ο Μεγάλος Αδρε_φώς

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Παρόλα αυτά, είναι παγκόσμια η τάση κι ο τύπος απλά καβαλάει το κύμα για να το παίξει έξυπνος σε εμάς.
Και εφόσον δεν υπάρχει περίπτωση να εναντιωθεί ο κόσμος, είναι δεδομένο ότι η ανωνυμία θα καταργηθεί οριστικά σε κάποια χρόνια. Τουλάχιστον στο tip of the iceberg internet.

Μου αρέσει που εστιάζουμε το surveillance και police state στους σωστούς στόχους: στον απλό κοσμάκη που πρέπει να μάθουμε αν προτιμά boobs ή ass στις τσόντες και όχι στον Έπστιν, τα φιλαράκια του και όλα τα υπόλοιπα σχετικά σιχάματα που έκαναν τα μύρια όσα και κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι οι "ελίτ", τρομάρα τους, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Με το internet και τα social media αισθάνονται ότι έχασαν τον έλεγχο της πληροφορίας και του μηνύματος, οπότε πρέπει οπωσδήποτε αυτό να αναστραφεί.

τι ανοησίες είναι αυτές; τα ηλεκτρικά έχουν κανονικά θύρα OBD και δουλεύει με τον ίδιο ακριβός τρόπο, αν το ΚΤΕΟ που πήγε αυτός ήταν μπουρδέλο βέβαια...

εκτός αν το βάζεις για την καταγραφή που γίνεται.

ελπιζω να πεσει στα δικαστηρια. ξεκινησαμε απ τα παιδακια μεχρι τα 15 και τωρα απλωθηκαμε στους γερονταρες.
βρε αντε γαμηθειτε, ζωντοβολα. επειδη ξερωγω υπαχουν ταχα 1000 τοξικοι (δηλαδη που βαρανε την κυβερνηση, βασικα) θα πρεπει να σου δωσω εγω τα πληρη στοιχεια μου.
δεν ξερω αν το ρεηκουι θεωρειται σοσιαλ, αλλά μιζοτακη ΓΜΣ.

ελπιζω να πεσει στα δικαστηρια. ξεκινησαμε απ τα παιδακια μεχρι τα 15 και τωρα απλωθηκαμε στους γερονταρες.
βρε αντε γαμηθειτε, ζωντοβολα. επειδη ξερωγω υπαχουν ταχα 1000 τοξικοι (δηλαδη που βαρανε την κυβερνηση, βασικα) θα πρεπει να σου δωσω εγω τα πληρη στοιχεια μου.
δεν ξερω αν το ρεηκουι θεωρειται σοσιαλ, αλλά μιζοτακη ΓΜΣ.
άρα τέλος τα ανώνυμα τρολ της ΝΔ; :poop::sneaky:

Μούγιος says hello

άρα τέλος τα ανώνυμα τρολ της ΝΔ; :poop::sneaky:

δεν υπαρχουν αυτα που λες.
υπαρχουν οι τοξικοι με καταχρηστικες συμπεριφορες και υπαρχουν οσοι ειναι με την σωστη πλευρα της ιστοριας.
EΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΝΙΤΡΕ ?????? (αντε, να ξεκιναει σιγα σιγα το φακελωμα... :p )

δεν υπαρχουν αυτα που λες.
υπαρχουν οι τοξικοι με καταχρηστικες συμπεριφορες και υπαρχουν οσοι ειναι με την σωστη πλευρα της ιστοριας.
EΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΝΙΤΡΕ ?????? (αντε, να ξεκιναει σιγα σιγα το φακελωμα... :p )
εγώ από ότι μου έλεγαν οι τσιρζιέοι όταν τους έλεγα δεν γίνονται αυτά που λέει ο ΑΛΕΚΣΗΣ, είμαι με τους προδότες. Όποιο και αν είναι αυτοί.

Back