What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

MARVEL’S SPIDER-MAN 2

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
ωραιο review.
να πω την αληθεια προσωπικα πηρα την δοση μου απο super heroes με το πρωτο spider-man. και αυτο παλι δεν αντεξα να κανω κατι side πραγματα που ειχε.

Borracho

Ancient Red Dragon
Διάβασα την πρώτη παράγραφο, λέω τί γίνεται, μπήκε ο Σρέδερας ίντερν στο RQ;!

Καπάκια ξανακοιτάω, λέει 'Χούκος Εποίησε. 10/10, φαίνεται λουκουμάκι για ηλικίες 8-12, βοηθά και στην απορρόφηση της οβαλτίνης μαθαίνω.

ΥΓ Η κόρη μου σύντομα θα κλείσει τα 6, ίσως είναι λίγο υπερβολικά ώριμη γι'αυτό, αλλά ο γιος στα 3 νομίζω θα το καταδιασκεδάσει :D

shredder

Death Knight
Επαιξα το 1 και το miles morales οταν βγηκταν το 2022 και ειναι παιχνιδαρες. Αν και εχουν πολυ δραση και ξυλο τα Spiderman ειναι καταλληλα και για παιδια απο 8 και πανω γιατι δεν εχουν αιματα καιι σκοτωμους. Αλλα μετα απο οσα διαβασα για το 2 στο steam και σε αλλα φορουμ και σε σελιδες με το που βγηκε ειπα να περιμενω να βγουν τα patches πρωτα και να το παιξω αργοτερα για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχει προβληματα.

shredder

Death Knight
Γιατι χρησιμοποιεις linux οταν ολα τα προγραμματα και τα παιχνιδια τρεχουν σε windows? Τι δουλεια κανεις? Εγω τοσα χρονια δεν ξερω κανεναν που να χρησιμοποοιει linux. Εχοντας χρησιμοποιησει ολα τα windows απο τα 95 οταν πηρα το πρωτο μου pc το 1997 μεχρι σηεμρα δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες οτι η microsoft χειροτερευει την εμπειρια. Σε linux δεν θα μπορεις να τρεχεις τα περισσοτερα προγραμματα και τα περισσοτερα παιχνιδια. Γι αυτο μεινε στα windows.

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
πες τα ρε σρεντερα. τα λινουξ ειναι για τους χιπστεραδες. να ξερεις παντως γνωστος χιπστερ ο @mits@kos

Top Bottom