Η Καλύβα του Μπαρμπα-Tommy aka my giveaway corner

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

tommy

Hobgoblin Captain
Είμαι μπόλικο καιρό εδώ μέσα και σχεδόν απο την πρώτη μέρα σας παρακολουθώ σαν unregistered user από τότε που φτιάξατε αυτήν την μισοπεθαμένη γωνιά των αναμαλλιάρηδων και καιρό σκεπτόμουνα να κάνω ένα giveaway αλλά όλο κάτι τύχαινε αλλά σήμερα τα άστρα συνωμοτήσανε και είπα enough is enough.<br><br>Game που κληρώνετε σε GoG (να στηρίξουμε και λίγο την διοίκηση  :silly:)<br><span class="bbcode_spoiler"></span>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<b><span style="font-size:14pt">Hellblade: Senua&#039;s Sacrifice</span></b>

<br>Έχετε χρόνο μέχρι και της 18 του μήνα να δηλώσετε συμμετοχή και παρακαλώ να είστε σαφείς αν θέλετε να είστε μέσα η όχι  :pP .... λογικά θα κάνω την κλήρωση από Δευτέρα/Τρίτη 19/20 του μήνα.<br><br>Το μόνο που απαιτείτε είναι να έχετε από 50 ποστ και πάνω<br>

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ, ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΑΜΑΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!<br><br>Ευχαριστώ για το φοβερό αυτό giveaway. Τώρα μένει να βγάλω τον ΠΕΗΝ απ τη μέση μόνο...<br><br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span><br>

Μην με βάλεις στην κλήρωση, αλλά εύγε για την κίνηση!

Εξαιρετικό giveaway Tommy, μπράβο για την κίνηση :thumbsup:. Εκτός κλήρωσης. :drinks:

Mέσα για την κλήρωση, ευχαριστούμε πολύ για την κίνηση!

Αν και λόγω έλλειψης χρόνου δεν ξέρω καλά καλά για τι παιχνίδι μιλάμε, δηλώνω κατηγορηματικά ενεργή συμμετοχή σε αυτό το θεσπέσιο giveaway. Συγχαρητήρια και για την κίνηση αυτή βεβαίως βεβαίως.

Πολύ ωραίο giveaway Μπάρμπα Tommy. Βάλε με στην κλήρωση. Δείχνει εξαιρετικό από το trailer! :thumbsup:

Μέσα και γω! Τα σχαρίκια μου για το giveaway!  :drinks: :drinks: :drinks:

Αν και είναι πιθανό να έχω χρόνο τον Αύγουστο για παιχνίδια,  δηλώνω και εγώ το ενδιαφέρον μου να μπω στην κλήρωση <br><br>Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την προθυμία σου να βάλεις σε κλήρωση ένα τέτοιο παιχνίδι :thumbsup:  :salute:

Τρελό γκιβαγουέι, ευχαριστούμε ρε. :drinks:<br><br>Κι εγώ μέσα με τα χίλια. :deal: :pcmr:

Βιιιιικινγγκςςςς  :mosh: :mosh: :mosh:<br><br>Μπράβο Τόμμυ για το γκιβαγουει, είμαι μέσα!! <br> :drinks: :thumbsup:

Ευγέ για τη κίνηση. Μην με βάλεις στη κλήρωση. Προτιμώ να το πάρω steam κάποτε

Ω ρε γαμάτο φαίνεται, λίγο Horizon Zero Dawn από τα LIDL.<br>Μέσα και εγώ!  :thumbsup:

Μπράβο για την κίνηση! Μην με βάλεις στην κλήρωση.

<blockquote><br>ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ, ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΑΜΑΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!<br><br>Ευχαριστώ για το φοβερό αυτό giveaway. Τώρα μένει να βγάλω τον ΠΕΗΝ απ τη μέση μόνο...<br><br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span><br></blockquote><br><br>triggered! <br><br>Εύγε για την κίνηση, μη με βάλεις, το backlog παραμεγάλωσε πάλι.

Lol κ περίμενα να κάνα trash indie από αυτά του κιλού.<br><br>Μην με βάλεις στην κλήρωση κ μπράβο για την κίνηση.  :salute:

Mεσα για το giveaway  :salute:

Λίγες ώρες μείνανε ακόμα αν κάποιος άλλαξε γνώμη να μπει αλλιώς θα το πάρει το ποτάμι και έχετε γεια backlog

Το σκέφτηκα αρκετά. Μέσα κι εγώ.<br>Ευχαριστούμε.

Μπράβο για την κίνηση. :thumbsup: Μην με βάλεις στην κλήρωση, δεν έχω χρόνο να παίξω αυτά που έχω.

Back