KATHY RAIN 2: SOOTHSAYER

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αν και δεν είδα εικόνα 'από το φινάλε της περιπέτειας' και ενδεχομένως αμφισβητώ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΖΩΡΖ, χαίρομαι απίστευτα που διαβάζω πως ανταποκρίθηκε στις υψηλές μας προσδοκίες.

Μου άρεσε πάρα πολύ το ντέμο του, απευθείας αγορά και πάμε για πολύ δυνατή adventuro-άνοιξη εφέτο. Rosewater, Old Skies, Kathy Rain 2, γίναμε, χατ τρικ.

Τα adventures ως γνήσιο γεροντόχομπο, θα πεθάνουν μόνο όταν πεθάνουμε κι εμείς. Από αυτή την άποψη, θα 'χουμε δουλιέτσα (sic) ως τα βαθιά γεράματα στο ΚΑΠΗ.

Αν βάλουμε και τα The Brilliant Coup, Brassheart και Elroy and the Aliens, μαζεύτηκε πολύ δουλειά το 2025. παρότι τα point and click adventures έχουν πεθάνει.
Έχει και άλλο υλικό το 2025: Near-Mage (και γι' αυτό θα υπάρξει review, κυκλοφορεί 27 Μαΐου), πιθανότατα Foolish Mortals (κατά το φθινόπωρο το βλέπω αυτό, είμαι μέλος στο discord τους, οι developers είναι αρκετά ομιλητικοί και βρίσκονται σχεδόν στο τέλος της διαδρομής) και μπορεί να προλάβουμε και Roots in the Sky (Hand of Glory 2).

Για γεροντόχομπο, καλά το πάνε.

Μου είχε αρέσει πολύ το πρώτο Kathy Rain, εννοείται πως μπήκε και το δεύτερο στην wishlist.

Αν βάλουμε και τα The Brilliant Coup, Brassheart και Elroy and the Aliens, μαζεύτηκε πολύ δουλειά το 2025. παρότι τα point and click adventures έχουν πεθάνει.
Δεν έχουν πεθάνει αλλά δεν διανύουμε και καμιά χρυσή εποχή. Εδώ και πολλά χρόνια είναι η αλήθεια. Δυστυχώς ή ευτυχώς μόνο indy εταιρείες ασχολούνται και πολλές φορές φτιάχνονται από έναν άνθρωπο.

Κάποτε ήταν σημείο αναφοράς. Είτε για τα γραφικά τους, είτε για τον χειρισμό τους, είτε για το σενάριο και την πρωτοτυπία τους. Και ήταν πρώτα σε πωλήσεις. Πλέον αν πουλήσουν 100κ τυχερά είναι.

Προσωπικά δεν με χαλάει κι ούτε με νοιάζει αν θα έχουν φανταστικά γραφικά ή αν θα είναι πρώτα σε πωλήσεις ή αν φτιάχτηκαν από μεγάλες εταιρείες ή από έναν άνθρωπο. Αρκεί να είναι ποιοτικά και να περνάω καλά.

Και διαβάζοντας το όμορφο review του @Sephir μάλλον θα περάσω πάρα πολύ καλά και με το Kathy Rain 2.

Άλλωστε τι άλλο να θέλω από ένα adventure, μυστήριο, φόνους, έρευνα, γρίφους, ατμόσφαιρα και το τετράδιο μου, που σημειώνω τα στοιχεία που βρίσκω, δίπλα μου να με συντροφεύει.

Back