What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

linux gaming

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,487
Πιστεύω ότι η Microsoft θα πληρώσει την αδράνειά της και θα χάσει σταδιακά τους gamers. Η ίδια θα μπορούσε να είχε διαθέσει μια gaming-optimized έκδοση των Windows εδώ και χρόνια αλλά δεν ήθελε να απειλήσει το Xbox.
Πυροβολαει τα κατσικοποδαρα της. Αυτο που χρειαζεται η Microsoft ειναι να ξηλωσει τον τοπ αφρο της που την εχουν δει τραπεζιτες στην μονοπολη και να βρουν κανενα παλικαρακι με οραμα της προκοπης.
Να ξεφυγει απο τις αχρηστες κινησεις που δεν λειτουργουν και να επιστρεψει στις χρησιμες κινησεις που δεν λειτουργουν. Χρησιμο θα ηταν να ακουσει τι εχουν να πουν οι πελατες της, αντι να χανει χρονο κατασκοπευοντας τους.
Καποια στιγμη πρεπει να παρει στα σοβαρα τα προβληματα των windows, αντι να ψαχνει να βρει που θα βαλει το start menu. Θα επρεπε να εχει κατανοησει οτι οι πελατες το θελουν αριστερα, εκει που ηταν απο τον περασμενο αιωνα και οτι οταν ειναι στο PC/laptop δεν θελουν να νοιωθουν οτι ανοιξαν το κινητο τους.
Θα βοηθουσε και εαν δεν εβαζε ολα τα αυγα της σε ενα καλαθι. Τωρα που τα εβαλα σε μια σειρα, αναρωτηθηκα, πως σκτ την παλευουν ακομα;
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,333
μετέτρεψέ τα σε chd.

Ειλικρινά αυτό είναι το καλύτερο, γιατί διατηρούν την μορφή των τracks, σε ένα file και με λιγότερο χώρο, αλλά δεν μπορώ να το κάνω mount, για να οδηγήσω το Lutris, να το δει σαν CDRom. Ορισμένα games των 95/98 ψάχνουν για tracks μουσικής σε CDrom ακόμα και με fix.

Κατά τα άλλα, αρκετά games windows 98 τρέχουν μια χαρά στο Lutris.

Προετοιμάζομαι για Deck!!!!! :)
 
Top Bottom