What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

OUTRIDERS

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Η Πολωνική People Can Fly συστήθηκε στο κοινό με το αλησμόνητο εκείνο Painkiller, πίσω στο μακρινό 2004. Ένα FPS που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, ενώ ακόμα και σήμερα, 15 χρόνια μετά, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται μαζί του σε τακτική βάση, εξαιτίας της ενεργής mod community που το συνοδεύει. Η συνέχεια ήταν εξίσου επιτυχημένη, ποιοτικά τουλάχιστον, με τη σχετικά καλή PC μεταφορά του πρώτου Gears of War και με το αδικημένο Bulletstorm, ενώ μέσα στην «αγκαλιά» της Microsoft και της Epic Games, οι Πολωνοί ήταν υπεύθυνοι για το spin-off Gears of War τίτλο, Judgment, το οποίο προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει σε PC.
Το Outriders ήταν ένα αρκετά φιλόδοξο project που ξεκίνησε να σχεδιάζεται πριν από έξι χρόνια περίπου. Πιθανότατα τότε να βρισκόταν σε «νηπιακό στάδιο» (ίσως κάποιο shooter τύπου Gears of War… χωρίς να τιτλοφορείται Gears of War;), όμως με την αρωγή της Square Enix, αποφασίστηκε...

Continue reading...
 
Last edited:

omen

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266
Πολύ καλό review, το οποίο προσυπογράφω μετά από 38 ώρες ενασχόλησης. Κάπου έχει κουράσει η "μόδα" που "κάνω review και κράζω μόνο για το κράψιμο" που παρατηρώ τον τελευταίο καιρό, και το κείμενο του Δέμπε είναι όαση.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Thanks Οιωνέ.

Η αλήθεια είναι ότι το Outriders έχει φάει αρκετό "ξύλο" και αναρωτιέμαι προς τι το μίσος...
 

dio666

Gelatinous Cube
Joined
Jan 3, 2016
Messages
108
ωραιο review μαν !

εχοντας καει ατελειωτα στο outriders επαιξα γυρω στις 70 ωρες και ειμαι expedition challenge 15 δηλαδη στο max του end level μπορω να πω οτι δικαιως τρωει κραξιμο το game..

ενω το γουσταρω πολυ και εχει ωραιο σχετικα gunplay και κορυφαιο Crafting system ..

εχει ΤΡΕΛΑ προβληματα και τεχνικα και balancing ειδικα στο end level

εχουμε και λεμε.

1. απιστευτο lag στο PlayStation τουλαχιστον που το παιζω 2 στις 3 φορες Unplayable.

2. αμετρητα disconnects οπου χανεις το loot σου προφανως .. απαραδεκτο αυτο!!

3.τα expedition rewards ειναι time based που σημαινει αν δεν εχεις τρελο DPS και δεν κανεις την πιστα με το καλυτερο δυνατο χρονο δεν παιζει να πεσει legendary

4. καποια abilities ειναι bugged και κολλανε οποτε πολλες φορες χανεις λογω αυτου.

5. εχουν βαλει downscaling ΑΝ ΕΧΕΤΕ το θεο σας... δηλαδη εγω που εχω lvl 50 gear αν παω να παιξω πιο χαμηλο expedition πχ lvl 48 expedition μου κανει DOWN scale και το damage μου και τον εξοπλισμο μου σε τοσο ακραιο βαθμο που κανω λιγοτερα damage απο οτι εκανα οταν ειχα lvl 48 gear και χανω και ευκολότερα απο οτι σε lvl 50 πιστα !!!

αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην νοιωθεις ποτε οτι ο χαρακτήρα σου ειναι πιο δυνατος και να μην μπορεις να φαρμαρεις πιο low level πιστες ουτε solo ουτε με φιλους.

Καθε φορα που κανεις level up γινεσαι και πιο αδυναμος σε οτι αφορα τα χαμηλοτερα επίπεδα απο το επιπεδο σου. ????

οποτε στην ουσια επειδη χρειαζεσαι legendary gear για το end level αν δεν εισαι τυχερος με τα drops την πατησες γιατι μετα δεν μπορεις να φαρμαρεις ουτε τα χαμηλα επιπεδα δυσκολιας λογω του down scaling!!


ισως οτι πιο λαθος εχω δει σε looter shooter και loot game γενικοτερα.. τα expedition ειναι στην ουσια σαν τα Rifts του Diablo 3 οσο πιο μεγαλο expedition level παιζεις τοσο πιο καλες οι πιθανοτητες για legendary item κτλ

προτεινω να μην το παιξετε τωρα θελει πολλες αλλαγες για να ειναι fun εγω ενω ψιλο εθιστηκα ειμαι ετοιμος να το κανω uninstall.

/rant over.

απλα δεν ειναι fun οπως ειναι τωρα και εχω μετανοιωσει που επαιξα τοσες ωρες.

θελει πολυ πατσαρισμα για να ισιωσει.

EDIT : ααα και επισης πολλοι παθανε inventory wipe !!!
 
Last edited:

omen

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266
Ok Dio, αυτό στο δίνω: Οι Devs πρέπει να πάνε στο excelάκι τους και να κόψουν ένα (δύο ή τρία...) μηδενικά από τα hit points των αντιπάλων.

Αλλά κριτική του τύπου "έχει υπερβολικά πολλά cutscenes" (όταν ταυτοχρόνως αποθεώνουν τα games του μισομπάνταβου με τα αμέτρητα cutscenes), έ, κάπου καταντά φαιδρό. Και γενικά όλο το "angry" στυλάκι στις κριτικές παιχνιδιών κάπου έχει κουράσει, ας ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.

