Γερμανια γιναμε, ρουφιανευουμε και τους εαυτους μας.
Ευρωπέη
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Γερμανια γιναμε, ρουφιανευουμε και τους εαυτους μας.
αλλά ρε φιλε, τι Ομορφο πραγμα ειναι αυτο. κι αυτο το ματ χρωμα... σου ρχεται να την δαγκωσεις.
Στον καλύπτει εντελώς η κάρτα γραφικών;
δεν είναι μικρός, απλά έχει 3090Τρίτο post στη σειρά... Δε μ' αφήνετε ν' αγιάσω βρε, αλλά έπρεπε να το ποστάρω γιατί μιλάμε για πολύ kinky καταστάσεις. :Ρ
Δηλαδή την κούνησες πάνω-κάτω (όχι μέσα-έξω) και δεν έκανε ούτε τσικ;
Λογικά πρέπει να είσαι και άτριχος για να το βάλεις
Εάν έχει τρίχα δεν θα πιάνεται και θα φεύγει συνεχώς.
Αν σου σηκωθει τι γινεται
Δεν τολμώ να σκεφτώ, που έχει βάλει το στήριγμα και είναι τετντωμένο
Η άλλη άκρη θα καταλήγει σε κάνα butt plug
Κράτα τίποτα μεγαλύτερο, να το ζουπάς κιόλας. :Ρ (καλά, αυτό το τελευταίο βλέπω να πηγαίνει στο ρουφιανοθρέντ απευθείας)
θα προτιμούσα να κάνω όλα με ένα δάχτυλο
wtf, το άρπαξες τόσο αστραπιαία
φυσικά δεν έχω ιδέα τι κάνω που είμαι τι συμβαίνει.
Ναι, αλλά το μέγεθος δεν είναι αυτό που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο; Διορθώστε με αν λέω παπαριές.
αχχχ, παλιοπαιδα, εχετε τρελλανει τον αισθητηρα μου.....
συνεχιστε απτοητοι. και βαλτε κι αλλους... μην μασατε, μ αρεζει, σιάχνομαι.....
Δηλαδή τι θες να πεις νίτρε; Ότι ο δικός μου... είναι πολύ παλιός και λιγότερο αποδοτικός; Αυτό θες να μας πεις;
Να πάρεις καινούργιονα ωρέ να μην σου πέφτει.
Να το πιασεις, χωρις ντροπη και αναστολες.
δεν παίζεις με αυτέςΕνας φιλος Μου ειπε οτι μια φιλη του, την αρπαξε δυο φορες σε 20 μερες.
την έκοψα με τροχό να χωρέσει
Σεισμός, σεισμός, αντιγιουμπισμός!
Άσε κι εγώ ανατρίχιασα που το έγραψα. Αν ζητήσουν συγγνώμη και το εννοούν μέσα από την μαύρη και γεμάτη σκοτάδι καρδιά τους, ίσως πάρω μετά το Φαρκράι 6 παρέα με το Νιου Ντων που ακόμα περιμένει για να ξορκίσω τα κακά πνεύματα.