razvedchiki
Death Knight
εχει πουθενα αθηνα? παλια θυμαμαι καπου διπλα στην στουρναρη ενα διωροφο, εχει πολλα χρονια που εκλεισε.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Καταλαβαίνω ότι εννοεί το Games Center, που ήταν απέναντι απ' τα αντιγραμμένα σε στενό της Στουρνάρη. Είχε και στο Ν. Ηράκλειο και ακόμα ένα στον Πειραιά. Αυτά πρέπει να έχει 15 χρόνια που έκλεισαν.αυτο που λες παιζει να εκλεισε. δεν θυμαμαι. εχει και εγω καποια χρονια που εφυγα απο αθηνα. γιαυτο και δεν απαντησα εξαρχης μιας εχω χασει επαφη με την αθηνα.
χμμ μου ξεφυγε αυτο,πως λεγοταν?Τελευταία φορά κατέβηκα Αθήνα το χειμώνα του '14 (και μού' λειψε) και είχα βρει απέναντι απ' την μπροστινή πλευρά του Πολυτεχνείου (δηλαδή όχι επί της Στουρνάρη). Ήταν ημιυπόγειο, είχε αυθεντικά παιχνίδια. Από εκεί είχα πάρει το Oblivion.
γενικα η περιοχη ειναι καλη για να λαρπαρεις cyberpunk real lifeΔεν το θυμάμαι καθόλου. θυμάμαι μόνο ότι ήταν Νοέμβριος του '14, γύρω στις 20.00-20.30, είχε βραδυάσει, και εκείνη η περιοχή ήταν ήδη από τότε σε μεγάλη παρακμή (πολλοί χώροι καταστημάτων εγκαταλελειμμένοι, ενώ δεν ήταν τόσο αργά ΚΑΝΕΝΑΣ πεζός δεν κυκλοφορούσε στους δρόμους, κλπ.). Αφού μου έκανε εντύπωση που υπήρχε φως που έβγαινε από χώρο καταστήματος, γι' αυτό και προσελκύσθηκα προς τα εκεί για να δω τί είναι! Μπήκα μέσα, καθαρό μαγαζί, γύρω στα 40-50 τ.μ. μόνο, αλλά με αυθεντικά παιχνίδια και με τάξη τοποθετημένα. Σκέφτηκα να πάρω κάτι απ' αυτούς και πήρα το Oblivion 15€.
Stil better Oblivion acquisition story than Tsourinakis'.Δεν το θυμάμαι καθόλου. θυμάμαι μόνο ότι ήταν Νοέμβριος του '14, γύρω στις 20.00-20.30, είχε βραδυάσει, και εκείνη η περιοχή ήταν ήδη από τότε σε μεγάλη παρακμή (πολλοί χώροι καταστημάτων εγκαταλελειμμένοι, ενώ δεν ήταν τόσο αργά ΚΑΝΕΝΑΣ πεζός δεν κυκλοφορούσε στους δρόμους, κλπ.). Αφού μου έκανε εντύπωση που υπήρχε φως που έβγαινε από χώρο καταστήματος, γι' αυτό και προσελκύσθηκα προς τα εκεί για να δω τί είναι! Μπήκα μέσα, καθαρό μαγαζί, γύρω στα 40-50 τ.μ. μόνο, αλλά με αυθεντικά παιχνίδια και με τάξη τοποθετημένα. Σκέφτηκα να πάρω κάτι απ' αυτούς και πήρα το Oblivion 15€.