μαγαζι με κουτατα γκειμς

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

razvedchiki

Death Knight
εχει πουθενα αθηνα? παλια θυμαμαι καπου διπλα στην στουρναρη ενα διωροφο, εχει πολλα χρονια που εκλεισε.

Τελευταία φορά κατέβηκα Αθήνα το χειμώνα του '14 (και μού' λειψε) και είχα βρει απέναντι απ' την μπροστινή πλευρά του Πολυτεχνείου (δηλαδή όχι επί της Στουρνάρη). Ήταν ημιυπόγειο, είχε αυθεντικά παιχνίδια. Από εκεί είχα πάρει το Oblivion.

αυτο που λες παιζει να εκλεισε. δεν θυμαμαι. εχει και εγω καποια χρονια που εφυγα απο αθηνα. γιαυτο και δεν απαντησα εξαρχης μιας εχω χασει επαφη με την αθηνα.

αυτο που λες παιζει να εκλεισε. δεν θυμαμαι. εχει και εγω καποια χρονια που εφυγα απο αθηνα. γιαυτο και δεν απαντησα εξαρχης μιας εχω χασει επαφη με την αθηνα.
Καταλαβαίνω ότι εννοεί το Games Center, που ήταν απέναντι απ' τα αντιγραμμένα σε στενό της Στουρνάρη. Είχε και στο Ν. Ηράκλειο και ακόμα ένα στον Πειραιά. Αυτά πρέπει να έχει 15 χρόνια που έκλεισαν.

Τελευταία φορά κατέβηκα Αθήνα το χειμώνα του '14 (και μού' λειψε) και είχα βρει απέναντι απ' την μπροστινή πλευρά του Πολυτεχνείου (δηλαδή όχι επί της Στουρνάρη). Ήταν ημιυπόγειο, είχε αυθεντικά παιχνίδια. Από εκεί είχα πάρει το Oblivion.
χμμ μου ξεφυγε αυτο,πως λεγοταν?

Δεν το θυμάμαι καθόλου. θυμάμαι μόνο ότι ήταν Νοέμβριος του '14, γύρω στις 20.00-20.30, είχε βραδυάσει, και εκείνη η περιοχή ήταν ήδη από τότε σε μεγάλη παρακμή (πολλοί χώροι καταστημάτων εγκαταλελειμμένοι, ενώ δεν ήταν τόσο αργά ΚΑΝΕΝΑΣ πεζός δεν κυκλοφορούσε στους δρόμους, κλπ.). Αφού μου έκανε εντύπωση που υπήρχε φως που έβγαινε από χώρο καταστήματος, γι' αυτό και προσελκύσθηκα προς τα εκεί για να δω τί είναι! Μπήκα μέσα, καθαρό μαγαζί, γύρω στα 40-50 τ.μ. μόνο, αλλά με αυθεντικά παιχνίδια και με τάξη τοποθετημένα. Σκέφτηκα να πάρω κάτι απ' αυτούς και πήρα το Oblivion 15€.

eBay είναι μονόδρομος πλέον δυστυχώς. Και έχει κάμποσα χρονια που έχουν σταματήσει να τα "σκοτώνουν" κιόλας.

Αν εννοείς big box, καλή τύχη.
Για σύγχρονα games, Αθήνα υπάρχουν ακόμα τα Game Explorers (Πανόρμου, μπορεί να πετύχεις και κάνα μεταχειρισμένο παλιό), Console Club (Ηράκλειο) και Game Staion (κέντρο, 28ης Οκτωβρίου).

Διαφορετικά, ebay που είπε κι ο Παύλος. Παλιότερα μπορούσες να βρεις αρκετά και στο insomnia αλλά το όργωσαν επιμελώς ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΟΥΤΟΥΜΠΟΥΝΟΥΠΟΥΔΕΣ αυτού του ντουνιά.

Δεν το θυμάμαι καθόλου. θυμάμαι μόνο ότι ήταν Νοέμβριος του '14, γύρω στις 20.00-20.30, είχε βραδυάσει, και εκείνη η περιοχή ήταν ήδη από τότε σε μεγάλη παρακμή (πολλοί χώροι καταστημάτων εγκαταλελειμμένοι, ενώ δεν ήταν τόσο αργά ΚΑΝΕΝΑΣ πεζός δεν κυκλοφορούσε στους δρόμους, κλπ.). Αφού μου έκανε εντύπωση που υπήρχε φως που έβγαινε από χώρο καταστήματος, γι' αυτό και προσελκύσθηκα προς τα εκεί για να δω τί είναι! Μπήκα μέσα, καθαρό μαγαζί, γύρω στα 40-50 τ.μ. μόνο, αλλά με αυθεντικά παιχνίδια και με τάξη τοποθετημένα. Σκέφτηκα να πάρω κάτι απ' αυτούς και πήρα το Oblivion 15€.
γενικα η περιοχη ειναι καλη για να λαρπαρεις cyberpunk real life
-ενεδρα 3 λουμπεν, dexterity check fail (πιτογυρα κτλπ), speak check fail "συντροφοι πλεμπαιοι δεν υπαρχει λογος να μου μαχαιρωσετε το νεφρο" (απουσια ταξικης συνειδησης κτλπ), call to help check fail ( οι φραπεδομπατσοι στο διπλα στενο δερνουν μονον φοιτητες/αναρχια κτλπ),
- λουμπεν death attack partial success (μπουφαν/στρωματα λιπους προστατεουν ζωτικα οργανα απο κριτικαλ).
distract check success (πεταγμα κερματων), διαφυγη με λιγο μπλιντινγκ,λεβελ απ.

Stil better Oblivion acquisition story than Tsourinakis'.

Κι όμως αληθινή ιστορία. Είχα στενοχωρηθεί με το πώς είχε παρακμάσει το κέντρο της Αθήνας. Για τότε, το '14 (εγώ το '07 είχα τελειώσει από φοιτητής). Φαντάζομαι τώρα πώς θα είναι...

Back