Grim Dawn

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
...Health and Energy Potions have been removed from the game. The character now has potion skills baseline and does not need to keep them in their inventory...

τι ν αυτο τωρα? δεν καταλαβα χριστο. τα ποσονς ρε? ΤΑ ΠΟΣΟΝΣ?? που τα μαζευαμε ευλαβικα για να ΜΗΝ τα χρησιμοποιησουμε τελικα ουτε να τα πουλησουμε βεβαια?? φερτε τα πισω ΤΩΡΑ.

Ωστοσο: Disable Day-Night Cycle. By enabling this, the game will be perpetually set to noon.
(y):love:(y) οκ, ειχα βρει μοντακι γι αυτο, αλλά ειναι qol που μακαρι να υπηρχε παντου. ευγε. ΠΟΤΕ ΝΥΧΤΑ ρε φιλε. πόσο τελειο.

Έπος.
Πολύ με έφτιαχνε το soundtrack με το που ξεκίναγες, με το ριφάκι φάση Earth "The bees..." εποχής, τα ambient απο πίσω να φυσάνε, τι ωραία πράγματα ρε φίλε.
Σε έβαζε με τη μία στο κλίμα.

απιστευτο. οι τυποι συνεχιζουν τα μεγκα πατσηζ στο κειμ, τοσα χρονια μετα.
βγηκε το 1.2.1.0 με βασικες αλλαγες στα νεμεσις μποσηζ, στο φυζικαλ ρεζ και στον τροπο που μετριεται, στα πετ μπιλντς και δεκαδες αλλες που θα βρει οποιος ενδιαφερεται στο λινκ που θα δωκω.

ειναι αξιοθαυμαστη η συνεχιση του σαπορτ μετα απο τοσα χρονια στο κειμ και μπραβο στην crate, αλλά δυστυχως αυτο το πατς δειχνει οτι αργει ακομη το επομενο dlc που περιμενουμε, αλλιως θα ενσωματωναν τις αλλαγες εκει (ανακοινωσαν, θυμιζω το Fangs of Asterkarn περσι τον αυγουστο, χωρις βεβαια ρηληζ ντέιτ).

οπως και να χει, αγαπαμε γκριμ ντων και crate και, σε ασχετα νεα, εχοντας δοκιμασει ολα τα προσφατα ισομετρικα arpg (οχι σε βαθος, ομολογω. το ρεηκουι και ρεηανιστώ ειναι φιλοι μου και η υπομονη οσο περνανε τα χρονια, λιγοστευει...) κατι wolcen, κατι αχιλλεες, κατι λαστ ηποκ, εχω να πω οτι το γκριμ ντων (μαζι βεβαια με τον παππου ταιτα κουέ) ειναι ακομα το goat μου.

λινκ:

DoM_Class_Selection_1920_x_1080.5.jpg

αυτη την εποχη παιζω την μοντάρα Dawn of masteries. και ηρθα να σας πω γι αυτην.
οπως βλεπετε, ενας μερακλης υπερτάτου επιπεδου, σκεφτηκε οτι δεν αρκουν οι 9 masteries (σαν να λεμε classes) του vanilla κέιμ και σου δινει επιπλεον τις εξης επιλογες: ολες οι κλάσεις του ταιτα κουε, του ντιαβλο 2 ΚΑΙ 3 και οι κλασεις αλλων 3 μοντς του κειμ, που ειναι απ τα πιο "αποδεκτα" και δοκιμασμενα στην κομιουνιτυ του παιχνιδιου.

κι εχει ενσωματωσει μεσα κι ολα τα qol μοντς που αγαπησαμε, οπως ΤΕΡΑΣΤΙΟ ινβεντορυ, υπεροχο ui κλπ κλπ, οποιος θελει να μελετησει διεξοδικοτερα, ιδου:

ειδικα του ντιαβλο ειναι τα αυθεντικα σκιλζ που υπαρχουν στα παιχνιδια της μπλιζαρντ. θα μου πεις τωρα, ειναι δυνατον να ειναι τελειως balanced oλο αυτο? οχι βεβαια, αλλά και τι εγινε? ανανεωνεται η παιχνιδαρα και ειναι σαν να μπαινεις σε μια παιδικη χαρά και φτιαχνεις οτι συνδυασμο σου κανει κλικ (pun intended) οσο κουλός κι αν ειναι.... αλλοι ειναι op και αλλοι up (υπαρχει underpowered? αν οχι, ΤΩΡΑ υπαρχει... :D), αλλά το φαν φακτορ ειναι στο θεο.

επισης, ασχετο, ενα βιντεο ενος τυπου που ειναι η νεα μου αδυναμια στο γιουτιου. μορφαρα, λιγο καμενος, λιγο τρολ, λιγο λιώμας, αλλά τα ξερει τα αρπιτζι του και συμφωνω με πολλες αποψεις του. και γελαω κιολας, που το πας αυτο??

λοιπον, ειναι ενα γενικο βιντεο με τιπς για το γκρι ντώ και για μερικα απ αυτα που λεει δεν ειχα ιδεα, ειναι αληθεια. οπως το πολυ σημαντικο (ξερω οτι ειστε καναγιες και βαριεστε να δειτε ολο το βίδεο... :p) οτι στο σημειο οπου βρηκες καποιο επικ άιτεμ στο νόρμαλ πλειθρού, εκει περιπου θα βρεις την βελτιωμενη του βερσιον στο elite πλειθρου και την mythical βερσιον στο ultimate mode αντιστοιχα...
τόπαμε οτι το γκρι ντω ειναι ενα απ τα 2 καλυτερα κλικλικια εβερ? το παμε. ενταξει ειμαστε.

Last edited:
Back