What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

NBA προβλέψεις

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Δεν ξέρω πόσοι παρακολουθείτε ΝΒΑ (ο georgethegreek θα μας μπούκωνε με τους φετινούς τραγικούς Lakers).

Εκτιμήσεις για το ποιος θα το πάρει φέτος? Οι Knicks είναι απίστευτα ανεβασμένοι ενώ οι Heat μπάζουν από παντού στην άμυνα. Επίσης αναμένω την επιστροφή του Derrick Rose. <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Ωραίος Northlander.Σκεφτόμουν να φτιάξω ένα τέτοιο thread,αλλά δεν ήξερα την ανταπόκριση που θα είχε.Από τη στιγμή που δεν είδα πουθενά και τον GeorgeTheGreek νόμιζα πως θα απαντούσα μόνος μου. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Στο θέμα τώρα.Νομίζω είναι λίγο νωρίς για να προβλέψουμε τον πρωταθλητή.Θα κάνω μια προσπάθεια να προβλέψω τα ζευγάρια των τελικών στην κάθε περιφέρεια βάζοντας κι ένα outsider.

Ανατολή:Νομίζω εδώ το ζευγάρι είναι εύκολο.Nicks-Heat.Πιστεύω μέχρι τώρα έχουν δείξει ότι είναι οι καλύτεροι στην Ανατολή.Outsider θεωρώ τους Celtics κυρίως λόγω εμπειρίας,αλλά κι επειδή εύχομαι να μπουν σφήνα. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Το Brooklyn έχει καλούτσικη ομάδα αλλά δε νομίζω να μπορεί ακόμη για πάνω από 2ο γύρο στα playoff.Chicago χωρίς Rose=0.Αν καταφέρει ο Rose με την επιστροφή του να αντιστρέψει την κατάσταση κάτι μπορεί να κάνουν οι Bulls.

Δύση:Εδώ πιστεύω το ζευγάρι θα είναι Spurs-Thunder.Οι Spurs είναι οι Spurs κι έχουν τον καλύτερο προπονητή στο ΝΒΑ με τεράστια διαφορά από τον επόμενο.Οι Thunder,αν και αποδυναμώθηκαν κατά τη γνώμη μου με την ανταλλαγή Harden-Martin (ίσως να περιμένουν κανένα καλό draft pick) παραμένουν εξαιρετική ομάδα.Outsider θεωρώ τους Lakers που μπορεί να είναι τραγικοί μέχρι στιγμής,αλλά στα playoff (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μέχρι εκεί θα φτάσουν κουτσά στραβά) είναι αλλιώς τα πράγματα.Με τόσες προσωπικότητες ποτέ μη λες ποτέ.Οι Grizzlies κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσουν,δεν έχουν το υλικό και το βάθος για να αντέξουν και οι Clippers πιο πολύ παίζουν για το θέαμα παρά για τη νίκη.Σε τακτικές καταστάσεις θα τα βρουν σκούρα.

Αυτά βέβαια ισχύουν αν δε συναντηθούν νωρίτερα στα playoff οι ομάδες αυτές.Τότε θα έχουμε πρόωρο τελικό.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Σωστός για τους Thunder. Πιστεύω πώς ο Harden ήταν η αθόρυβη δύναμη στην ομάδα και τον υποτιμούσαν που τον είχαν ως αλλαγή στα περισσότερα παιχνίδια τους. Από την άλλη η πρόταση των Rockets ήταν άκρως δελεαστική και φαίνεται πώς δικαιώνονται για την επιλογή τους.

Το Brooklyn είναι αδύναμο ακόμη και θα χρειαστεί ένα βάθος 2-3 χρόνων για να διεκδικήσει κάτι καλό. Ο Rose επιστρέφει λογικά αρχές Μάρτη, το οποίο σημαίνει πώς αν οι Bulls πλασαριστούν στους 8 της Ανατολής έχουν μπόλικες ευκαιρίες (αρκεί να έχει ξεπεράσει ψυχολογικά το τραυματισμό του).
 

