What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Προτάσεις για ταινία

Great0ldOne

Kraken
Staff member
η παλιά μούμια το μόνο πρόβλημα που είχε ήταν τα άθλια CGI του Scorpion King.

Λάθος μούμια. Προφανώς όλοι εννοούμε την πρώτη, την ορθόδοξη, καμία από τις επόμενες δεν την έφτασε ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Fun fact που με είχε εντυπωσιάσει όταν το συνειδητοποίησα, είναι πως η ηθοποιός που παίζει την ANΑΞΟΥΝΑΜΟΥΝ παραπάνω έπαιξε λίγα χρόνια αργότερα την αγαπητή Μάρτα στις πρώτες σεζόν του Arrested Development.

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Fun fact που με είχε εντυπωσιάσει όταν το συνειδητοποίησα, είναι πως η ηθοποιός που παίζει την ANΑΞΟΥΝΑΜΟΥΝ παραπάνω έπαιξε λίγα χρόνια αργότερα την αγαπητή Μάρτα στις πρώτες σεζόν του Arrested Development.

Κι εγώ που νόμιζα ότι θα έλεγες πως ήταν παίκτρια του Μπιτς Βόλεϊ... :Ρ

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member

Joaquin Phoenix has dropped out of Todd Haynesuntitled gay romance film, just five days before filming was set to begin in Mexico, Variety has confirmed.

Phoenix had developed the screenplay for the detective love story with Haynes and Jon Raymond. A source close to the production tells Variety the actor got “cold feet.” Entire sets had been built in Guadalajara before Phoenix made the last-minute decision to exit the film.

Representatives for Haynes and Phoenix did not immediately respond to Variety‘s request for comment.

Hinged on Phoenix’s casting, the movie, produced by Killer Films and backed by sales agent MK2 Film, had already sold to international distributors ahead of production. Sources tell Variety the project is in peril, indicating that Phoenix’s role cannot be recast. The crew is now out of work, and stakeholders in the film still need to be paid. Losses could exceed seven figures.

Παράξενο το ότι "δε μπορεί να γίνει recast ο ρόλος του Φοίνιξ".

Great0ldOne

Kraken
Staff member
Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, χάθηκαν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί; Εκτός κι αν εννοεί ότι ασφαλιστήρια συμβόλαια, ρήτρες και λοιπή χαρτούρα απαιτούν συγκεκριμένα τον Φοίνιξ (κάτι που αν ισχύει, πρέπει να έβαλε το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη για να σπάσει το συμβόλαιο).

Είναι λίγο dick move να κρεμάς την παραγωγή στο παρά πέντε, σίγουρα. Φαντάζομαι θα είχε τους λόγους του. Πχ έφαγε ατελειώτο μπούλινγκ από το woke mob για το Joker πριν καν κυκλοφορήσει η ταινία, το οποίο mob τώρα τελευταία απαιτεί μόνο gay ηθοποιούς για gay ρόλους, κι εγώ μπορεί να αποφάσιζα "I'm too old and too rich for this shit" στη θέση του.

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Θα μπορούσαν να παίξουν ρηκαστ με τον Robert Downey Jr.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής: δεν υπήρχε κάποιο συμβόλαιο που να τον δεσμεύει; Καταλαβαίνω να υπάρχει ρήτρα για αποχώρηση πριν ξεκινήσει το production, αλλά πέντε μέρες πριν τα γυρίσματα; Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι ρίξανε τόσο παρακαλετό για να πει το ναι που μετά δεν είχαν καμία διαπραγματευτική δύναμη.

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Ξανάδα τον κυνόδοντα του Λάνθιμου. Οδοντίατρος δεν είμαι, αλλά τολμώ να πω πως την είχα αδικήσει και ίσως στα νιάτα μου να μην είχα την κατάλληλη "ωριμότητα" για να εκλάβω ορθά το όλο νόημα.
Αναμφίβολα, η ηθοποιία μοιάζει να έχει βγει από τις άρρωστες πτυχές του Black Lodge, αλλά εξυπηρετεί το αφηγηματικό τροπάρι που έχει χτίσει ο Δρ Ζιβάγκο και σε αφήνει με μια ανερχόμενη επανάστα για το τελικό act.
7,5/10

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Ξανάδα τον κυνόδοντα του Λάνθιμου. Οδοντίατρος δεν είμαι, αλλά τολμώ να πω πως την είχα αδικήσει και ίσως στα νιάτα μου να μην είχα την κατάλληλη "ωριμότητα" για να εκλάβω ορθά το όλο νόημα.

Ποιο ήταν το νόημα;

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Ποιο ήταν το νόημα;
Η καταπίεση και η φούσκα της υπερπροστατευτικότητας είναι κάποια από τα κεντρικά θέματα.
Το "τζιζ", το "έξω" και το "διαφορετικό" θεωρούνται κακά (η σκηνή με τη γάτα πχ) και η κάστα τους πρέπει να πορεύεται σύμφωνα με ό,τι τους μαθαίνουν στο καθεστώς του "σπιτιού".
Πρόκειται για μια διαρκή διαδικασία χειραγώγησης που τους απομακρύνει από την ελευθερία και τους αποστειρώνει όλο και πχιο πολύ με το φάσμα της πραγματικότητας.
Ίσως θα μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα το νόημα, αλλά και έτσι καταφέρνει να περάσει τα μηνύματα που θέλει, σε αντίθεση με το άνισο (κατεμέ) Miss Violence, το οποίο από κάποιο σημείο και μετά προκαλεί για την πρόκληση.

Robin Hood

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral
Είδα την προηγούμενη εβδομάδα σε θερινό σινεμά το Deadpool 3. Ας το πούμε επιτέλους! Ο Ryan Reynolds είναι ο Deadpool κι ο Deadpool είναι ο Ryan Reynolds!

Κατάφερε να ξεπράσει την πρώτη που δεν θυμάμαι πολλές ταινίες να το έχουν καταφέρει αυτό.

Και ναι απόλαυσα την ατάκα/κράξιμο για το multiverse. Οι προσδοκίες που είχα ήταν υψηλές αλλά μπορώ να πω ότι τις ξεπέρασε.

Tony Corvus

Ancient Red Dragon

Δε πα να την λένε έκτρωμα οι reviewers; Εδώ αφιέρωσε χρόνο και χρήμα στο να γίνει η ταινία, ντεντικεσιο για το αρτιστικό του όραμα.
Θα παιχτεί θέαση στας σινεμας.

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Έχω κατακλύσει κάμποσα θερινά σινεμας. Κάποια μέρα θα κάμω εντιτ για να γράψω 2-3 λόγια για τις ταινίες.
Είδαμε τα παρακάτω:
The Sacrifice (1986)
Jigokumon (1953)
Cemetery Man (1994)
Les Miserables (2019)
The Color of Pomegranates (1969)

Dark Archon

Mind-flayer
Ο John Woo ξαναχτυπά με ένα ακόμη ''The Killer''. Έχω όμως μερικές αμφιβολίες για το αν θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμβληματικό The Killer του 1989,
Ελπίζω να μην υπάρχει κανείς που να μην έχει δει το original.

Last edited:
Top Bottom