Έχω διαθέσιμες κάποιες κάρτες γραφικών προς πώληση. 1080ti(s), 1x 1070ti, 2 x Vega56(η μία είναι η micro αν θυμάμαι καλά), 1 x Vega64
2 PSU Be quiet Dark power pro 11 1000W
1 PSU coolermaster maker 1200W
Σε όλα υπάρχουν όλα τα παρελκόμενα, αποδείξεις κτλ, (αν θυμάμαι καλά η 1070τι και οι Vega έχουν ακόμα εγγυήσεις κατασκευαστή.
To hardware βρίσκεται στην Αθήνα. Στέλνω όπου χρειαστεί (αν θέλετε με αντικαταβολή το κόστος επιβαρύνει τον παραλήπτη)
Τιμές συζητήσιμες (€ ή crypto)
Πρέπει να σας πω ότι έχουν χρησιμοποιηθεί σε crypto-mining αλλά με αγάπη και προδέρμ. Καλή ψύξη και χαμηλό power usage<60%, χωρίς bios mods
Αν τυχόν κάποιος ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες σχετικά με υλοποιήσεις και τιμές ας μου στείλει pm εδώ ή μέσω steam-discord
Προς το παρών το ποστάρω μόνο εδώ σε λίγες μέρες θα μπει και σε άλλα sites.
Merci
2 PSU Be quiet Dark power pro 11 1000W
1 PSU coolermaster maker 1200W
Σε όλα υπάρχουν όλα τα παρελκόμενα, αποδείξεις κτλ, (αν θυμάμαι καλά η 1070τι και οι Vega έχουν ακόμα εγγυήσεις κατασκευαστή.
To hardware βρίσκεται στην Αθήνα. Στέλνω όπου χρειαστεί (αν θέλετε με αντικαταβολή το κόστος επιβαρύνει τον παραλήπτη)
Τιμές συζητήσιμες (€ ή crypto)
Πρέπει να σας πω ότι έχουν χρησιμοποιηθεί σε crypto-mining αλλά με αγάπη και προδέρμ. Καλή ψύξη και χαμηλό power usage<60%, χωρίς bios mods
Αν τυχόν κάποιος ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες σχετικά με υλοποιήσεις και τιμές ας μου στείλει pm εδώ ή μέσω steam-discord
Προς το παρών το ποστάρω μόνο εδώ σε λίγες μέρες θα μπει και σε άλλα sites.
Merci
Last edited: