What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
τελικά όντως ο Κασσελάκης θα τους διαγράψει όλους :p

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Όλους τους "αριστερούς". Το πλάνο είναι να φτιάξει το δημοκρατικό μπλοκ αμερικανικού τύπου.

Όπου στο σκηνικό με τον Πολάκη ο μόνος σεξιστικός λόγος ήταν αυτός της Λινού. Αλλά καλό παιχνίδι έπαιξε κι αυτή, την ώρα που ο Πολάκης αποκρυστάλλωσε πλήρως την καταστροφή που φέρνουν οι αλλαγές της ΝΔ στο ΕΣΥ, τα τούμπαρε τελείως.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
ενταξει, μιλαμε για φαιδρο σκηνικο. υπηρχαν χιλιες αφορμες πιο σοβαρες αν ηθελε ο κασελ να φαει τον πολακη.
σεξιστικο επισης, απ οτι καταλαβαινω, ειναι κατι οταν εχει αναφορά/θίγει καποιον σε σχεση με το φυλο του.
εδω απ οτι ειδα εκανε ο πολακης μια αναφορα εκνευρισμενη του τυπου: "μην κανεις γκριματσες υποτιμητικες και απαξιωτικες οταν μιλαω" σε ελευθερη μεταφραση. αρα πες το αν το θεωρεις ετσι, αγενη/αποτομη συμπεριφορα. σεξιστική, οχι.

καλα να παθει ομως ο πολακης που στηριξε αυτον που στηριξε ετσι οπως τον στηριξε. ηταν τεραστιο λαθος του και φαινοταν απ την αρχη.

εντιτ: μιλαμε για τρελλα πραγματα, πραγματικα. μεσα στη βουλη εχουν γινει πολυ χειροτερα σκηνικα, και δεν κουνηθηκε φυλο, μην θυμηθουμε τον αλλον που βαραγε την κουδουνα και απλα φωναζε: φρουρα, φρουρά.
κι εδω τωρα ο προεδρος της βουλης λεει μηνυσιμα και πολιτικα (και προσωπικα) χυδαία πραγματα για τον πολακη, πολυ χειροτερα απ οσα ειπωθηκαν στο επεισοδιο που υποτιθεται οτι εδωσε την αφορμη...

Last edited:

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
πολύ καλά τα είπε ο Χειρομαλάκτης.

Για εμένα το συγκεκριμένο ήταν μια σημαντική ήττα όλων των αντιπολιτευόμενων κομμάτων. Συστρατεύθηκαν με την ΝΔ και δη με τον Τασούλα που επί προεδρίας του έχουν γίνει τα αίσχη μέσα στην Βουλή, τόσο σε θεσμικό/συνταγματικό επίπεδο όσο και σε ανθρώπινο για κάτι που ήταν απλώς η αφορμή, ώστε να απομακρυνθεί η κουβέντα από τα ουσιώδη και να απομακρυνθεί αυτός που ενοχλούσε τον ΣΥΡΙΖΑ και την επιτροπή.

Αυτοί όμως που έκαναν την επικότερη μαλακία ήταν οι κκεδες. Όχι τόσο για το οτι συμφώνησαν με τον Τασουλα αλλά γιατί τηρούν σιγή ισχύος εδώ και καιρό για τα όσα λαμβάνουν χώρα εντός των συνεδριάσεων, ναι βλέπω πολλές από αυτές και θυμήθηκαν να σηκωθούν από την καρέκλα τους τώρα, όταν σε πιο σοβαρά θέματα δηλώνουν παρόν και απών. Για εμένα έφαγαν άκυρο.

Οι χυδαίες επιθέσεις των κυβερνητικών που παίζουν τους τελευταίους μήνες, ακόμη και απέναντι σε συλλόγους εργαζομενων, πέρασαν στα ψιλά ή σε κάτι γωνιές του ριζοσπάστη, η αντίδραση του Πολάκη όμως πρέπει να τιμωρηθεί.
Η μπάλα χάθηκε από τότε που άλλαξαν θέση τον Παφίλη και έβαλαν τον Καραθανασόπουλο. Βέβαια και το ΚΚΕ βολεύεται με αυτήν την κατάσταση γιατί του ανοίγει δρόμο ώστε να ισχυροποιηθεί στους εργασιακούς αγώνες. Έχει άλλη προβολή ο έξω αγώνας από τον μέσα.

