Homemade Daiquiri

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Καλοκαίρι στην Αθήνα. Παράδεισος, 35 βαθμοί έξω, πολλοί από εμάς χωρίς air condition και ένα pc ή παραπάνω να θερμένουν γλυκά(ΝΟΤ) την ατμόσφαιρα. Tι καλύτερο από λίγο δροσιστικό, καλοκαιρινό ξύδιον;

Λεπόν:

Καθαρίζουμε φρουτάκι, ό,τι προτιμάει ο καθένας: φραουλίτσα, πεπονάκι, καρπουζάκι κτλ κτλ και το βάζουμε κατάψυξη τουλάχιστων 8 ώρες(ανάλογα το ψυγείο).

Παίρνουμε μιξεράκι που να αντέχει να τρίβει πάγο και αλέθουμε καλά το παγωμένο φρουτάκι.

Βάζουμε καστανή ζάχαρη (ανάλογα με τους γευστικούς κάλυκες του καθένα). Επειδή τα φρούτα είναι ήδη γλυκά, σε μια ποσότητα 2 ποτηριών(του ουίσκι) αλεσμένου φρούτου, εγώ δεν βάζω πάνω από 2-2.5 κουταλιές.

Στύβουμε 2 lime και ρίχνουμε τον χυμό τους στο μείγμα.

Tέλος λίγο ρούμι, καθαρά υποκειμενικό το πόσο θέλει ο καθένας και πάλι για 2 ουϊσκοπότιρα εγώ βάζω 2 σφινάκια.

Αλέθουμε πάλι για ομογενοποίηση και έτοιμο!

Cheers

ρεμάλια, μόνο το βράδυ ε; :p

diy video or gtfo

Αυτό το ποτό, θα το έφτιαχνες στην κοπέλα σου?

Της το έφτιαξα και έφερε και τις φίλες της να δοκιμάσουν.  :cool:

άι σμελ ινκομινγκ ιβιλ

Εδιτ: Πολλοί νομίζουν ότι βαράει, αλλά με τόσο λίγο ρούμι είναι πορτοκαλάδα... pour moi

Αμέρικαν Μπαρ γίνεται σταδιακά το μαγαζί...oh wait.

YΓ Πάντα κάπου, είναι βράδυ. Ως εκ τούτου, υπάρχει πάντα μια καλή δικαιολογία, κοτσάρεις και τέσσερα ρολόγια, Νέα Υόρκη, Χονγκ Κονγκ, Παρίσι, Αδελαϊδα στον τοίχο και έγινες.

Τι 2 ποτήρια του ουίσκι, ρε ccwr. Με κρασοπότηρα μαγειρεύουμε :p

Τρου μεν ονλι γιουζ γουϊσκι γκλασις

Εύγε για το thread, θα συνδράμω κι εγώ με το κοκτέιλ που ξέρω να κάνω.

Θα χρειαστείτε:
<ul>
<li>Ψυγείο/κατάψυξη</li>
<li>Βεργίνες</li>
<li>Ανοιχτήρι/αναπτήρας</li>
</ul>
Εκτέλεση:
<ol>
<li>Ανοίγουμε την πόρτα του ψυγείου ή της κατάψυξης</li>
<li>Τοποθετούμε με στοργή και προδέρμ τις Βεργινάρες μας</li>
<li>Ανοίγουμε την αντίστοιχη πόρτα σε διάστημα 15'-60', ανάλογα με την επιλογή μας κατά το βήμα (1)</li>
<li>Αφαιρούμε το καπάκι</li>
<li>Κατεβάζουμε γεμάτοι χαρά κι αγαλλίαση την πρώτη παγωμένη γουλιά θρακικού νέκταρ</li>
</ol>
Cheers

^My thoughts exactly.

Ανοίγω να διαβάσω το θέμα, σκεπτόμενος "πλιζ, να υπάρχει ποστ "μόνο μπύρες ρε μουνιά" ή κάτι ανάλογο, μητσάκος ντελίβερς, ρεηκουί ποτέ δεν απογοητεύει.

Η βεργινα ειναι καλη περιπτωση. αργησε πολυ να κατεβει στο νοτο επειδη επαιξαν διαφορα παρασκηνια με σκασμενα λαστιχα σε νταλικες και διαφορα αλλα μαφιοζικα, απο εταιρια που εδρευει κατω απο την Λαμια.

Δεν ξέρω για τη Βεργίνα, αλλά από τότε που έκανα ένα πέρασμα από Ρέθυμνο και ήπια την τοπική μπύρα (τώρα ξέρετε τι έκανα πέρσι το καλοκαίρι :Ρ), έχω πάθει πλάκα και ψάχνω απεγνωσμένα να τη βρω στην Αθήνα...

http://www.greekbeershop.gr/brinks-rethymnian-blonde-beer

φοβερή όντως. Κυκλοφορεί και σε κάβες γενικά..

cheers :p

Back