What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Καλύτερο (Αγαπημένο) Co-Op Βeat 'em Up

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
To Metal Slug παίδες είναι άλλη κατηγορία. shoot 'em up , μαζί με CONTRA στο NES και άλλες πολλές παιχνιδάρες. Καλό είναι αν είναι και φτιάξει κάποιος θρεντ με αυτά , να μην τα βάλει μαζί με Vertical/Horizontal Shooters τύπου Xenon 2 , Aero fighters, Raptor κ.λπ.
Αν και π.χ. το metal Slug ειδικά από το 3 και μετά εμπλουτίζεται με στοιχεία από vertical shooters.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991


Great0ldOne wrote:
On topic, στα ουφάδικα πιτσιρικάδες είχαμε λιώσει εκτός από τα πιο γνωστά που έχουν αναφερθεί, και ένα licenced με ήρωες της DC, που το θυμάμαι ως αρκετά καλό, κυρίως έχουν μείνει στη μνήμη μου τα μεγάλα, εντυπωσιακά sprites. Εγώ σχεδόν πάντα έπαιρνα Hawkeye, ενώ σα να θυμάμαι πως μπορούσες να πάρεις και το Namor τον Υποβρύχιο, έτσι για αλλαγή. Μισό να το γκουγκλάρω.

....
Αχά. Τελικά έχει τον διακριτό και ευφάνταστο τίτλο Spiderman: The Video Game.

[video width=425 height=344 type=youtube]3NCL1Wa_NcY[/video]

Για φαντάσου, δε φαίνεται όσο εντυπωσιακό έμοιαζε στον δεκατετράχρονο Great-not-so-0ld-One.</blockquote>

Μάλλον μπέρδεψες τα σύμπαντα φίλος, στη Marvel αναφέρεσαι, ΑΛΛΑ ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΆ !!! Αυτό το παιχνίδι το είχα παίξει πιτσιρικάς για πολύ λίγο και δεν κατάφερα να το βρω στο ΜΑΜΕ τότε !!! Τα σπάει, μου έχει μείνει χαραγμένο ανεξίτηλα στη μνήμη μου ! Σε ευχαριστώ που το βρήκες και το ανέφερες !!!! Θα το κατεβάσω !!! Ειδικά η πρώτη μάχη με το Venom, όλα τα λεφτά !!! Νομίζω γινόσουνα και από μικρός μεγάλος και τούμπαλιν σε κάποια φάση !!! Πωωωωω !!! Αυτά είναι !!!

Το Sunset Riders είναι το απόλυτο shoot em up για μένα, πενηντάρικα και πενηντάρικα το 'χω ταίσει !!! Αλλά είναι shoot em up, οπότε ίσως αξίζει δικό του thread το συγκεκριμένο είδος !!

Άλλο ένα πολύ γαμάτο που το τερμάτισα άπειρες φορές, είναι το Spin Masters !! Με δύο αδέρφια που είχαν ένα γιογιό το καθένα !! Πολλές πίστες, πολλά μυστικά και καθόλου βαρετό !!!

 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,893
Το the punisher τόσο πίσω στη βαθμολογία ρε βλάσφημοί;; Που να σας καούν τα γραμμόφωνα. Θυμάμαι και ένα άλλο που έπαιζα σε ένα oufadiko :silly: που είχες τον peter pan και κάποιες άλλους τύπους και βάραγες τους πειρατές του Captain Hook

edit: Hook ο τίτλος
https://www.youtube.com/watch?v=Isxj9-34HO8
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
To Sunset Riders χτυπάει ευαίσθητη χορδή. Το είχαμε λιώσει με τον αδερφό μου, αμούστακα γκικο-11-χρονα ακόμα, στο φλιπεράδικο του Λούνα Πάρκ. Κορμάνο-Μπόμπ σότγκαν ντουέτο και υστερικό ταϊσμα ως το μηδένισμα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τσαμπουκά που είχε παιχτεί πάνω σ'αυτό το παιχνίδι.

Δυο άχαρα, κατεστραμμένα γκικάκια εμείς, αυνανιστές καριέρας, με αξύριστο χνούδι στο πάνω χείλος και γυαλαμπούκες-τηλεσκόπια και μια παρέα από "μάγκες" δίπλα που όσο μας βλέπαν να χαιρόμαστε το τίμιο παιχνίδι μας, τόσο φορτώναν. Είχαμε φτάσει στον προτελευταίο αρχηγό κι ένας σιχαμένος αλητάμπουρας έβγαλε όλο το φλιπεράκι από την πρίζα και μας κοίταγε προκλητικά.

Ωσάν τις κοτούλες κάναμε μόκο, αλλά το μίσος φούντωσε μέσα μας. Τέτοια κόμπλεξ μας οδήγησαν στην έντονη ενασχόληση με το ομοφυλοφυλικό power metal στην εφηβεία και τους υγιέστατους, straight Γαρδελλικούς τσαμπουκάδες στο Λύκειο.

Ήτει, κανείς πούστς' δεν μου ξανάκλεισε ποτέ φλιπεράκι <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />

Ηθικόν Δίδαγμα : Αν δε φας σκατό, χαρακτήρα δε στρώνς'.
 

m@ster chief

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
227
Εγώ έπαιζα πολύ στα mames το captain commando και ένα που λεγότανε super twins ή mega twins.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
House of the dead, και μετά Golden Axe,The Punisher
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Παιδιά χίλια συγνώμη. Δε πρόσεξα το Beat'em Up....

Κάντιλακς και δεινόσαυροι τότες χαλαρά!
 
Top Bottom