Ολόκληρη η τοποθετηση με την φερόμενη επίθεση στο 10ο λεπτό.

Last edited:

nitro912gr

Tarrasque
δεν ήξερα που να το γράψω, απλά μιας και η χριστοπαναγία για την ΝΔ πάει σύννεφο από την στιγμή που το έμαθα, σκέφτηκα να γκρινιάξω εδώ.

Λοιπόν που λέτε σήμερα έμαθα ότι για να κόψω τιμολόγιο προς το δημόσιο ή το δήμο, δεν μπορώ να το κάνω μέσα από το δημόσιο και δωρεάν mydata που υποτίθεται μας παρέχουν για να γλιτώσουμε επιπλέον κόστη, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσω τρίτη εταιρία και τιμολογιακό λογισμικό, πιστοποιημένη να ανεβάζει τα τιμολόγια σε μια άλλη πλατφόρμα, για να μπορεί να τα δει ο φορέας στον οποίο κόβεις τιμολόγιο!

γμτχσ μητσοτάκη

μιλάμε τώρα για το ένα τιμολόγιο κάθε τόσο που κόβω στον τοπικό δήμο και που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και το τελευταίο για κάτι domain που εξυπηρετούσα μέχρι τώρα. Μου ζητάνε να πληρώσω τρίτη εταιρία, για να τους κόψω τιμολόγιο... δε το πιστεύω αυτό το πράγμα...

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Δεν ξέρω ακριβώς το καθεστώς σου, αλλά αν τα περάσεις έξοδα, από τιμολόγιο που θα κόψει ο τρίτος, δεν θα προσμετρηθούν στο τελικό σου ισοζύγιο για την φορολογική δήλωση;
Άλλη σκέψη είναι να τα περάσεις στο τιμολόγιο, ήτοι μετακυλισεις το κόστος στον πελάτη. Τουλάχιστον εγώ σε ότι αφορά παρόμοια κόστη πάντα έτσι κάνω.

nitro912gr

Tarrasque
Δεν ξέρω ακριβώς το καθεστώς σου, αλλά αν τα περάσεις έξοδα, από τιμολόγιο που θα κόψει ο τρίτος, δεν θα προσμετρηθούν στο τελικό σου ισοζύγιο για την φορολογική δήλωση;
Άλλη σκέψη είναι να τα περάσεις στο τιμολόγιο, ήτοι μετακυλισεις το κόστος στον πελάτη. Τουλάχιστον εγώ σε ότι αφορά παρόμοια κόστη πάντα έτσι κάνω.
αν δεν περάσει από εφαρμογή τιμολόγησης παρόχου με ειδική άδεια για τιμολόγια δημοσίου, δεν εμφανίζεται στο λογιστήριο του δήμου και δεν πληρώνομαι.

Το κόστος δε μπορώ να το αλλάξω τώρα, έχω δώσει προσφορά και έχω πάρει απευθείας ανάθεση, έχω περιθώριο να "φάω" 50-100€ για να πληρώσω αναποδιές αλλά θα βρω κάτι που να μην πουλάει πακέτο ετήσιο; Τελευταία φορά που κοίταξα πούλαγαν μόνο ετήσια πακέτα με 500+ € κόστος... κάτι τέτοιο θα με οδηγήσει στο να ακυρώσω την προσφορά μου και να δω αν μπορώ να το πασάρω αλλού σαν δουλειά.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member

nitro912gr

Tarrasque
Βασική λογική μέσου πολιτικού της ΝΔ βασικά.

staycation, μην πάτε ρε μπλεμπέοι στα νησιά να πάνε οι τουρίστες, μην κυκλοφορείτε και ενοχλείτε τους τουρίστες, μην έχετε σπίτι για να μπορέσουμε να έχουμε AnB για τους τουρίστες, γενικά αν δεν σας πηδάγαμε στους φόρους θα προτιμούσαμε να πεθάνετε.

