εξαιρετικο τοπικ!!..μακαρι να μπορουσα να σου δωσω κ αλλα θενκ γιου..
να δωσω κ εγω τα 2 μου σεντ
Α ...το βραδυ κανω το βρυκολακα με προυποθεση την επομένη να εχω καποιο ρεπο...κ να μην ειχα μια κουραστικη μερα πριν ..
αλλιως δε παιζει τιποτα ( εχω να παιξω αυτη τη στιγμη πανω απο ενα μηνα!!)..
Β ..η μικρη μπορει να μπει σιφουνας στο γραφειο κ μετα να ψαχνω κουτια,καλωδια,ηχεια σε χρονο dt μονο κ μονο για να τα βρω σε...δοσεις σκορπισμενα!! :facepalm: :facepalm: οποτε οπως καταλαβαινεις πρεπει να κοιμαται κ εκεινη!! :thumbsup:
..τρανο παραδειγμα το αυτοκινητακι που της πηραμε...μεχρι κ ραδιοφωνακι με ηχεια (στερεο παρακαλω) εχει μεσα κ ειχα βρει κ τροπο να της κοτσαρω κ ενα αχρηστο mp3 player μεσα να ακουει maiden the way is meant to be :mosh: ...ΟΜΩΣ :
o tarzan ( βλεπε μπεμπα μου ) καταφερε κ ανοιξε το καπω,αρπαξε τα καλωδια και εφτιαξε με αυτα μπουκετο :blink: :blink: ..
Γ ..απο την αλλη εχουμε ενημερωσει απο τις πρωτες ημερες συνυπαρξης την μελλοντικη ( δεν το ξεραμε τοτες :lol: :lol: - ισχυει για καθε wannabe κ μη ) συζυγο πως θελουμε καποιες ωρες να παιζουμε ωστε να μην εχουμε γκρινιες - ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ - την ενθαρρυνουμε να παιζει κ εκεινη μαζι μας
( χαρακτηριστικα την αφηνουμε να κερδιζει στο φιφα...στο ΜΚ...κ να μαθει να παιζει χαζοχαρουμενα πλατφορμερσ ολο χαρα κ χρωματα ( σωτηριο πραγμα που θα σου εξασφαλισει ευνοικες προυποθεσεις για τα μελλοντικα σου upgrade )
Δ ...οταν ερθει αυτη η ωρα κανουμε το παιχνιδι τις τελευταιες φορες φρικτα unplayable - πως αλλιως να δικαιολογησουμε οτι ειναι ωρα αναβαθμισης γιατι μετα το τελευταιο update toy παιχνιδιου εγινε...ΒΑΡΥ..πως νομιζεις οτι ηρθαν οι 480 , οι 580 , οι 770:::..ΕΕΕΕ:::...πως::

Εξηγουμαι : προ εναρξης του παιχνιδιου της γυναικος
- σκαναρει ο νορτον
- το recuva κανει αχρηστο deep scan σε καθε δισκο σου για αρχεια που ετσι κ αλλιως δε θα ανακτησεις :spiteful: :spiteful:
-δουλευει το utorrent
-κανεις video editing με το camtasia
-ο firefox εχει ανοικτες καμια 15αρια σελιδες
μ'αυτα κ μ'αυτα ο ανοητος ηρωας του παιχνιδιου ειναι πιο αργος κ απο το replay κ το framerate σου θυμιζει s3 virge να προσπαθει να τρεξει quake σε αναλυση μεγαλυτερη του 320χ200..
...ετσι λοιπον ψηνω τον τελευταιο καιρο κ την αποστρατευση των 770...
<span class="bbcode_spoiler"> ηρθε η ωρα να μπουν δυο 980 :cheers: </span>