[ΠΩΛΗΣΗ] The Black Mirror + The Next BIG Thing + Mortal Kombat 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

manos426f

Lich
Staff member
Πωλούνται <u>ως πακέτο</u> τα παρακάτω παιχνίδια απ&#039; την προσωπική μου συλλογή:<br><br>- The Black Mirror (Win 98/2000/ME/XP)<br>2 CD (υπεράριστη κατάσταση), σε jewel case, με 26σέλιδο μικρού μεγέθους manual που έχει και ρόλο front insert, back insert, καθώς και χαρτί με τον κωδικό ενεργοποίησης. <br><br>- The Next BIG Thing (Win XP/Vista/7)<br>1 DVD (άριστη κατάσταση), σε DVD case, με 16σελιδο manual και κωδικό ενεργοποίησης στο πίσω μέρος αυτού.<br><br>- Mortal Kombat 3 (Win 95)<br>1 CD (άριστη κατάσταση), σε jewel case, μαζί με front και back insert.<br><br><u><b>ΠΡΟΣΟΧΗ</b></u>, καθώς τα παιχνίδια είναι αρκετά παλιά, πιθανότατα δε τρέχουν σωστά σε Win 8.1/10, εξ&#039; ου και σε παρένθεση αναφέρονται τα λειτουργικά που επισήμως υποστηρίζουν. Η τιμή που τα δίνω είναι μόλις <b><u><span style="color:#ff0000">18€</span></u></b> και για τα τρία, με παράδοση στον σταθμό ΗΣΑΠ Περισσού-Άνω Πατησίων. Σε περίπτωση αποστολής τους στην επαρχία το συνολικό ποσό, μαζί με τα έξοδα, θ&#039; ανέλθει στα 20€, τα οποία και θα κατατεθούν σε αριθμό λογαριασμού τραπέζης Eurobank. <br><br>Αν κάποιος επιθυμεί φωτογραφίες, μπορεί να μου το ζητήσει και θα φροντίσω ν&#039; ανεβάσω σύντομα.

<strike>Με ψηνει.</strike> <br>αν δεν βρηκες αγοραστη, θα τα τσιμπησω εγω. το κακο ειναι οτι δεν μπορω να τα παραλαβω, αν τα στειλεις με ταχυδρομειο, θα τα βουτηξουν στο φτερο οι ταχυδρομικοι. θα πρεπει να κανονισω με τον αδερφο μου.<br><br>το black mirror ειναι αυτο που με εβαλε στη πριζα. τα μορταλ κομπατ ειναι για τα μπιντζιρικια  :pP

Back