vagelis_h

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
326
Northlander αυτο ηθελα να πω για τον Rose. Αν εχει ξεπερασει τον τραυματισμο του ψυχολογικα. Θα παιξει τεραστιο ρολο για τους Bulls. Οι Nicks οσο και αν δεν συμπαθω τον Carmello δειχνουν σε εξαιρετικη κατασταση. Βεβαια ειναι παρα πολυ νωρις ακομα για προβλεψεις. Οι Nets δεν θα πανε πουθενα γιατι δεν εχουν βαθος στην ομαδα τους και μονος του ο Deron δεν μπορει να παρει κανενα παιχνιδι. Ο Lopez μου αρεσει πολυ φετος. Φαινεται πως φετος θα εχει πολυ ενδιαφερον και πιστευω πως εχουμε να δουμε και πολλα στραβοπατηματα των μεγαλων....
Υγ..Ποσο γαματος ειναι ο Harden....
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
O Carmelo είναι παιχταράς.Σπάνιο επιθετικό ταλέντο.Αν βρεθεί και ένας συγκεκριμένος ρόλος για τον Αμάρε οι Νικς θα χάνουν πολύ δύσκολα.Για τους Νετς θα διαφωνήσω.Έχουν παίχτες σαν τον Ντερόν,τον Λόπεζ,τον Τζο Τζόνσον και ρολίστες όπως οι Τζέραλντ Ουάλας,Άντρεϊ Μπλατς,Κρις Χάμφρις και CJ Watson.Μια χαρά γεμάτο ρόστερ έχουν,απλά πρέπει να περάσει χρόνος για να φτιάξουν ένα πολύ δυνατό σύνολο.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,377
Ποιο θεωρείτε αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο αστέρι στο NBA;
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Για μένα αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος star και ο καλύτερος (ολοκληρωμένος) παίκτης είναι ο Lebron.Μπορεί να μην έχει τις κινήσεις και να μην ξέρει το basket που ξέρουν οι Bryant,Anthony,Durant,αλλά είναι υπερβολικά καλός all around.Μπορεί να μην τον συμπαθώ ιδιαίτερα,αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
 

vagelis_h

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
326
Δεν ειπα οτι δεν ειναι ταλεντο ο Carmello, ισα ισα, απλα δεν τον συμπαθω, δεν μου καθεται στο ματι. Για μενα δεν υπαρχει καποιος που μπορω να πω οτι ειναι το μεγαλυτερο αστερι, γιατι ο καθενας ειναι καλος για τη θεση που παιζει. Αν εννοεις για παικτες που τραβανε τα φωτα πανω τους, τοτε σιγουρα οι Lebron, Kobe, Parker, Dunkan, Durant, Anthony, Wade κλπ ειναι σιγουρα μεσα σε αυτους.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Εγώ απλά στηρίζω τα τιμημένα γερόντια (Σελτικς) . Βαμμένος βοστονέζος από το καλοκαίρι του '86 που είδα για πρώτη φορά NBA finals (στην ΕΡΤ ντε) Βοστόνη - Χιούστον. Θα έβγαινα ομονοια το '08 αλλά ήμουν φαντάρος <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Φέτος φυσικά και θα φτάσουμε το πολύ ημιτελικούς ανατολής. Ο αγαπημένος μου παίκτης εκτός βοστόνης παραμένει πάντα ο Wade.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


Kuivamaa wrote:
Εγώ απλά στηρίζω τα τιμημένα γερόντια (Σελτικς) . Βαμμένος βοστονέζος από το καλοκαίρι του '86 που είδα για πρώτη φορά NBA finals (στην ΕΡΤ ντε) Βοστόνη - Χιούστον. Θα έβγαινα ομονοια το '08 αλλά ήμουν φαντάρος <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Φέτος φυσικά και θα φτάσουμε το πολύ ημιτελικούς ανατολής. Ο αγαπημένος μου παίκτης εκτός βοστόνης παραμένει πάντα ο Wade.</blockquote>

Μαζί σου Kuivamaa.Μην πτοείσαι φίλε μου.Όσο υπάρχουν παίκτες σαν τον Πιρς,τον Γκαρνετ και τον Ρόντο στην ομάδα ποτέ μη λες ποτέ.Εξάλλου,και το ρόστερ είναι σχετικά γεμάτο.Σε συνδυασμό με τη βαριά φανέλα όλα μπορούν να γίνουν.

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα τρελά με το NBA αλλά αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά μαγικό. Όποιο παιχνίδι και να καθήσεις να δεις θα το απολαύσεις. Όποιο και αν είναι αυτό. Μπορώ να κάθομαι ώρες και να βλέπω βιντεάκια στο youtube χωρίς να είμαι υποστηρικτής μιας ομάδας. Με το NBA νιώθω πραγματικά καθαρός αγνός φίλαθλος και λάτρης μιας λίγκας που πραγματικά είναι ο ορισμός της διαφήμισης του μπάσκετ. Εντάξει τρέφω μια εκτίμηση παραπάνω στο Σακραμέντο από τον καιρό του Πέτζα και του Ντίβατς.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Τελικά ο Rose, είχε ένα μικρό ξέσπασμα σε έναν συγκινητικό αγώνα όπου πήρε το παιχνίδι πάνω του για τους Minessota, σημειώνοντας παράλληλα ρεκόρ καριέρας (αν θα το περίμενε ποτέ κανείς...), αλλά δυστυχώς δεν επανήλθε ποτέ από τον τραυματισμό. Μεγάλο "What if"...

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,655
Το ενδιαφέρον είναι πως υπάρχουν παίκτες που ξεκίνησαν να παίζουν στο NBA μετά το πρώτο ποστ σε αυτό το θρεντ, και σταμάτησαν να παίζουν πριν γίνει το τελευταίο ποστ σε αυτό το θρεντ.
 
Top Bottom