Prepaid Πειραιώς

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Παιδιά όσοι είχατε prepaid αγροτικής ξέρετε πως πλέον έγινε Πειραιώς. Πήγα χθες σε ΑΤΜ να μεταφέρω λεφτά από τον λογαριασμό μου στη prepaid και έχασα τη μπάλα. Όσο ήταν αγροτική είχε επιλογή να μεταφέρεις φράγκα στη prepaid μέσω ΑΤΜ, στις διαθέσιμες επιλογές.

Τώρα με τη Πειραιώς δε μπόρεσα να βρω τέτοια επιλογή στο ΑΤΜ. Έχει προσπαθήσει κανείς; Γίνετε ή πρέπει να στηθώ στο ταμείο;

Την είχα πατήσει κι εγώ έτσι, κι έτρεχα μες στο βράδυ να βρω περίπτερο ανοιχτό για να βρω paysafe κάρτες και να αγοράσω το Shadowrun Returns. Απ'ότι φαίνεται, για να φορτώσεις χρήματα στην "αναβαθμισμένη prepaid ATE-Πειραιώς" πρέπει αναγκαστικά να σταθείς στην ουρά στα γκιζέ. Επί του παρόντως δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει αυτό μέσω ΑΤΜ.

Ο ορισμός του πισωγυρίσματος, ο εξαγοραστής να παρέχει χαμηλότερη ποιότητα υπηρεσιών από τον εξαγοραζώμενο. Γαμημένοι Βαρδινογιάννηδες.

Τσοκ, με αφηνεις αφωνο με την πληροφορια αυτη!
δεν ηξερα οτι η αγροτικη ειχε τετοια υπηρεσια!
την ειχα στο μυαλο μου, ως την χειροτερη τραπεζα EVER!!!!
EVER ομως!

Δεν ξέρω για εξωτερικό ΑΤΜ, αλλά μερικά καταστήματα της Πειραιώς, έχουν ένα "καλύτερο" μηχάνημα μέσα που σου επιτρέπει να κάνεις καταθέσεις κλπ πολλά διάφορα γλιτώνοντας την ουρά. Δοκίμασέ το και αυτό να δεις αν πιάνει. Μέχρι και ενημέρωση βιβλιαρίου έχει, για όσους θέλουν. Με βόλεψε πολύ εμένα, αλλά δεν έχω prepaid και δεν ξέρω αν πιάνει.

Eγω εχω winbank στην πειραιως και με την virtual prepaid κανω την δουλεια μου μια χαρα.

Back