Guild Wars 2 με 10 ευρώ για δύο μέρες!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

pitsinius

Umber Hulk
https://www.guildwars2.com/en/save-the-date/

Μόλις το πήρα και είπα να μεταδώσω και εδώ την είδηση σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος...!!

παίζω από το release. μόλις σήμερα ανακοίνωσαν expansion

Φίλε ξέρεις αν αναβάθμισαν τα γραφικά? Γιατί ακόμα και με τέρμα low τα settings, πέφτω ακόμα και σε 25-30 frames στη Rata Sum.

Το σύστημά μου είναι FX 4100, GTX 660, 8GB RAM και παίζω σε 1280x1024

Νομίζω πως έπρεπε να το τρέχω απροβλημάτιστα...

εδώ είναι και πρόβλημα της μηχανής γραφικών και για κάποιο λόγο οι amd επεξεργαστές έχουν πρόβλημα. ελπίζω με το expansion να κάνουν κάνα tweak στο perfomance.

Σκέφτομαι να το ξανατσεκάρω και γω, έχω κάνα χρόνο να loggaρω!

Το είχαν αρχίσει κάτι γνωστοί μου τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του, αλλά το παράτησαν.

Υποθέτω η προσφορά με τα 10 ευρώ τελείωσε;

Anyway προσωπικά θεωρώ πως ένα High Fantasy MMORPG είναι αρκετό για τον καθένα. Δηλαδή πόσες ζωές να χεις για να παίζεις ταυτόχρονα 2 ίδιου είδους RPG;
Και βασικά ποιο το νόημα; Πόσο αλλάζουν τα mechanics; Όλα δεν είναι στην ουσία WoW-Clones; Χωρίς να λέω πως είναι καλύτερο το WoW.
Οκ, το GW2 μπορεί να χει πιο σύγχρονα γραφικά ή κάνα δυο διαφοροποιήσεις (episodic content νομίζω), αλλά για μένα δεν δικαιολογεί να παρατήσω το MMO που παίζω (LOTRO 2 100 level και άλλους 7 σε χαμηλότερα) για να αρχίσω πάλι απ την αρχή MMO που είναι ίδιας λογικής.
Εδώ δεν θέλω να αρχίσω EVE ONLINE και Secret World...

To guild wars έχει 2 βασικές διαφοροποιήσεις : H μάχη δεν είναι tab target, αλλά δυναμική (π.χ. αν έχω warrior με δίχειρο και το ανεμίζω, όποιος είναι κοντά τον παίρνει ο χάρος), και το δεύτερο ότι δεν απαιτεί τόσο time commitment, π.χ. αν ασχολείσαι κυρίως με pvp σου δίνει max level ντυμένο χαρακτήρα όποτε μπάινεις σε bg. Επίσης όταν πρωτοβγήκε είχε λανσάρει διάφορες καινοτομίες, π.χ. παίρνεις quest αυτόματα μόλις μπεις σε μια περιοχή, dynamic world shaping events κτλ. Βέβαια αυτά ήταν πατέντες του warhammer online, αλλά τις ραφίναρε απίστευτα. Και φυσικά το wow ως ο μέγας χαμαιλέων, τα υιοθέτησε όλα αυτά και τα έκανε δικά του!
Αλλά το μεγαλύτερο θετικό του GW είναι πως δεν έχει συνδρομή. Άρα το τσιμπάς, και όποτε γουστάρεις το ξαναεπισκέπτεσαι. Κατα τ' άλλα συμφωνώ μαζί σου, και γω δύσκολα θα ξεκουνήσω απ' το wow.

Έπαιξα GW2 για καιρό. Αναμένεται και το expansion φέτος, αλλά δε νομίζω να ασχοληθώ. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα άρτιο, casual friendly MMO. Το leveling είναι απολαυστικό, το farming το ίδιο, έχει ικανοποιητικό σύστημα μάχης, character progression, crafting system κλπ. αλλά! Είσαι ουσιαστικά σύμμαχος με τους πάντες, ενάντια στο AI. Για PvP, πρέπει να οδεύσεις προς το WvWvW (server VS server VS server) ή σε κάποιο από τα PvP scenarios. Κουραστικό, ανούσιο και unrewarding το PvP για εμένα, οπότε μετά από πολλές ώρες PvE, αποφάσισα να αποσυρθώ.

Back