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Αφού δεν τους παίρνετε με τις πέτρες, φάτε χώμα. Τόσα θρεπτικά στοιχεία έχει εξάλλου. Φάτε και τον νεκρό παππού σας στον τάφο για να έχετε ένα δροσερό κρεββάτι τις ημέρες του καύσωνα.
Το σωστό βέβαια θα ήταν να φάτε κάναν πλούσιο.

Εγώ βγάζω την ουρά μου απέξω γιατί έτσι όπως τα έκανα πλέον δεν ανήκω σε κανένα κράτος.

nitro912gr

Tarrasque
Αφού δεν τους παίρνετε με τις πέτρες, φάτε χώμα. Τόσα θρεπτικά στοιχεία έχει εξάλλου. Φάτε και τον νεκρό παππού σας στον τάφο για να έχετε ένα δροσερό κρεββάτι τις ημέρες του καύσωνα.
Το σωστό βέβαια θα ήταν να φάτε κάναν πλούσιο.

Εγώ βγάζω την ουρά μου απέξω γιατί έτσι όπως τα έκανα πλέον δεν ανήκω σε κανένα κράτος.
Μόνη μας πατρίδα τα παιδικά μας χρόνια; :p

vtheofilis

Death Knight
@nitro912gr εγώ πάντως έκοψα κανονικά τιμολόγια στην εταιρεία διαχείρισης του Σπηλαίου Αλιστράτης ( στο δημόσιο ανήκει ) μέσω mytimologio την άνοιξη. Φορολογική ενημερότητα φρόντισε να έχεις.

nitro912gr

Tarrasque
@nitro912gr εγώ πάντως έκοψα κανονικά τιμολόγια στην εταιρεία διαχείρισης του Σπηλαίου Αλιστράτης ( στο δημόσιο ανήκει ) μέσω mytimologio την άνοιξη. Φορολογική ενημερότητα φρόντισε να έχεις.
δεν πρέπει να έχουν περάσει όλες οι υπηρεσίες/δήμοι, η σύζυγος έκανε μαθήματα στο ΔΙΕΚ πχ και έκοψε κανονικά από το mydata.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι έκαναν άραγε οι μικροεργολάβοι γύρω γύρω που είναι κάτι μπάρμπες στα 60 φεύγα και δεν έχουν ιδέα από όλα αυτά.

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Πληρώνουν χρυσό τον λογιστή.
Όπως τον πληρώνουν και για να τους εκτυπώσει από το gov το πιο απλό έντυπο.

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Άντε να τελειώσει το φανταρικο (διακοπάρες) για να τρέξουμε στα λιβάδια της Gotland, αναμοχλεύοντας τη σκηνή του Ελλάνιου τόπου.
Ως τότες όμως, θα πρέπει να υποστώ την ανάπτυξη 3.0 και τον καφενέ των 300 που εξελίσσεται για μια χούφτα δολάρια κάτω από το πανηγυριώτικο τραπέζι.

vlad

Half-Ogre
Approval of the Admiral
Όπως τον πληρώνουν και για να τους εκτυπώσει από το gov το πιο απλό έντυπο.

Εναλλακτικά μπορούν να αγοράσουν έναν εκτυπωτή και να το εκτυπώσουν μόνοι τους. Επίσης μπορούν να περάσουν το αρχείο σε ένα φλασάκι, cd, dvd, floppy 1.44, dropbox, mail στο κινητό και να πάνε σε ένα βιβλιοπωλείο να το εκτυπώσουν εκεί, πάλι 50 λεπτά θα πληρώσουν.
Ο μλκς ο λογιστής γιατί να το κάνει τζάμπα; Αν έρθουν 10 άτομα και ζητήσουν μια εκτύπωση το εκκαθαριστικό τους (επειδή προφανώς την αρχική κάπου θα την έχουν βάλει και που να ψάχνουν τώρα) βγαίνουν 40 σελιδούλες. Δεν είναι και λίγο.

Top Bottom