Προειδοποίηση για επίδοξους παίκτες: ΜΗΝ παίξετε solo αυτό το παίγνιο, γιατί θα βαρεθείτε. Kάντε party ακόμα και με τον John Doe.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
περι cutscenes ισως εχει να κανει και με το ειδος παιχνιδιου η γκρινια.
μια γκρινια που εχω ακουσει ειναι για το always online στο single και στη p2p συνδεση οταν παιζεις coop. κυριως στην p2p συνδεση. προσωπικα δεν εχω παιξει ουτε δευτερολεπτο αλλα εχει σαπισει ο ξα μου και καθε φορα που τυχαινει να μιλαει για το game κραζει την επιλογη τους για p2p.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
@dio666 Thank you! Όσον αφορά τα γραφόμενα σου, μαζί σου στα περί scale down θέματα και στο πως λειτουργούν τα expedition rewards. Πιθανόν να τα αλλάξουν στο μέλλον, να κάνουν πιο ελαστικά τα χρονικά περιθώρια, ίδωμεν.

Όσον αφορά τα disconnects και το lag, αν εξαιρέσεις τις πρώτες ημέρες που γινόταν ένας πανικούλης, αυτά έχουν μειωθεί σημαντικά, δεν αποτελούν πρόβλημα πλέον. Τουλάχιστον στο PC, για το Playstation δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Εκτός και αν εννοείς το lag σε co-op game, όπου εκεί ως p2p, εξαρτάσαι από τη σύνδεση του άλλου.

Πάντως, για το πόσο fun είναι το παιχνίδι είναι καθαρά θέμα οπτικής. Προσωπικά, αν είχα αφιερώσει 70 ώρες σε ένα παιχνίδι, δύσκολα θα το μετάνιωνα αργότερα, γιατί όσο να' ναι, το να καθίσω ν' ασχοληθώ τόσες ώρες, σημαίνει ότι το παιχνίδι κάτι έκανε καλά. Ίσως όχι στο βαθμό που θα περίμενα στο... end-endgame, αλλά σίγουρα στο ενδιάμεσο κατόρθωσε και μου προσέφερε αρκετές ώρες ψυχαγωγίας, που είναι και το ζητούμενο στην τελική.

Αναμφίβολα, το παιχνίδι χρειάζεται δυο-τρία patches ακόμα για να στρώσει τελείως, αλλά σε καμία περίπτωση δε θεωρώ ότι βρίσκεται στην τραγική κατάσταση που περιγράφουν μερικοί στο Steam forum. Εκτιμώ ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο και με την απήχηση που έχει αυτή τη στιγμή, δε νομίζω η People Can Fly και η Square Enix (κυρίως) να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.
 

dio666

Gelatinous Cube
Joined
Jan 3, 2016
Messages
108
Πάντως, για το πόσο fun είναι το παιχνίδι είναι καθαρά θέμα οπτικής. Προσωπικά, αν είχα αφιερώσει 70 ώρες σε ένα παιχνίδι, δύσκολα θα το μετάνιωνα αργότερα, γιατί όσο να' ναι, το να καθίσω ν' ασχοληθώ τόσες ώρες, σημαίνει ότι το παιχνίδι κάτι έκανε καλά. Ίσως όχι στο βαθμό που θα περίμενα στο... end-endgame, αλλά σίγουρα στο ενδιάμεσο κατόρθωσε και μου προσέφερε αρκετές ώρες ψυχαγωγίας, που είναι και το ζητούμενο στην τελική.
κοιτα ξερω ακουγεται λιγο σα να μαι μαζοχας χαχα αλλα εγινε το εξης .

Μισο να ξηγηθω λιγο ! ανηκω στην κατηγορια των hardcore min maxers ειτε ειναι 5 party rpg σαν το baldurs gate ειτε μιλαμε για ARPG τυπου diablo ειτε looter shooter τυπου Destiny κτλ. με πιανει μια μικρη ψυχωσουλα μωρε με το loot και τα builds χαχα

τα παιχνιδια με loot τα παιζω για το end game loop που προσφερουν μεσω συνεχων αναβαθμισεων π.χ. το Diablo 3 το επαιξα γυρω στις 600 ωρες χαχαχα

οποτε εγινε το εξης με το outriders εφτασα end game ωραια μια χαρα το shooting ωραιο το gear οσο προχωρουσε το story και τα builds και ολα καλα..

και μετα αρχισα expeditions τα οποια ειναι 15 επιπεδα κλιμακωτης δυσκολίας οπως ξερεις.. εφαγα 3-4 ωρες στο καθένα χωρίς ομως να ειμαι ικανοποιημένος με το loot που επεφτε γιατι τα legendaries εχουν ΑΚΡΑΙΟ χαμηλο ποσοστο . οποτε επαιξα και αλλο με την ελπιδα οτι στα πιο ψηλα επιπέδα expeditions θα ειναι καλύτερα τα πραγματα.. και ετσι εφτασα τις 60-70 ωρες χωρις ομως να δω φως ..

οκ στ0 expedition 14 που παιζω τωρα ειναι καπως οκ τα πραγματα με 20 % για legendary drop σε καθε πιστα αλλα αν σκεφτεις οτι παιρνει 15-20 λεπτα το κάθε run και αμα το κανεις fail δεν εεχει loot καταλαβαινεις οτι αρχίζει και γίνεται κουραστικο και μη ελκυστικό προς τον παικτη.


ελπιζω να καταλαβαίνεις πως το εννοω γιατι δεν κράζω για να κράξω δε καμία περίπτωση !
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Σαφέστατος!

Πάντως θέματα τύπου χαμηλό drop-rate και παρεμφερή, νομίζω διορθώνονται εύκολα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από το community του παιχνιδιού πως θα αντιδράσει στις όποιες αλλαγές.
 
Top Bottom