Πρόταση για εξωτερικό σκληρό δίσκο 2-3 ΤΒ?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Chosen Undead

Death Knight
Tι μου προτείνετε να πάρω με budget 50-70 ευρώ?

Η χρήση του θα είναι καθαρά για αποθήκευση σειρών. Είχα δύο 500ρηδες και φούλαραν. Ενας Lacie και ένας Pleomax. Western Digital απορρίπτεται εκ των προτέρων γιατί έπαθα χοντρή ζημιά που χάλασε και έχασα ότι mp3 είχα. Σκεφτόμουν να πάρω seagate γιατί έχω έναν για ταινίες και έχει αποδειχθεί πολύ καλός. Εσείς τι λέτε?

[quote quote=499219]Tι μου προτείνετε να πάρω με budget 50-70 ευρώ? Η χρήση του θα είναι καθαρά για αποθήκευση σειρών. Είχα δύο 500ρηδες και φούλαραν. Ενας Lacie και ένας Pleomax. <strong>Western Digital απορρίπτεται εκ των προτέρων</strong> γιατί έπαθα χοντρή ζημιά που χάλασε και έχασα ότι mp3 είχα. Σκεφτόμουν να πάρω seagate γιατί έχω έναν για ταινίες και έχει αποδειχθεί πολύ καλός. Εσείς τι λέτε?[/quote]

Μήπως έτυχε; Έχω 4 και δεν έχει πάθει κανείς τίποτα. Τους 2 μάλιστα, τους έχω κοντά 10 χρόνια (τους συγκεκριμένους βέβαια δεν τους χρησιμοποιώ πλέον, αλλά δουλεύουν κανονικότατα). Και από γνωστούς που ξέρω, κανείς δεν είχε πρόβλημα με WD.

WD...ειλικρινα σουπερ...

..

chosen , ξερεις τι εφτιαχνε η WD πριν περασει στους σκληρους δισκους???

..εφτιαχνε μετρονομους...

...

...κ μετα το περασε σα feature στους δισκους της!!

Τυχαίνει, όπως γίνεται άλλωστε με όλους τους δίσκους. Όπως και να 'χει, ό,τι και να πάρεις, φρόντιζε να κρατάς backups των σημαντικών αρχείων για σένα. Τα MP3 τα ξαναβρίσκεις, αλλά προσωπικές φωτογραφίες, βίντεο, εργασίες, άρθρα κλπ, καλή τύχη :(

Την έχω πάθει με δύο εσωτερικούς WD. Ο πρώτος δεν θυμάμαι αν είχε χρώμα (blue, black, κλπ), ο δεύτερος είναι ένας Blue 1TB που απλά κάθεται μέσα στο κουτί γιατί κουράστηκα να ασχολούμαι μαζί του. Από την άλλη, έχω αρκετά χρόνια έναν 500άρι Black για εγκατάσταση προγραμμάτων, ο οποίος δεν έχει μασήσει ακόμα (μην τον ματιάσω κιόλας).

Τώρα στους εξωτερικούς, δεν ξέρω τι παίζει και τι θεωρείται καλό.

Aυτόν σκέφτομαι να αγοράσω https://www.skroutz.gr/s/7092520/Seagate-Expansion-Portable-2TB-STEA2000400.html

να σου πω....

το eshop εχει σε προσφορα 4 τερα με 20 ευρω περιπου παραπανω...

για δες το

https://www.skroutz.gr/s/8691168/Maxtor-M3-Portable-2TB.html#reviews

Φορητός,αθόρυβος, αρκετά γρήγορος.

Back