , με τα powerline.
Το να περάσεις καλώδιο SSTP cat6 απο το κανάλι της παροχής ,του ρεύματος, απο το ενα διαμερισμα στον αλλο δεν βολεύει?

Back