Thaxll'ssillyia
Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς

Btw ontopic στο πρωτο σκελος των ενεφτη, απορω πως και δεν ποσταριστικε τοσες μερες Former US President Donald Trump sells out NFT trading cards
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Το βασικό ερώτημα που έχουμε οι οι περισσότεροι είναι αν μετά από αυτά τα αρχικά βήματα της τεχνολογίας θα έρθει η στιγμή που θα γίνει αξιόπιστη ή αν λόγω της φύσης της θα συνεχίσει να αποτελεί ρίσκο.
ως «τεχνολογία» έχει ήδη αποδείξει την αξιοπιστία της. Είναι ένα νόμισμα που δεν παραχαράσεται.μετά από αυτά τα αρχικά βήματα της τεχνολογίας θα έρθει η στιγμή που θα γίνει αξιόπιστη
Θέλω να πω με άλλα λόγια: στο υποθετικό σενάριο που κάνω υπεξαίρεση και κάνω dump όλα τα χρήματα σε αποκεντρωμένο σύστημα που ισχυρίζεται την ανωνυμία και τον έλεγχο μακρυά από τις τωρινές δομές, ποιος είναι ο μηχανισμός που αποτρέπει το σενάριο να δημιουργήσω τέτοιο κομπόδεμα στο οποίο θα έχω πρόσβαση όταν θα βγω από τη στενή?
τα μπιτκόϊν λειτουργούν σαν φυσικά χαρτονομίσματα ΑΡΑ φυσικά δεν υπάρχει αντίκρισμα αλλά μόνο αξία σύμφωνα με την προσφορά/ζήτηση.
Επίσης πρέπει να είσαι σπάνιο κατακάθι της ζωής για να σε διασκεδάζει ο πόνος του άλλου.
ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΡΕ ΚΑΝΑΓΙΕΣ. @Adhan δεν βρίσκω κάπου το αστείο εδώ....Καλή χρονιά φίλτατε.
Τα υπερ και τα κατά της κλασσικής οικονομίας σε σχέση με τα cryptos (αν και σαν όρο θα θεωρούσα πιο σωστό το decentralized)
δεν ξέρω τι θες να πεις. Η δημιουργία και οι συναλλαγές με κρύπτοζ μπορούν να είναι αναξάρτητα από τράπεζες. Το αν κάποιος πάει και τα συναλλάσσει με τράπεζα για να πάρει δάνειο είναι άλλο θέμα. Το αν «βοηθούν την κοινωνία» επίσης είναι άλλο θέμα.- Τα κρυπτοζ ειναι ανεξαρτητα απο τις τραπεζες, βοηθουν τη κοινωνια: