Borracho
Ancient Red Dragon
Δανειζόμενος το εξαιρετικό τσιτάτο του 'Πιτάφγιου, έρχομαι να μοιρασθώ μια ειλικρινή απορία μαζί σας, συγκατεστραμμένα αδέρφια. <br><br>Αυτή τη στιγμή έχω το τίγκα παραδοσιακό LED/1080p/24''/5ms/60Hz απλό και ορθόδοξο μόνιτορ τετραετίας. Μια χαρά όλα κυριλλέ είναι. Ανταγωνιστικά FPS δεν παίζω ούτε κατά διάνοια, το multiplayer το ξορκίζω ωσάν το Σατανά, το Νέτφλιξ μια χαρά τα δείχνει ούλα και γενικά, δεν έχω το παραμικρό παράπονο.<br><br>*βάζει ένα Μακάλαν διακριτικά, ανάβοντας το Cohiba του με μετοχές GoG.com* <br><br>Τώρα όμως που ο γλυκός καπιταλισμός έζμπρωξε GTX1080 και 5Ghz επεξεργαστή και 32GB RAM και λοιπές αγριάδες στην κατά γενική ομολογία άμπαλη αγκαλιά μου, σκεφτόμουν πως ίσως είναι ώρα να αρχίσω να δίνω πόνο στα 1440p, να μην κρύβομαι και από την καλημέρα του Σρέντερ. <br><br>Σκεφτόμανε όμως. Έστω να πάρω 27''άρα οθόνη 1440p, IPS, 144Hz, 1ms χρόνο απόκρισης και λοιπές αγριάδες για κοντά το 800άρι που ζητάνε. Έχει <b>ουσιαστική</b> διαφορά για τη σάπια χρήση μου; Για τα δυο AAA που θα παίζω το χρόνο δηλαδή και τίποτε έρημα ίντιζ, ή καταλαβαίνεις διαφορά μόνο αν καίγεσαι αρρωστημένα στο Battlefield 1 και έχεις μάθει να στρεηφάρεις με ακρίβεια πικοσεκόντ; Έχει κανένας ΛΑΪΒ εμπειρία από τέτοια οθόνη να μου πει δυο λόγια; <br><br>Το έξοδο δεν είναι ιδιαίτερο θέμα *σβήνει το Κοχίμπα του σε κάποια παλαιότερη, απαξιωμένη μετοχή της Valve* αλλά σκέφτομαι αν έχει κάποιο νόημα σαν αγορά ή αν θα είναι τέρμα κοροϊδίστικη "επένδυση".<br><br>Προσμένω τις απαντήσεις σας με ενδιαφέρον.