τελικά όντως ο Κασσελάκης θα τους διαγράψει όλους
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!αν δεν περάσει από εφαρμογή τιμολόγησης παρόχου με ειδική άδεια για τιμολόγια δημοσίου, δεν εμφανίζεται στο λογιστήριο του δήμου και δεν πληρώνομαι.Δεν ξέρω ακριβώς το καθεστώς σου, αλλά αν τα περάσεις έξοδα, από τιμολόγιο που θα κόψει ο τρίτος, δεν θα προσμετρηθούν στο τελικό σου ισοζύγιο για την φορολογική δήλωση;
Άλλη σκέψη είναι να τα περάσεις στο τιμολόγιο, ήτοι μετακυλισεις το κόστος στον πελάτη. Τουλάχιστον εγώ σε ότι αφορά παρόμοια κόστη πάντα έτσι κάνω.
Μόνη μας πατρίδα τα παιδικά μας χρόνια;Αφού δεν τους παίρνετε με τις πέτρες, φάτε χώμα. Τόσα θρεπτικά στοιχεία έχει εξάλλου. Φάτε και τον νεκρό παππού σας στον τάφο για να έχετε ένα δροσερό κρεββάτι τις ημέρες του καύσωνα.
Το σωστό βέβαια θα ήταν να φάτε κάναν πλούσιο.
Εγώ βγάζω την ουρά μου απέξω γιατί έτσι όπως τα έκανα πλέον δεν ανήκω σε κανένα κράτος.
δεν πρέπει να έχουν περάσει όλες οι υπηρεσίες/δήμοι, η σύζυγος έκανε μαθήματα στο ΔΙΕΚ πχ και έκοψε κανονικά από το mydata.@nitro912gr εγώ πάντως έκοψα κανονικά τιμολόγια στην εταιρεία διαχείρισης του Σπηλαίου Αλιστράτης ( στο δημόσιο ανήκει ) μέσω mytimologio την άνοιξη. Φορολογική ενημερότητα φρόντισε να έχεις.
Όπως τον πληρώνουν και για να τους εκτυπώσει από το gov το πιο απλό έντυπο.