Κάνοντας restart σε Νοκια τηλέφωνο

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

dervast

Hobgoblin Captain
Χαίρεται έχω αγοράσει το Νοκια Asha 206 αλλά δυστυχώς μιας που μέξω στο εξωτερικό δεν έχει Ελληνικά.
Διάβασα ότι εάν εγκαταστήσω νεο firmware θα έχω επιλογή στη γλώσσα

Γνωρίζει κανείς τη διαδικάσι;
Επίσης στο παρακάτω βιντεο που μάλλον κάνει αυτό που θέλω:
http://www.fonefunshop.co.uk/cable_picker/97241_Nokia_Asha_206_USB_FBus_Flash_Service_Cable.html
αναγνωρίζεται στη μέση του βίντεο το όνομα του προγράμματος;

Ευχαριστώ

ποσο το πηρες και απο που αν επιτρεπεται?

edit: Οταν λες 'δεν εχει ελληνικα', τι εννοεις???
δεν εχει μενου στα ελληνικα? δεν καταλαβαινει τις επαφες στα ελληνικα? δεν διαβαζει/γραφει sms στα ελληνικα? δεν εμφανιζει περιεχομενα internet στα ελληνικα? τι απ'ολα?

υγ: εισαι σιγουρος οτι ξεψαχνισες καλα το κινητο για 'τα ελληνικα που του λειπουν'?

α ναι... μην ξεχασω, το προγραμμα που λες λεγεται advance turbo flasher v9.10
ΑΝ ειχες παιξει το βιντεο σε full screen στα 480p (που ειναι διαθεσιμο), θα το εβλεπες καθαρα και ξαστερα...

μια τελευταια απορια, ΠΟΣΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΑΠΟ Η/Υ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ?
μην το παρεις στραβα, αλλα διαπιστωνω οτι ουτε ενα fullscreen στου youtube δεν εκανες για να δεις τον τιτλο του προγραμματος... τελος για να φλασαρεις το κινητο σου, θα χρειαστεις κατι παραπανω απο ενα καλωδιο και το προγραμματακι.... ξερεις τι ειναι αυτο?

Καλημέρα το αγόρασα από το γερμανικό αμαζον γιατί μένω στη γερμανία
το κινητό κόστισε γύρω στα 60 ευρώ.

λόγικα αφού το κινητό πουλιέται στην ελλάδα θα υπάρχει υποστήρικη ελληνικών αλλα πρέπει κάπως να περαστεί,. Στο ιντερνετ που το έψαξα λέει να πάω σε Nokia Service Point και θα το κάνουνε αυτοί για μένα, αλλά θέλω να γλιτώσω χρήματα. Κάπους επίσης διάβασα ότι θα είχα επιλογές για τη γλώσσα έαν παίρναγε νεο firmware στη συσκευή.
Προτασεις δεκτές

dervast wrote:
,...... γιατί μένω στη γερμανία......

......αλλά θέλω να γλιτώσω χρήματα......</blockquote>

μολις γκρεμισες το ονειρο πολλων... οτι δηλαδη η γερμανια ειναι η γη της επαγγελιας...
τεσπα, καλυτερα δωσε τα ευρω στο nokia club να σου βαλει ελληνικα, γιατι δεν νομιζω να ειναι κατι 'απλο' αυτο που θες.

Προφανώς και δεν είναι και σε πάρα πολλά θέματα είναι πολύ πολυ χειρότεροι των Ελλήνων.
Άπειρες ιστορίες

dervast wrote:
Προφανώς και δεν είναι και σε πάρα πολλά θέματα είναι πολύ πολυ χειρότεροι των Ελλήνων.
Άπειρες ιστορίες</blockquote>

να αγιασει το στομα σου, πες τα γιατι εχω βαρεθει να ακουω το ποιημα, εξω ετσι και εξω αλλιως.
<u>μερικα</u> πραγματα μπορει να ειναι καλυτερα. παραδεισος δεν ειναι.
φαγητο χωρις γευση και ζωη χωρις χρωμα.
οταν γινει η επανασταση και γεμισουν τα πεζοδρομια με κρεμαλες, θα γινουν και εδω καποια καλα πραγματα.
αν αφησουν και τις κρεμαλες, σαν αναμνηση/παραδειγματισμο απεναντι απο την βουλη, θα γινουν και γρηγοροτερα.

στο τεχνικο θεμα, ριξε μια ματια στην διαδικασια και αν δεν καταλαβεις και πολλα, πηγαινε να στο ρυθμισουν. θα γλυτωσεις πιθανους μπελαδες και κοπο.

Δες μήπως παραβιάζεις την εγγύηση αν το πειράξεις μόνος σου !

Η διαδικασία δύσκολη δεν μου φαίνεται ...
δεν είμαι 100% σίγουρος ότι αλλάζοντας το firmware θα μου δώσει όντως δυνατότητα επιλογής γλωσσών που θέλω...
το έχει ξανακάνει κανείς σας;

dervast wrote:
Η διαδικασία δύσκολη δεν μου φαίνεται ...
δεν είμαι 100% σίγουρος ότι αλλάζοντας το firmware θα μου δώσει όντως δυνατότητα επιλογής γλωσσών που θέλω...
<span style="color:#ff0000">το έχει ξανακάνει κανείς σας;</span></blockquote>

χωρις να ειμαι 100%, σου λεω προκαταβολικα ενα 'οχι'. καταλαβαινεις οτι ειναι σπανια περιπτωση το συγκεκριμενο κινητο.

Back