NBA All Star Game 2013

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Παιδιά σήμερα στις 3 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) είναι το All star game του ΝΒΑ (Δύση νς Ανατολή). Η απόλυτη γιορτή-αποθέωση του μπάσκετ που θα ολοκληρώσει το φαντασμαγορικό σαββατοκύριακο...

Απλά δείτε το παρακάτω βίντεο για να δείτε ποιοι θα συμμετάσχουν...

http://www.youtube.com/watch?v=aIXpiXZB6lg

Όλα τα λεφτά...

Παντα αγαπουσα all star games και παντα υποστηριζα τους west.Αλλα τετοια ωρα που το βαζουν που να το δω αφου αυριο εχω πρωινο ξυπνημα;Οσοι θα το δειτε σας φθονω :angry: Α και το slumdunk contest εγινε ηδη;

Τι να μου κάνει το all star game όταν βλέπω την πανιωνάρα να προελάυνει, ε; :facepalm:

Πιθανότατα ούτε εγώ θα το δω live.Είναι όμως ότι καλύτερο για το μπάσκετ.Λογικά η Δύση θα έχει και πάλι τον πρώτο λόγο,αλλά θα δείξει.

Κέρβερε,κάπου πήρε το μάτι μου το πρωί ότι έγινε ο διαγωνισμός καρφωμάτων και κέρδισε ο Terrence Ross.Γενικά πάντως έχει χάσει σε αίγλη.Εντάξει,δε ζητάω κάτι αντίστοιχο με τις κόντρες MJ (που κλείνει και τα 50 σήμερα,χρόνια πολλά Air) και Dominique,ούτε να δω τον Air Canada να κάνει μαγικά στα 36 του,αλλά έστω έναν τελικό σαν αυτό μεταξύ Robinson και Howard,διότι ο περσινός ήταν μούφα.

τελευταια φορα που ειχα δεινομιζω ειχε κερδισει ο howard με μια κινηση αλα σουπερμαν ενω φορουσε και καπα

[quote quote="Raz" post=15035 MJ (που κλείνει και τα 50 σήμερα,χρόνια πολλά Air)</blockquote>

Ναι και το ΝΒΑ ετοίμασε μια playlist για χάρη του:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLlVlyGVtvuVkxjYQNTeBPKELfXePJ5Umo

O Rondo δε θα παίξει γιατί χάνει όλη τη σαιζόν λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού. Playmaker για την Ανατολή θα παίξει ο LeBron(!!!), με 5άρι τον Chris Bosh. Ουσιαστικά δηλαδή 3/5 της βασικής πεντάδας θα είναι οι Heat.

Άντε αγόρι μου Rose γύρνα πίσω να τους διδάξεις μπάλα και κιλά τσαμπουκά.

Τι έγινε; Το είδε κανείς; Βγάλατε γούστα;

Recap

Top-5 Highlights

Back