Πωλειται Core i5 2500k 3,3ghz 12 GB DDR 3 1600 MHZ ASUS P8P67LE 200 Ευρω!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
<blockquote><br><blockquote><br>lol για παιχνίδια που δεν πλήρωσες έπρεπε να πουλήσεις 100+ <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> wtf?</blockquote><br><br>μπορει να χει μεσα εκτος απο παιχνιδια και τιποτα καλλιτεχνικα βιντεο με ελαφρα ντυμενες κορασιδες  :silly:<br></blockquote><br><br>σωστά εχεις δίκιο.  ανεκτίμητη αξία αυτά  :rolleyes:
 
<blockquote><br><blockquote>ο 2500Κ μεταχειρισμενος βρισκεται σε τιμες κατω απο 60 ευ πλεον...</blockquote><br><br>Χάρη μόνο εδώ θα διαφωνήσω, αν βέβαια μιλάς για Ελλάδα πάντα. Δε τον έχω δει πουθενά ούτε καν στα 60€.<br></blockquote><br><br>..o 60αρης εφυγε πριν καμια ωρα<br><br>αυτος ουτε στα 50 δε θα φτασει κ κλεινει σε 15 λεπτα <br>http://www.ebay.com/itm/Intel-Core-i5-2500-2500K-3-3GHz-LGA1155-Used-good-condition-/282473287710?hash=item41c4b8501e:g:f5MAAOSwfpVZFKKS<br><br>και εχει κ καμποσους στα αμαζον σε παραπλησιες τιμες χωρις bidding<br>Εχεις δικιο ως προς το οτι δεν ειναι απο Ελλαδα , αλλα απλα εγω θελω να δειξω τη ταση που εχουν πλεον οι τιμες σε αυτη τη cpu<br><br>Mη ξεχναμε πως μιλαμε για επεξεργαστη 3 γενεων πισω πλεον κ που ειναι στα επιπεδα ενος fx8320 - καινουργιος κανει τωρα κατι παραπανω απο 100 , οποτε κ δεν εχει κανενας λογο να προτιμησει εναν επεξεργαστη πενταετιας χρησιμοποιημενο στην ιδια τιμη απο εναν καινουργιο με εγγυηση
 
Σρέντερ, αισθάνομαι ότι ζω σε κάποιο χωροχρονικό loop και επαναλαμβάνονται οι συζητήσεις μαζί σου. Μετά είδα ότι έχω ξαναποστάρει στο συγκεκριμένο thread...<br><br>Θα συμφωνήσω με τα γραφώμενα του devilride και των άλλων παιδιών.<br><br>Η αξία του επεξεργαστή σου είναι στα ~60€. Ρίξε μια ματιά στο ebay.<br><br>H motherboard δεν ξέρω στα πόσα είναι αλλά, ρίξε μια ματιά στο ebay επαναλαμβάνω.<br><br>Η αντικειμενική αξία του σκληρού σου δίσκου έχει αξία 0€. Γιατί το έτος 2017 κάποιον να θέλει να έχει, έστω και τζάμπα, έναν μεταχειρισμένο 320άρι ide? Επειδή έχει μέσα κάποια παιχνίδια? <br>Ρίξε μια ματιά γύρω σου και δες σε τι site έχεις απευθύνει την αγγελία σου.<br><br>Αν βρεις κανένα κορόιδο να του το πασάρεις στο δρόμο, καν&#039; το.<br>Αλλά μην το ψάχνεις εδώ!
 
Παιχνίδια που πολλάκις έχει ομολογήσει ότι είναι σπασμένα, ενώ το σκληρός είχε περάσει μία ταλαιπωρία από 1000+ malware όταν κόλλησε "κάτι". <br><br>Shredder, ο τεχνικός σου σε πείραζε για την ιστορικότητα του κουτιού σου. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, γιατί τον εμπιστεύεσαι 100%, αλλά αυτό το κουτί μπορεί να γίνει δωρεά και μόνο σε κάποιο μουσείο. Δεν θα στο αγοράσει κανείς για πάνω από 10€.
 
Το μουσειο δεν τον ηθελε γιατι δεχεται μονο pc ττου 1990 η παλαιοτερα. Αν ξερετε κανα κονσολα θα μπορουσα να του τα πουλησω. Με 150 ευρω και μετα βαζει μια GTX 1060 στα 300 ευρω και ετσι με 450 ευρω θα εχει pc καλυτερο απο την κονσολα και θα μαθει τι σημαινει pc gaming!
 
Στο Ινζόμνια τα έχεις βάλει;
 
μετα τη νιγηριανη απατη ...ερχεται η αντιστοιχη σρεντερικη  :spiteful: :spiteful:<br>ελα παρε το καλο το δισκο το φουλ παιχνιδι γεμισμενο.. :pP
 
<blockquote><br>Στο Ινζόμνια τα έχεις βάλει;<br></blockquote><br><br>Ας είμαστε σοβαροί.
 
Back
Top