Πωλούνται antminer s9 s7 D3 L3+ avalon a6 pinidea dr100 innosilicon a5 Ebang 9th

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

chris_pap

Commoner
Τελευτέα ενημέρωση 24/01/2018  Πωλούνται Antminers s9 (μεγάλο απόθεμα), D3, L3+, pinidea DR100, innosilicon A5 dashmaster, Ebang 9TH/s. &#039;Ολα ειναι με τα γνήσια psu τους (τροφοδοτικά) που προτείνει η εταιρεία. Οι συσκευές θα δοκιμαστούν για τουλάχιστον 24 ωρες με την παραλαβή τους, ώστε να ελενχθεί η λειτουργία και η απόδοσή τους. Λόγο αυξημένης ζήτησης πλέον υπάρχει η δυνατότητα να γίνετε παραγγελία για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά ώστε να ελαχιστοποιείται ο χρόνος αναμονής. Για κάποια μηχανήματα θα ζητηθεί ενα μικρό ποσό σαν προκαταβολή. Ονομάζομαι Δημήτρης και το e-mail εποικινωνίας είναι [email protected] Το τηλέφωνο εποικινωνίας  ‎‎‎‎‎‎‎‎‎6985765203 για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε.<br><br>***   Μεγάλο απόθεμα σε stock antminer s9 etoimoparadota, η τιμή διαμορφώνετε ανάλογα με την τιμή του BTC.  ***<br><br><br>*Μερικές πληροφορίες για τα μηχανήματα <br>Μέσος όρος αναμονής για την παράδοση των μηχανημάτων τα οποία δεν υπάρχουν stock ειναι λιγότερο απο 2 βδομάδες.<br>S9 με 13.5TH/s κατανάλωση 1500W τιμή **** Μεγάλο απόθεμα <br>D3 με 19gh/s κατανάλωση 1200W τιμή 1500euro<br>l3+ με 504mh/s κατανάλωση 900W τιμή ****<br>DR100 με 21gh/s κατανάλωση 900W τιμή 2200euro<br>INnosilicon a5 dashmaster με 30gh/s kai overclock 38gh/s κατανάλωση 700W τιμή 3000euro<br>--Τιμή συζητήσιμη για μεγαλύτερες παραγγελίες σε ολα τα μοντέλα και δυνατότητα αποστολής σε ολή την Ελλάδα και Ευρώπη--<br>Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τιμή, τρόπο αποστολής, τρόπο πληρωμής καλέστε με στο κινητό ή αφήστε μου e-mail με το κινητό σας και θα σας καλέσω εγώ άμεσα.

Updated. Μεγάλο απόθεμα σε stock new antminer s9. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου.<br>

Back