Προβλημα με Wi-fi

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

theonirvana

Blackguard
εχω ενα Modem zte.ειναι και ασυρματο ακι ενσυρματο.οταν παρατω το κουμπακι που εχει απο πισω για το wi-fi το φωτακι στο modem ανοιγει κανονικα.οταν παω να μπω ,π.χ. με xperia, το βρισκει κανονικα με φουλ σημα και μου ζηταει τον κωδικο.τον βαζω,δειχνει στο κινητο οτι εχει πιασει φουλ σημα και μετα απο 1-2 δευτερολεπτα λεει αποτθχια συνδεσης.το ιδιο συμβαινει και με στο laptop και σε φορητες κονσολες.κμια βοηθεια κανεις?

Ποιό κωδικό δίνεις; Ελπίζω όχι το "Password", αλλά το WPA. Αλλιώς κάτι παίζει με τα Ports. (Προσωπική εμπειρία, έδινα το Password και όχι το WPA, που έπρεπε).

ναι τον WPA βαζω.για εξηγησε μου αν μπορεις λιγο καλυτερα τι φταιει γιατι δεν εχω ιδεα απο modem

Σε συντομία (είμαι στην δουλειά)

Σε κάθε συσκευή, μπές στα Properties του Wireless Network (Αν και καλό θα ήταν να δοκιμάσεις με το καλώδιο Ethernet να συνδεθείς, αν έχεις ένα).
Και κάνε remove και add από την αρχή.
Κάνε Reset το router. Aυτά πρός το παρών.

ειχα το ΙΔΙΟ ακριβως προβλημα....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!
μαλιστα τυγχανει να εχω και γω xperia...
τελικα δεν ειναι τοσο τυχαιο!
λοιπον, εχεις προβλημα με καποια channel conflicts (ετσι μου τα ειχαν πει)
μπες με καλωδιο στο router σου, ΨΑΞΕ και βρες που ρυθμιζεις σε ποιο channel εκπεμπεις...
προς το παρον και by default ειναι 'automatic'
αλλαξε το σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...
ξεκινα με channel 1. δοκιμασε κινητο και laptop. αν δεν δουλευει πας channel 6, μετα channel 11 κλπ (μου ειχαν πει να ανεβαινω ανα 5, δεν ξερω γιατι)
ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕ!
πες μου τι εγινε σε σενα!

επισης ΣΙΓΟΥΡΕΨΕ οτι δεν εχεις ενεργοποιημενο καποιο mac adress φιλτρο!...

An βάλεις στο laptop και στο κινητό ή σε ότι άλλο σταθερό IP;

Μπορεί να μπλέκουν τα μπούτια τουσ με τα δυναμικά... ειδικά αν έχεις πολλές συσκευές που απ ότι καταλαβαίνω, έχεις

εννοειτε, κανε και ενα reset.
δοκιμασε και αυτο που λεει ο ccwr...
δηλαδη βαλε ΜΟΝΟ μια wifi συσκευη για συνδεση....

ναι μονο μια συσκευη βαζω καθε φορα.οποτε θα κανω ενα reset και θα δουμε

Back