Με χάκαραν Τακα-Τάκαδες(?)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

bald_killer

Death Knight
Ανοίγοντας το λάπτοπ, τώρα μόλις, στο Lockscreen μου εμφανίζονται όλα στα γιαπωνέζικα. Μέχρι κ το News Feed της Microsoft μου εμφανίζει νέα από την Ιαπωνία.
Πριν κανα δυο βδομάδες μου έκανε το ίδιο αλλά στα τούρκικα (νμζ)

Εχω Windows 10. Το κάνει κ σε εσάς?

Δε σε χακαρε κανεις, ειναι ηλιθιοι στη microsoft και δημιουργησαν προβλημα με το windows spotlight.

Settings--> lockscreen settings --> απενεργοποιησε το windows spotlight και βαλε στη θεση του μια εικονα της επιλογης σου. Αυτο θα το φτιαξει μεχρι να βγαλουν καποια ενημερωση

Μπορεις επισης να βαλεις και Linux :p

Δε σε χακαρε κανεις, ειναι ηλιθιοι στη microsoft και δημιουργησαν προβλημα με το windows spotlight.

Settings--> lockscreen settings --> απενεργοποιησε το windows spotlight και βαλε στη θεση του μια εικονα της επιλογης σου. Αυτο θα το φτιαξει μεχρι να βγαλουν καποια ενημερωση
Μάλιστα. Χειρομαλάκτες δλδ εκεί στη Microsoft. Αναρωτιέμαι όμως πώς, όταν είναι μικρή κ μαλακή.

Μάλιστα. Χειρομαλάκτες δλδ εκεί στη Microsoft. Αναρωτιέμαι όμως πώς, όταν είναι μικρή κ μαλακή.
Επιστρατευσα ΑΙ για να λυσω την απορια σου. Η αναλυση ηταν "μεγαλη" αλλα κλεινει πολυ ωραια.

The moral of this story is that even the smallest and softest creatures can have a big impact on the world around them. So go ahead, spread your wings, and dance your heart out - the world needs more fluffballs like you!

EDIT
Η κουνελισια αναλυση. Στην ιδια φυλακη θα σε κλεισουν εαν βγεις εξω γυμνος με μικρο και μαλακο ή μεγαλο και σκληρο.
Αυτος με το μεγαλο και σκληρο δεν θα φαει μεγαλυτερη ποινη.
Οπως γνωριζουμε, το μεγεθος δεν παιζει κανενα ρολο.

Η κουνελισια αναλυση. Στην ιδια φυλακη θα σε κλεισουν εαν βγεις εξω γυμνος με μικρο και μαλακο ή μεγαλο και σκληρο.
Αυτος με το μεγαλο και σκληρο δεν θα φαει μεγαλυτερη ποινη.

Ναι, αλλά μπορεί να κάνει καριέρα εντός φυλακής. :Ρ

Χμ...σήμερα μου βγάζει στα νορβηγικά, πάλι στο ίδιο backround (κάποιο φαραγι με γαλάζια νερά). Αλλά, αυτοί είναι.

Back