What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Hacker evolution Duality

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
Πριν λίγο καιρό έμαθα για το παιχνιδάκι και σήμερα το πήρε το μάτι μου στο steam στα 20 ευρώ.Δεν είχα τόσα να διαθέσω γιαυτό μετά από πάρα πολύ καιρό είπα τον αγαπητό μου θείο να μου το στείλει να το δοκιμάσω.Μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον μετά από λίγα λεπτά ενασχόλησης και όταν πέσει η τιμή του λογικά θα το τσιμπήσω.
Το έχει παίξει κανείς?Πάντως για το netbook μου είναι καλή φάση,όσοι θέλατε ένα παιχνιδάκι για φορητό ή και για σταθερό υπολογιστή ρίξτε του μια ματιά αν και πιστεύω πως ανοίγω τόπικ για παιχνίδι που έχουν δοκιμάσει σχεδόν όλοι εδώ μέσα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Το είχα πάρει από ένα bundle πριν καιρό, πάνω από χρόνο, και μπορώ να πω ότι ψιλιξενέρωσα τότε. Έλειπαν όλα όσα μου είχαν αρέσει στα Hacker Evolution, βασικά δεν υπήρχε καν κονσόλα κι όλο το game ήταν ένα σύνολο από minigames με τα κλικ του ποντικιού.

Έλεγαν ότι θα έρθει κάποιο update που θα προσθέτει κονσόλα και γενικά θα αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο. Aλλά άργησε κι απλά έκανα uninstall και το παράτησα. To update βγήκε τελικά αν δεν κάνω λάθος, σχετικά πρόσφατα κιόλας, αλλά δεν έτυχε να το δοκιμάσω ακόμα. Τώρα που μου το θύμησες, θα το τσεκάρω σίγουρα.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Γαμάτα. Το έβαλα, ξεκινάω, μαύρη οθόνη, κόλλησε τελείως το pc, αναγκαστικά restart από το tower. Χρόνια έχω να το κάνω αυτό. Με λίγο ψάξιμο είδα πως είναι γνωστό και random issue της Steam έκδοσης. Και ο dev σε ένα forum πρότεινε να στείλεις ένα mail στο support τους, για να στείλουν link με την standalone version. Kαι να κάνεις κι ένα log file του παιχνιδιου attach, για να ρίξουν μια ματιά, μήπως βρουν γιατί το κάνει. Έστειλα mail και περιμένω απάντηση. Πάλι uninstall.
 
Top Bottom