lelos kounelos
Tarrasque
πολυ χλωμο να ξερει καποιος τι παιζει. το βαζω γιατι ετσι.... για να πω τον πονο μου. αλλος ενας λογος ειναι οτι ειδα οτι η wind διαφημιζε παρομοια φαση στην ελλαδα. αν παθετε το ιδιο, το google δεν θα σας βοηθησει. εκτος και αν οι συσκευες τους εχουν firmware προς download. τοτε ισως να υπαρχει μια σπιθα ελπιδας.<br>στο ζουμι<br>Η καινουργια μου ιντερνετικη συνδεση δεν κρατησε και πολυ. το MiFi τρωει κοληματα. κανει αποσυνδεσεις σε random στιγμες και καποιες φορες το φαινομενο πυκνωνει. Πηγα στην σελιδα της εταιριας που παραγει την συσκευη και εφριξα. μονο φωτογραφιες εχουν και μαλιστα το μοντελο που εχω δεν υπαρχει ουτε σε φωτογραφια. αυτο που εχω μοιαζει καπως ετσι...<br>
<br><br>δεν εχουν software και γενικα η σελιδα παιζει να την εφτιαξε καποιος 8χρονος. ακομα δεν εχω παει στην vodafone που εχω κανει και την συνδεση. κοιταζα διαφορα στο ιντερνετ και ειδα οτι δεν ειμαι ο μοναδικος με το προβλημα. διαφορετικοι παροχοι και διαφορετικες συσκευες, εχουν το ιδιο προβλημα.<br>Ο λογος που δεν εχω παει ακομα, ειναι γιατι ειναι ηλιθιοι. οταν πηγα να παρω το lte και ρωτησα αν εχει wps, ο υπαλληλος με κοιταζε με το βλεμα της αγελαδας. ο τροπος που ειπε το ναι, εδειχνε οτι δεν ειχε ιδεα για ποιο πραγμα μιλαω. βασικα δεν με ενδιεφερε αν εχει wps. ηθελα να μαθω αν ξερει τι ειναι το wps.<br><br>οι ρυθμισεις στο ρουτερ ειναι πολυ βασικες, ουτε log δεν υπαρχει, για να παρω μια ιδεα. υπαρχει μια ρυθμιση για QoS αλλα πρεπει να βαλω μια αριθμητικη τιμη. αυτη η τιμη δεν ειναι τυχαια. το ρουτερ πρεπει να εχει κονσολα για εντολες πχ cisco, για να βαλεις την αναλογη εντολη και να παρεις μια ιδεα τι τιμη θα βαλεις. ετσι και αλλιως, δεν νομιζω πως ειναι εκει το προβλημα. οταν γινεται αποσυνδεση, το εικονιδιο της συνδεσης δεν βγαζει x κτλ η ταχυτητα ειναι μηδεν. <br><br>μεχρι να γραψω αυτο το σεντονι εχω φαει τουλαχιστον 4 αποσυνδεσεις. φαινεται απο το ρουτερ και το οτι ακομα δεν μου εχει ανοιξει το preview για να δω αν φαινεται η ρημαδα η φωτογραφια. <br><br>θα δοκιμασω να το συνδεσω με usb. καπου διαβασα οτι μερικοι σωθηκαν με την καταργηση του wifi.